GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 4 ώρες πριν, alxandros_gr είπε Δεν βλέπω πως μπορείς να κάνεις τσεκ ιν χωρίς να δηλώσεις αριθμό ταυτότητας/διαβατηρίου. Είναι το 1ο βήμα και φυσικά δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στο επόμενο χωρίς αυτό. Το ίδιο και στην εφαρμογή. Τώρα για τον έλεγχο της ταυτότητας/διαβατηρίου στην πύλη 9/10 φορές ζητάνε να το δούνε ακόμα και σε πτήσεις εντός Σένγκεν. Αυτό στο ζητάει στο τελικό τσεκ ιν ? Γιατί δεν εχει ανοίξει ακόμα το τσεκ ιν . Εκεί οκ θα βάλω τον αριθμό της νέας ταυτότητας . Εγώ αναφέρομαι στην αγορά εισιτηρίων
alxandros_gr Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Όπως σου είπαμε και στα προηγούμενα μηνύματα, όταν τα αγόρασες δεν σου ζήτησε στοιχεία ταυτότητας. Αυτά θα τα βάλεις όταν θα κάνεις το check-in. Αν δεν αγόρασες θέσεις, τότε ανοίγει 24 ώρες πριν την πτήση και κλείνει 2 ώρες πριν την πτήση. Αν έχεις αγοράσει θέσεις, τότε ανοίγει 60 μέρες πριν την πτήση.
geomrk Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου στο τυπο εγγραφου βαλε διπλωμα οδηγησης και τελειωνει το θεμα
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου Στις 13/8/2024 στις 9:22 ΜΜ, alxandros_gr είπε Όπως σου είπαμε και στα προηγούμενα μηνύματα, όταν τα αγόρασες δεν σου ζήτησε στοιχεία ταυτότητας. Αυτά θα τα βάλεις όταν θα κάνεις το check-in. Αν δεν αγόρασες θέσεις, τότε ανοίγει 24 ώρες πριν την πτήση και κλείνει 2 ώρες πριν την πτήση. Αν έχεις αγοράσει θέσεις, τότε ανοίγει 60 μέρες πριν την πτήση. Μιας και αναφέρθηκες σε θέσεις . 1η φορά ταξιδεύουμε και οι 3 μας . Πέρσι που πήγα μόνο εγώ με την σύζυγό δεν κάθησα με δίπλα δίπλα παρά μόνο όταν μέσα στο αεροπλάνο ζητήσαμε από αεροσυνοδό αν είναι εφικτό και αλλάξαμε θέσεις με ένα άλλο ζευγάρι που είχε το ίδιο πρόβλημα . Τώρα που είμαστε 3 υπάρχει περίπτωση το παιδί να μπει σε άσχετη θέση και όχι δίπλα με τουλάχιστον 1 από τους 2 γονείς?
alxandros_gr Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 hour ago, GaGaS_Thess said: Μιας και αναφέρθηκες σε θέσεις . 1η φορά ταξιδεύουμε και οι 3 μας . Πέρσι που πήγα μόνο εγώ με την σύζυγό δεν κάθησα με δίπλα δίπλα παρά μόνο όταν μέσα στο αεροπλάνο ζητήσαμε από αεροσυνοδό αν είναι εφικτό και αλλάξαμε θέσεις με ένα άλλο ζευγάρι που είχε το ίδιο πρόβλημα . Τώρα που είμαστε 3 υπάρχει περίπτωση το παιδί να μπει σε άσχετη θέση και όχι δίπλα με τουλάχιστον 1 από τους 2 γονείς? Εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού. Αν είναι κάτω από 12 τότε θα σου ζητήσει να διαλέξεις θέσεις για τον ένα ενήλικα και το παιδί για να κάτσουν μαζί διαφορετικά δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην αγορά του εισιτηρίου.
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 21 ώρες πριν, alxandros_gr είπε Εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού. Αν είναι κάτω από 12 τότε θα σου ζητήσει να διαλέξεις θέσεις για τον ένα ενήλικα και το παιδί για να κάτσουν μαζί διαφορετικά δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην αγορά του εισιτηρίου. Όχι είναι 13 1/2 δεν μου έβγαλε επιλογή
alxandros_gr Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 hours ago, GaGaS_Thess said: Όχι είναι 13 1/2 δεν μου έβγαλε επιλογή Δες τι εισιτήρια αγόρασες, αν πήρες 3 adults ή 2 adults και 1 teen. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις κράτηση συγκεκριμένες θέσεις (με χρέωση) ώστε είτε να κάτσετε και οι 3 μαζί στην ίδια σειρά ή τουλάχιστον ο ένας από εσάς με το παιδί.
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 adults & 1 teen πήρα . Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον τον ένα γονέα θα τον βάλουν μαζί με το παιδί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα