Mr.kostas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα έχω στην κατοχή μου μία πιστωτική κάρτα με όριο 1500 € το οποίο το είχα ορίσει εγώ ίδιος πριν δύο χρόνια το είχα κάνει αυτό και θέλω να ανεβάσω το όριο μου γύρω στα 5000 με 6000€ γιατί θέλω να κάνω κάτι αγορές με δόσεις είχα πάρει τηλέφωνο στην τράπεζα και μου είπεχανε πει ότι για την αύξηση του ορίου θέλει μόνο ένα εκκαθαριστικό αλλά δε θυμάμαι τι άλλο ήθελε για να μην περιμένω μισή ώρα πάλι στο τηλέφωνο μήπως γνωρίζετε τι άλλα χαρτιά χρειάζεται; Και επίσης το διαθέσιμο υπόλοιπο θα αυξηθεί σωστά? Γιατί έχω κάνει ήδη μια αγορά και είναι κάτω από 1000
takoulou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχω στην κατοχή μου μία πιστωτική κάρτα με όριο 1500 € το οποίο το είχα ορίσει εγώ ίδιος πριν δύο χρόνια το είχα κάνει αυτό και θέλω να ανεβάσω το όριο μου γύρω στα 5000 με 6000€ γιατί θέλω να κάνω κάτι αγορές με δόσεις είχα πάρει τηλέφωνο στην τράπεζα και μου είπεχανε πει ότι για την αύξηση του ορίου θέλει μόνο ένα εκκαθαριστικό αλλά δε θυμάμαι τι άλλο ήθελε για να μην περιμένω μισή ώρα πάλι στο τηλέφωνο μήπως γνωρίζετε τι άλλα χαρτιά χρειάζεται; Και επίσης το διαθέσιμο υπόλοιπο θα αυξηθεί σωστά? Γιατί έχω κάνει ήδη μια αγορά και είναι κάτω από 1000 Θελουν το εκκαθαριστικό.. Αλλα δυσκολο να στο πανε 5000-6000... Εκτος και εχεις εκκαθαριστικό αρκετα μεγαλο!!!
Neptu Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 εκκαθαριστικό και απόδειξη μισθοδοσίας. δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι 1
Andrew_2k Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 έχε καλύτερα μαζί και το περσινό εκκαθαριστικό μπορεί να σου το ζητήσουν μαζί με το φετινό 1
PharmChem Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Έχω κάνει την διαδικασία δύο φορές για την ίδια κάρτα. Χρειάζεται εκκαθαριστικό εφορίας, απόδειξη μισθοδοσίας τελευταίου μήνα και ταυτότητα. Ο υπάλληλος κρατάει αντίγραφα από αυτά, συμπληρώνει την αίτηση και αυτή πηγαίνει στα κεντρικά. Συνήθως η απάντηση χρειάζεται 3-4 εργάσιμες, σε ενημερώνουν τηλεφωνικά. 1
Mr.kostas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας έχω άλλη μία απορία μάλλον αν σε περίπτωση και δεν μου βγει το ανώτατο όριο που χρειάζομαι σκέφτομαι να βγάλω μια άλλη πιστωτική κάρτα του ΑΒ Βασιλόπουλο που δείχνει μέσα στο Winbank αυτή είναι πιστωτική κάρτα κανονική σαν την άλλη;
Bilbo1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Ποια κάρτα έχεις; Από το σαιτ της πειραιώς Quote Δωρεάν κάρτα Visa Classic Για κάθε πιστωτική κάρτα Piraeus Visa ή Piraeus Visa Gold, μπορείτε να αιτηθείτε μία επιπλέον Piraeus Visa Classic, με δωρεάν συνδρομή. Επίσης, στην ίδια κύρια πιστωτική κάρτα μπορείτε να προσθέσετε μέχρι 2 ακόμη μέλη.
Neptu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας έχω άλλη μία απορία μάλλον αν σε περίπτωση και δεν μου βγει το ανώτατο όριο που χρειάζομαι σκέφτομαι να βγάλω μια άλλη πιστωτική κάρτα του ΑΒ Βασιλόπουλο που δείχνει μέσα στο Winbank αυτή είναι πιστωτική κάρτα κανονική σαν την άλλη; Μου φαίνεται κάπως να μη σου ανεβάσουν το όριο αλλά να σου βγάλουν άλλη κάρτα. Μετά δοκίμασε σε άλλη τράπεζα. Αφού όπως λες έχεις καλό εισόδημα δε θα έχεις πρόβλημα. Κανονική κάρτα είναι σαν τις άλλες. Απλά αλλάζει το bonus 46 λεπτά πριν, Bilbo1 είπε Ποια κάρτα έχεις; Από το σαιτ της πειραιώς χωρίς να ξέρω, με αυτό τον τρόπο όμως δε μοιράζεται το όριο; Αυτό δεν εννοεί όταν λέει μέλη; Αρά δεν ανεβαίνει το όριο. Επίσης αν κατάλαβα καλά λέει ότι εφόσον δικαιούσαι νέα κάρτα, σου τη δίνουμε τζάμπα. Όχι ότι αν έχεις μια σου δίνουμε ελεύθερα δωρεάν και άλλη. Άρα αν φάει άκυρο στην αύξηση του πιστωτικού, θεωρώ απίθανο να του βγάλουν άλλη. Πρέπει να πάει σε άλλη τράπεζα 1
Bilbo1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 6 minutes ago, Neptu said: χωρίς να ξέρω, με αυτό τον τρόπο όμως δε μοιράζεται το όριο; Αυτό δεν εννοεί όταν λέει μέλη; Αρά δεν ανεβαίνει το όριο. Επίσης αν κατάλαβα καλά λέει ότι εφόσον δικαιούσαι νέα κάρτα, σου τη δίνουμε τζάμπα. Όχι ότι αν έχεις μια σου δίνουμε ελεύθερα δωρεάν και άλλη. Άρα αν φάει άκυρο στην αύξηση του πιστωτικού, θεωρώ απίθανο να του βγάλουν άλλη. Πρέπει να πάει σε άλλη τράπεζα Παλιότερα, όσο υπήρχαν και πιστωτικές mastercard, έλεγε για κάθε visa classic/gold δικαιούστε δωρεάν (χωρίς συνδρομή) μια mastercard. Εγώ την είχα πάρει τη δευτερή (master) ονλαιν με συνοπτικές διαδικασίες. Φαντάζομαι επειδή κατήργησαν τώρα τη master, δίνουν 2η visa στη θέση της. Το όριο με τα μέλη είναι όπως το λες, το μοιράζονται. Άλλα όπως το γράφουν και σύμφωνα με το τι ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό, πιστευώ ότι δίνουν δευτερη κύρια κάρτα, με άλλο αριθμό και άλλο πιστωτικό όριο. 1
Neptu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, Bilbo1 είπε Παλιότερα, όσο υπήρχαν και πιστωτικές mastercard, έλεγε για κάθε visa classic/gold δικαιούστε δωρεάν (χωρίς συνδρομή) μια mastercard. Εγώ την είχα πάρει τη δευτερή (master) ονλαιν με συνοπτικές διαδικασίες. Φαντάζομαι επειδή κατήργησαν τώρα τη master, δίνουν 2η visa στη θέση της. Το όριο με τα μέλη είναι όπως το λες, το μοιράζονται. Άλλα όπως το γράφουν και σύμφωνα με το τι ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό, πιστευώ ότι δίνουν δευτερη κύρια κάρτα, με άλλο αριθμό και άλλο πιστωτικό όριο. εγώ έχω την piraeus visa classic. οταν μπαίνω στο ebank μου γράφει... αποκλειστικά για εσάς visa classic II δωρεάν. Μόνο αυτή, για τις άλλες ισχύουν οι χρεώσεις που ισχύουν για όλους. Προφανώς για να μου τη δώσουν όμως θα πρέπει να πληρώ και τα κριτήρια (πχ εισόδημα). Αν τα πληρώ, την παίρνω δωρεάν. Αλλά γιατί να βγάλω 2η κάρτα και να μη ζητήσω αύξηση του ορίου της πρώτης; Αν μου δώσουν 2η κάρτα, τότε είναι σίγουρο ότι θα μου αυξήσουν και το όριο της πρώτης.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Neptu είπε εγώ έχω την piraeus visa classic. οταν μπαίνω στο ebank μου γράφει... αποκλειστικά για εσάς visa classic II δωρεάν. Μόνο αυτή, για τις άλλες ισχύουν οι χρεώσεις που ισχύουν για όλους. Προφανώς για να μου τη δώσουν όμως θα πρέπει να πληρώ και τα κριτήρια (πχ εισόδημα). Αν τα πληρώ, την παίρνω δωρεάν. Αλλά γιατί να βγάλω 2η κάρτα και να μη ζητήσω αύξηση του ορίου της πρώτης; Αν μου δώσουν 2η κάρτα, τότε είναι σίγουρο ότι θα μου αυξήσουν και το όριο της πρώτης. Το τελευταίο δεν ισχυει απαραίτητα. Είναι διαφορετική διαδικασία η έκδοση κάρτας με την αύξηση πιστωτικού ορίου. Η πρώτη τείνει να είναι πιο αυτοματοποιημένη, π.χ. μπορεί να έχει "προεγκριθεί" για το προφιλ σου και να τη βγάλεις και απόψε, βράδυ 15αύγουστου
Mr.kostas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 12 ώρες πριν, Bilbo1 είπε Ποια κάρτα έχεις; Από το σαιτ της πειραιώς Έχω μια μπλε κάρτα που την είχα παραγγείλει μέσω Winbank Καλημέρα παιδιά θα κάνω έκδοση κάρτας αν είναι όχι τώρα σε λίγο καιρό απλά έχω μια χαζή ερώτηση αν σε περίπτωση παρω ταμείο ανεργίας και κάνω έκδοση πιστωτικής κάρτας αφού έχω το εισόδημα από πριν και την εγκρίνουν υπάρχει να περίπτωση να μου το κόψουν το ταμείο? Ξέρω χαζή ερώτηση
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Όχι, απλά η Πειραιώς σου ζητάει εκτος εκκαθαριστικού και απόδειξη μισθοδοσίας τελευταίου μηνα. Αν δεν ανεβάσεις τελευταίου μηνα, θα σου την απορριψουν με αυτη την αιτιολογία
Mr.kostas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Όχι, απλά η Πειραιώς σου ζητάει εκτος εκκαθαριστικού και απόδειξη μισθοδοσίας τελευταίου μηνα. Αν δεν ανεβάσεις τελευταίου μηνα, θα σου την απορριψουν με αυτη την αιτιολογία Δηλαδή άμα δούνε ότι στην πιστωτική που έχω ήδη είμαι συνεπής στις πληρωμές μου δεν μπορέσουν αν κιτ δώσουν μια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα