atheatos Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) To Mazda 2 που λες ότι έχεις , νομίζω βγαίνει και σε diesel. Δεν το θεωρείς καλό ? ΥΓ. Το Mazda 3 diesel? Επεξ/σία 15 Αυγούστου από atheatos 1
geartech Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, atheatos είπε To Mazda 2 που λες ότι έχεις , νομίζω βγαίνει και σε diesel. Δεν το θεωρείς καλό ? ΥΓ. Το Mazda 3 diesel? κανενα παραπονο απο το mazda 2 βενζινη 2011 που εχω δεν το εχω ψαξει για mazda diesel λεω να το γυρισω και να παρω γερμανικο ελπιζω να μην βγει σκαρτο
atheatos Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, geartech είπε κανενα παραπονο απο το mazda 2 βενζινη 2011 που εχω δεν το εχω ψαξει για mazda diesel λεω να το γυρισω και να παρω γερμανικο ελπιζω να μην βγει σκαρτο Μεταχειρισμένα γερμανικά αυτοκίνητα , μόνο σε ακριβά μοντέλα μπορώ να δεχτώ εύκολα. Τα μικρά και φτηνά γερμανικά σε μεταχειρισμένα τα φοβάμαι. Κάτι θα θέλουν για να τα πουλάει ο άλλος. Γενικώς τίποτα δεν χαρίζεται . Τα ιαπωνικά έχουν ακριβά ανταλακτικα (που αν ψαχτείς βρίσκεις φθηνότερα)αλλά έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.
gakost Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 hour ago, atheatos said: To Mazda 2 που λες ότι έχεις , νομίζω βγαίνει και σε diesel. Δεν το θεωρείς καλό ? ΥΓ. Το Mazda 3 diesel? Όσο καλοί είναι οι κινητήρες βενζίνης της Mazda τόσο προβληματικοι είναι οι πετρελαιοκινητηρες.Μακρυά και αγαπημένοι. 1
arxontas2323 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, varg88 είπε Ποια ενισχυτικά/καθαριστικά χρησιμοποιείς; Εμένα από την αντιπροσωπεία (Audi) μου συνέστησαν 2 της ProTech. Ένα για μύκητες κτλ στο ρεζερβουάρ και ένα για το DPF. Συγκεκριμένα αυτό παίρνω https://www.skroutz.gr/s/38492199/Power-Service-Diesel-Kleen-Cetane-Boost-Prostheto-Petrelaiou-1-893lt.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios Κάνει πολύ περισσότερα πράγματα τo diesel kleen απο τα 2 προϊόντα της protech.. Διαβασε και τις κριτικές να δεις τι λενε και οι υπόλοιποι @geartech δες στα σχόλια απο το link...πολλοί γράφουν οτι τους εριξε κατανάλωση,δοκιμασε το μήπως δεις κάποια διαφορά και στην κατανάλωση ..εγω δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δεν εχω σταθερή ταχύτητα Επεξ/σία 15 Αυγούστου από arxontas2323 2
geartech Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου ευχαριστω παιδια οπως ειπα η αγορα θα γινει του χρονου αν βρειτε κανα αυτοκινητο diesel κατα προτίμηση sedan να μου πειτε 1600 max 130 άλογα και 2000 θα επαιρνα αλλα δεν ξερω αν το εχω πανω απο 10ετοια μου κοπανισουν κανα τελει κυκλοφοριας 600 ευρώ οπως ειναι στους βενζινοκινητήρες
kostasbm Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 6 minutes ago, geartech said: ευχαριστω παιδια οπως ειπα η αγορα θα γινει του χρονου αν βρειτε κανα αυτοκινητο diesel κατα προτίμηση sedan να μου πειτε 1600 max 130 άλογα και 2000 θα επαιρνα αλλα δεν ξερω αν το εχω πανω απο 10ετοια μου κοπανισουν κανα τελει κυκλοφοριας 600 ευρώ οπως ειναι στους βενζινοκινητήρες που τα κανείς τα χιλιόμετρα???εντός Αθήνας (λεκανοπέδιο ) ??/
geartech Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε που τα κανείς τα χιλιόμετρα???εντός Αθήνας (λεκανοπέδιο ) ??/ κομοτηνη τοξοτες ενα χωριο εξω απο την ξανθη
