asdfnikos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Δηλαδή άμα δούνε ότι στην πιστωτική που έχω ήδη είμαι συνεπής στις πληρωμές μου δεν μπορέσουν αν κιτ δώσουν μια? Σαν το χρηματιστήριο οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται της μελλοντικές έτσι και σε αυτήν την περίπτωση άμα δεν υπάρχει ενεργή εργασία αυξάνεται ο κίνδυνος αθέτησης της οφειλής οπότε δεν θα δωθεί. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Δηλαδή άμα δούνε ότι στην πιστωτική που έχω ήδη είμαι συνεπής στις πληρωμές μου δεν μπορέσουν αν κιτ δώσουν μια? Απλά τα πράγματα. Σου ζητάνε εκκαθαριστικό και απόδειξη μισθοδοσίας. Αν δε δώσεις απόδειξη μισθοδοσίας τελευταίου μήνα (ή έστω προτελευταίου) η αίτηση σου θα απορριφθεί
Neptu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Έχω μια μπλε κάρτα που την είχα παραγγείλει μέσω Winbank Καλημέρα παιδιά θα κάνω έκδοση κάρτας αν είναι όχι τώρα σε λίγο καιρό απλά έχω μια χαζή ερώτηση αν σε περίπτωση παρω ταμείο ανεργίας και κάνω έκδοση πιστωτικής κάρτας αφού έχω το εισόδημα από πριν και την εγκρίνουν υπάρχει να περίπτωση να μου το κόψουν το ταμείο? Ξέρω χαζή ερώτηση εννοείται ότι θα κάνεις τώρα αίτηση κι ας μη τη χρειάζεσαι. Το ίδιο έιναι να κάνεις αίτηση όντας εργαζόμενος , το ίδιο άνεργος; τι ερωτήσεις είναι αυτές. Σκάβετε το λάκο μόνοι σας Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από Neptu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα