Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υβριδικά ηλεκτρικά ξεχαστε τα είπαμε diesel η απόσταση είναι μεγάλη 120 χιλιόμετρα κάθε μέρα για τα καύσιμα καλό πετραιλεο που λέμε δεν έχει καμία σχέση με 2 φορές που έβαλα καλό πετραιλεο από Βουλγαρία εκτός το ότι σου βγάζει +100 χιλιόμετρα το αμάξι πάει καλύτερα είναι πιο ζωντανό εμείς είναι λες και βάζουμε αραιωμένο πετραιλεο. Καθαριστικό που γράφεται βάζω μόνο το χειμώνα επειδή καμία φορά με τα πολλά κρύα ζωριζετε να πάρει μπροστά το citroen όπως είπα είναι του πατέρα μου και θα το δώσω θα πουλήσω το mazda 2 που είναι δικό μου και είναι βενζίνη για να έχω κάποια λεφτά για το μεταχειρισμένο που θα πάρω κατά προτίμηση diesel ψάχνω DIESEL και σας ρώτησα να μου πείτε κάποια αξιόπιστα που να μη βγάζουν χοντρά προβλήματα και να είναι πιο οικονομικά στο ταξίδι και να μη βγαίνω με πονοκέφαλο από το αυτοκίνητο μέχρι 20000 ευρώ. Τα ξαναγράφω γιατι βλέπω δεν διαβάζουν τι γράφω μερικοί ευχαριστώ 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 minutes ago, geartech said:

Παιδιά υβριδικά ηλεκτρικά ξεχαστε τα είπαμε diesel η απόσταση είναι μεγάλη 120 χιλιόμετρα κάθε μέρα για τα καύσιμα καλό πετραιλεο που λέμε δεν έχει καμία σχέση με 2 φορές που έβαλα καλό πετραιλεο από Βουλγαρία εκτός το ότι σου βγάζει +100 χιλιόμετρα το αμάξι πάει καλύτερα είναι πιο ζωντανό εμείς είναι λες και βάζουμε αραιωμένο πετραιλεο. Καθαριστικό που γράφεται βάζω μόνο το χειμώνα επειδή καμία φορά με τα πολλά κρύα ζωριζετε να πάρει μπροστά το citroen όπως είπα είναι του πατέρα μου και θα το δώσω θα πουλήσω το mazda 2 που είναι δικό μου και είναι βενζίνη για να έχω κάποια λεφτά για το μεταχειρισμένο που θα πάρω κατά προτίμηση diesel ψάχνω DIESEL και σας ρώτησα να μου πείτε κάποια αξιόπιστα που να μη βγάζουν χοντρά προβλήματα και να είναι πιο οικονομικά στο ταξίδι και να μη βγαίνω με πονοκέφαλο από το αυτοκίνητο μέχρι 20000 ευρώ. Τα ξαναγράφω γιατι βλέπω δεν διαβάζουν τι γράφω μερικοί ευχαριστώ 

Άνετα πας σε ελαφρά μεταχειρισμένο opel Astra, να προτιμήσεις το μοντέλο με το dpf φίλτρο όχι το adblue. Σχετικά με υβριδικά, ηλεκτρικά σε 5-10 χρόνια, όλοι αυτοί που σχολιάζουν εάν δεν υπήρχε η επιδότηση ούτε έξω από αντιπροσωπεία δεν θα περνούσαν. Σχετικά με το αέριο, γελάνε και οι κατσαρίδες, εάν ήταν καλό θα το προωθούσαν και η αυτοκινητοβιομηχανία! Τους προσπερνάς και απλά γελάς μαζί τους με την λογική να έχω ένα καύσιμο που καίει  περισσότερο σε ποσότητα απλά ακόμα είναι φθηνό, και βέβαια να έχω στο όχημα δυο δεξαμενές καυσίμων για τους γνωστούς λόγους. 

• Like 3
Δημοσ.

Αν και είσαι λάθος που ψάχνεις μόνο για diesel αυτοκίνητα , σου συνιστώ Mazda ή Toyota.  Τα ευρωπαϊκά έχουν φτηνότερα ανταλακτικα για αυτο προτιμούνται , όχι γιατί ειναι καλύτερα.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Σχετικά με το αέριο, γελάνε και οι κατσαρίδες, εάν ήταν καλό θα το προωθούσαν και η αυτοκινητοβιομηχανία! Τους προσπερνάς και απλά γελάς μαζί τους με την λογική να έχω ένα καύσιμο που καίει  περισσότερο σε ποσότητα απλά ακόμα είναι φθηνό, και βέβαια να έχω στο όχημα δυο δεξαμενές καυσίμων για τους γνωστούς λόγους. 

Φίλε το lpg (υγραεριο) καλό είναι ειδικά αν μένεις Αθήνα αλλά σε παλαιά απλά χωρίς τουρμπίνες και πολλά άλογα. Προσπερνώ το συμφουρμίτη που είπε ότι κάθε μέρα εχουμε και ενα νεκρό από εκρηξη😛

Το έχω 12 χρόνια αυτή την εποχή , Β/Α Αττική φουλάρω με 70 λεπτά καιω 8 λίτρα στα 100 κάνευπολογισμους και από αυτονομία μαζι με βενζίνη ασε.Χαλαρά γυρναω τη μισή Ελλάδα. Θα μου πεις αυτοκίνητο 20ετίας. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα ,αλλα το έχω στην πένα και δεν μου λείπει ένα καινούργιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, geartech είπε

Πιο οικονομικο σε ταξιδι απο το 116D EF δεν θα βρεις. Ταξιδευεις ρουκετα και δεν ακους μοτερ.

Καταρχιν με την πιο μακρια 6η ταχυτητα που εχει στην κατηγορια ειναι unbeatable!

1.600 στροφες για τα 100 χλμ στο κοντερ,

2.000 στροφες για τα 130 χλμ στο κοντερ,

2.500 στροφες για τα 165 χλμ στο κοντερ,

στις 3.000 στροφες το αμαξι εχει τα 200 χλμ

Σε ταξιδι μπορεις να πεσεις και 3,6-3.8 λιτρα

Επισης diesel και 1.400 κιβυκα σημαινει προβληματα. Ειδικα απο Γαλλια, Ιταλια, Ιαπωνια. Χαμος με τα yaris και auris με 1,400 cc

Γερμανος 1.600+, μηδεν προβληματα....

Επεξ/σία από INFLUENCER
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε

Πιο οικονομικο σε ταξιδι απο το 116D EF δεν θα βρεις. Ταξιδευεις ρουκετα και δεν ακους μοτερ.

Καταρχιν με την πιο μακρια 6η ταχυτητα που εχει στην κατηγορια ειναι unbeatable!

1.600 στροφες για τα 100 χλμ στο κοντερ,

2.000 στροφες για τα 130 χλμ στο κοντερ,

2.500 στροφες για τα 165 χλμ στο κοντερ,

στις 3.000 στροφες το αμαξι εχει τα 200 χλμ

Σε ταξιδι μπορεις να πεσεις και 3,6-3.8 λιτρα

Επισης diesel και 1.400 κιβυκα σημαινει προβληματα. Ειδικα απο Γαλλια, Ιταλια, Ιαπωνια.

Το πουλάς;

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το πουλάς;

Τρελος εισαι ρε συ!

Να παρω τι? Σαπακια κυκλοφορουν στην αγορα. To αμαξι μου ειναι εργαλειο.

Εχω το μπλε τις διαφημισης. (Urban line με full black leather)

image.png.b7fb47e8f7349a61050ee442492ed9e7.png

Επεξ/σία από INFLUENCER
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε το lpg (υγραεριο) καλό είναι ειδικά αν μένεις Αθήνα αλλά σε παλαιά απλά χωρίς τουρμπίνες και πολλά άλογα. Προσπερνώ το συμφουρμίτη που είπε ότι κάθε μέρα εχουμε και ενα νεκρό από εκρηξη😛

Το έχω 12 χρόνια αυτή την εποχή , Β/Α Αττική φουλάρω με 70 λεπτά καιω 8 λίτρα στα 100 κάνευπολογισμους και από αυτονομία μαζι με βενζίνη ασε.Χαλαρά γυρναω τη μισή Ελλάδα. Θα μου πεις αυτοκίνητο 20ετίας. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα ,αλλα το έχω στην πένα και δεν μου λείπει ένα καινούργιο.

Πλέον έχουν βγει και συστήματα υγραερίου για τους σύγχρονους κινητήρες. Δε λέω να μπει σε αμάξι αντιπροσωπείας , αλλά είναι και αναλόγως τις ανάγκες .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geartech είπε

το citroen όπως είπα είναι του πατέρα μου και θα το δώσω θα πουλήσω το mazda 2 που είναι δικό μου και είναι βενζίνη για να έχω κάποια λεφτά για το μεταχειρισμένο που θα πάρω κατά προτίμηση diesel ψάχνω DIESEL και σας ρώτησα να μου πείτε κάποια αξιόπιστα που να μη βγάζουν χοντρά προβλήματα και να είναι πιο οικονομικά στο ταξίδι και να μη βγαίνω με πονοκέφαλο από το αυτοκίνητο μέχρι 20000 ευρώ.

απο πετρέλαιο σου είπαν της ρενώ βγήκαν σκυλιά , αποφεύγεις σιτροέν/πεζο λόγω αντλίας adblue . Προσωπικά θα κοιτούσα σε lpg (ή cng αν βολεύει)

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, INFLUENCER είπε

Τρελος εισαι ρε συ!

Να παρω τι? Σαπακια κυκλοφορουν στην αγορα. To αμαξι μου ειναι εργαλειο.

Εχω το μπλε τις διαφημισης. (Urban line με full black leather)

image.png.b7fb47e8f7349a61050ee442492ed9e7.png

Αυτό ειναι χάλια.Ευτυχώς που δεν το πουλάς.

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πλέον έχουν βγει και συστήματα υγραερίου για τους σύγχρονους κινητήρες. Δε λέω να μπει σε αμάξι αντιπροσωπείας , αλλά είναι και αναλόγως τις ανάγκες .

Ναι Μελέτη μπορείς και σε καινούργιο να βάλεις αλλα απαιτει πιο ακριβά συστήματα με ταυτόχρονο ψεκασμό 20-25-30% βενζίνης και η οικονομία πάει περίπατο. Το δικό μου μόλις γυρίσει καίει μόνο υγραέριο όπως γίνεται με πιο παλιούς  κινητήρες , και ετσι εχω απίστευτη οικονομία.

Δημοσ.
Spoiler
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ναι Μελέτη μπορείς και σε καινούργιο να βάλεις αλλα απαιτει πιο ακριβά συστήματα με ταυτόχρονο ψεκασμό 20-25-30% βενζίνης και η οικονομία πάει περίπατο. Το δικό μου μόλις γυρίσει καίει μόνο υγραέριο όπως γίνεται με πιο παλιούς  κινητήρες , και ετσι εχω απίστευτη οικονομία.

έχουν βγει συστήματα με <5% για άμεσου

ή πας σε ακριβό υγρού ψεκασμού

σε σπόιλερ μιας και δεν ενδιαφέρεται για lpg ο νηματοθέτης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Το πουλάς;

Τι να πουλήσει το καλύτερο αμάξι που βγήκε ποτέ και προφανώς αγόρασε αυτός; Τόσο καλό που αντί να έχει 200 km/h στις 3200 στροφές τα έχει στις 3000, ενώ έχει τα 100 στις 1600. :rolleyes: (Η αύξηση της ταχύτητας είναι γραμμική με τις στροφές του κινητήρα)...

• Haha 3
Δημοσ.

Mercedes A160d W176 με τον κινητήρα Renault(πιο παλιό από 19) καίει 5.7-6.2/100 με σχετικά βαρύ πόδι, αν πας χαλαρά πέφτεις και στα 4.5.

Το βρίσκεις με 16000 ή και πιο κάτω με καμία 100Κ+ χλμ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, friggs είπε

Mercedes A160d W176 με τον κινητήρα Renault(πιο παλιό από 19) καίει 5.7-6.2/100 με σχετικά βαρύ πόδι, αν πας χαλαρά πέφτεις και στα 4.5.

Το βρίσκεις με 16000 ή και πιο κάτω με καμία 100Κ+ χλμ

εχει ενας συναδελφος παρομοιο θελει να το πουλισει και να παρει 180d sedan αλλα το πηρε καινουργιο 30000 εγω και 20000 που θα δωσο ειναι παρα πολλα για μεταχειρισμενο απο γερμανια ειδα αρκετα αλλα δεν ξερω με το τελωνειο ποσο θα βγει 

πιο πολλη κοιταω γερμανικα γενικα θελω ειπαμε οικονομια να εχει 6 ταχυτητα να πηγαίνει ξεκουραστα να μην πληρώνω στα service τα αντερα μου και να είναι πιο οικονομικο απο το c3 που παω τωρα γιατί το citroen δεν εχει 6 ταχυτητα δεν θα το πηγαίνω σε αντιπροσωπία εννοείτε σε εξωτερικο συνεργείο μονο αν εχει κατι σοβαρο και θελει αναγκαστηκα αντιπροσωπία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...