leolipop Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, geartech είπε ευχαριστω παιδια οπως ειπα η αγορα θα γινει του χρονου αν βρειτε κανα αυτοκινητο diesel κατα προτίμηση sedan να μου πειτε 1600 max 130 άλογα και 2000 θα επαιρνα αλλα δεν ξερω αν το εχω πανω απο 10ετοια μου κοπανισουν κανα τελει κυκλοφοριας 600 ευρώ οπως ειναι στους βενζινοκινητήρες Εστω ότι αύριο ποσταρει κάποιος ότι πουλάει το αυτοκίνητο του και σε καλύπτει σε όλα.Αφου η αγορά θα γίνει μετά απο μήνες , τι νόημα έχει να προτείνει ο καθένας το οτιδήποτε ;
geartech Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, leolipop είπε Εστω ότι αύριο ποσταρει κάποιος ότι πουλάει το αυτοκίνητο του και σε καλύπτει σε όλα.Αφου η αγορά θα γίνει μετά απο μήνες , τι νόημα έχει να προτείνει ο καθένας το οτιδήποτε ; για να εχω χρόνο να ρωτήσω σε συνεργία για τυχόν προβλήματα και να τα παρω για test drive Επεξ/σία 15 Αυγούστου από geartech
arxontas2323 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, geartech είπε ευχαριστω παιδια οπως ειπα η αγορα θα γινει του χρονου αν βρειτε κανα αυτοκινητο diesel κατα προτίμηση sedan να μου πειτε 1600 max 130 άλογα και 2000 θα επαιρνα αλλα δεν ξερω αν το εχω πανω απο 10ετοια μου κοπανισουν κανα τελει κυκλοφοριας 600 ευρώ οπως ειναι στους βενζινοκινητήρες Σ εναν χρόνο απο τώρα οι τιμές θα είναι πιο κάτω (εκτος και αν έχουμε κανα κορονοιο πάλι) σε οτι αυτοκίνητο βλέπεις τώρα... Αν και να σου πω την αλήθεια...μεχρι πριν ενα χρόνο ειχα ενα audi a3 1.6 tdi... Τρομερό αυτοκίνητο...φασαρία μηδέν στην καμπίνα..κάθισμα αναπαυτικο για ταξίδι και 116 άλογα...κατανάλωση σε ταξίδι με 130-140 Θεσσαλονίκη -Ηγουμενίτσα (σχετικά συχνό ταξίδι)κατανάλωση 5 με 5.2 λίτρα... 4 χρόνια μηδέν προβλήματα!! Μοντέλο 2019 Επεξ/σία 15 Αυγούστου από arxontas2323 2
geartech Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Σ εναν χρόνο απο τώρα οι τιμές θα είναι πιο κάτω (εκτος και αν έχουμε κανα κορονοιο πάλι) σε οτι αυτοκίνητο βλέπεις τώρα... Αν και να σου πω την αλήθεια...μεχρι πριν ενα χρόνο ειχα ενα audi a3 1.6 tdi... Τρομερό αυτοκίνητο...φασαρία μηδέν στην καμπίνα..κάθισμα αναπαυτικο για ταξίδι και 116 άλογα...κατανάλωση σε ταξίδι με 130-140 Θεσσαλονίκη -Ηγουμενίτσα (σχετικά συχνό ταξίδι)κατανάλωση 5 με 5.2 λίτρα... 4 χρόνια μηδέν προβλήματα!! Μοντέλο 2019 παρα πολυ ωραιο αυτοκινητο ειδικά το sedan και το Α4 Α5 Α7 μου αρεσει αλλα βγαινουν 2 λιτρα και πανω σε diesel
arxontas2323 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, geartech είπε παρα πολυ ωραιο αυτοκινητο ειδικά το sedan και το Α4 Α5 Α7 μου αρεσει αλλα βγαινουν 2 λιτρα και πανω σε diesel Του 2019 που ειχα εγω βγαινει σε 1600 κυβικά ...αυτη την στιγμή έχουν περίπου 17.000€ 1
geartech Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Του 2019 που ειχα εγω βγαινει σε 1600 κυβικά ...αυτη την στιγμή έχουν περίπου 17.000€ τωρα τι πηρες? και γιατι το αλλαξες?
arxontas2323 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, geartech είπε τωρα τι πηρες? και γιατι το αλλαξες? Δυστυχώς τελείωσε το λιζινγκ... Μετα έγινε αντικατάσταση με ενα 208 πετρέλαιο το οποίο δεν εχει καμία σχέση...βέβαια καίει πολύ λιγότερο σε μικτο κύκλο αλλα πολυ φασαρία μεσα στην καμπίνα...το μονο θετικό του οτι εχει ωραιο Γκάζι κ φεύγει σβελτα λόγω βάρους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα