geartech Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα κανω κάθε μέρα για τι δουλειά μου 120 χιλιόμετρα συνολικά ψάχνω αυτοκίνητο του 2019 και μετά 1600 κυβικά 130 άλογα μαξ κατά προτίμηση μακρη σκάφος sedan οχι combi caravan. Αν έχεται να μου προτείνετε κάτι. Τώρα είμαι με ένα citroen c3 diesel 2013 1300 72 άλογα δεν έχει έκτη ταχύτητα με αποτέλεσμα να καίει παρα πολύ και δίνω 200 ευρώ το μήνα για καύσιμα στην καλύτερη με αυτόματο πιλότο 105 σταθερά. Θέλω να μη βγάζει Χοντρά Προβλήματα και να πηγαίνω ξεκούραστα στη δουλειά μου να βγαίνω απο το αυτοκίνητο χωρίς να είναι το κεφάλι μου κουδούνι και να είναι οικονομικό όσο γίνεται . Έχω δει κάποια αυτοκίνητα που μου άρεσαν όπως Mercedez a180 sedan, c180 2019 1,6 122 , Kia ceed 1.6 ,Honda civic 1.6. Πάντα μιλάμε για μεταχειρισμένο DIESEL η αγορά θα γίνε του χρόνου με το καλό δίνω μέχρι 20000
kostasw Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει κάτι που να πεις δεν θα βγάλει. Ή να το θέσω διαφορετικά είναι να μην σου τύχει. Αφού έχεις δει κάποια που σου αρέσουν τότε ξεχώρισε τα στην άκρη και έχεις έναν ολόκληρο χρόνο να μπεις σε φόρουμ του κάθε αυτοκινήτου και να ενημερωθείς για τα πιθανά θέματα. Δεν θα σου κάνω κάποια πρόταση. Έχω το Fiat tipo 1600 diesel 131hp. Η επιλογή είναι δική σου 1
tutuyo Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 3 hours ago, kostasw said: Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει κάτι που να πεις δεν θα βγάλει. Ή να το θέσω διαφορετικά είναι να μην σου τύχει. Αφού έχεις δει κάποια που σου αρέσουν τότε ξεχώρισε τα στην άκρη και έχεις έναν ολόκληρο χρόνο να μπεις σε φόρουμ του κάθε αυτοκινήτου και να ενημερωθείς για τα πιθανά θέματα. Δεν θα σου κάνω κάποια πρόταση. Έχω το Fiat tipo 1600 diesel 131hp. Η επιλογή είναι δική σου Απορρίπτεται το Tipo,ξεπερνάει τα πολύ αυστηρά 130hp που έθεσε ως όριο ο ts 16
terry308 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Seat Leon 1.5 131ps Vw Golf με τον ίδιο κινητήρα Πάντα σε φυσικό αέριο (cng) εάν υπάρχει πρατήριο φυσικά στη ευρύτερη περιοχή που κυκλοφορείς
meletis_m Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 5 ώρες πριν, geartech είπε Καλησπέρα κανω κάθε μέρα για τι δουλειά μου 120 χιλιόμετρα συνολικά ψάχνω αυτοκίνητο του 2019 και μετά 1600 κυβικά 130 άλογα μαξ κατά προτίμηση μακρη σκάφος sedan οχι combi caravan. Αν έχεται να μου προτείνετε κάτι. Τώρα είμαι με ένα citroen c3 diesel 2013 1300 72 άλογα δεν έχει έκτη ταχύτητα με αποτέλεσμα να καίει παρα πολύ και δίνω 200 ευρώ το μήνα για καύσιμα στην καλύτερη με αυτόματο πιλότο 105 σταθερά. Θέλω να μη βγάζει Χοντρά Προβλήματα και να πηγαίνω ξεκούραστα στη δουλειά μου να βγαίνω απο το αυτοκίνητο χωρίς να είναι το κεφάλι μου κουδούνι και να είναι οικονομικό όσο γίνεται . Έχω δει κάποια αυτοκίνητα που μου άρεσαν όπως Mercedez a180 sedan, c180 2019 1,6 122 , Kia ceed 1.6 ,Honda civic 1.6. Πάντα μιλάμε για μεταχειρισμένο DIESEL η αγορά θα γίνε του χρόνου με το καλό δίνω μέχρι 20000 Έχει ψάξει μήπως με προγραμματισμό δώσει λίγο στο κινητήρα άνεση , δε λέω αφαίρεση φίλτρου και κατάργηση egr . Δηλαδή τι κατανάλωση έχει λτ/100;
Vasilisxd Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Εάν έχεις πρόσβαση στο σπίτι σου, θα ήταν καλύτερο να δεις κάποιο καινούργιο ηλεκτρικό. Μηδέν σέρβις και θα σου καίει 3 ευρώ για αυτά τα 120 χλμ, δηλαδή 45€ τον μήνα. 4
NothinqSpecial Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 18 ώρες πριν, geartech είπε Καλησπέρα κανω κάθε μέρα για τι δουλειά μου 120 χιλιόμετρα συνολικά ψάχνω αυτοκίνητο του 2019 και μετά 1600 κυβικά 130 άλογα μαξ κατά προτίμηση μακρη σκάφος sedan οχι combi caravan. Αν έχεται να μου προτείνετε κάτι. Τώρα είμαι με ένα citroen c3 diesel 2013 1300 72 άλογα δεν έχει έκτη ταχύτητα με αποτέλεσμα να καίει παρα πολύ και δίνω 200 ευρώ το μήνα για καύσιμα στην καλύτερη με αυτόματο πιλότο 105 σταθερά. Θέλω να μη βγάζει Χοντρά Προβλήματα και να πηγαίνω ξεκούραστα στη δουλειά μου να βγαίνω απο το αυτοκίνητο χωρίς να είναι το κεφάλι μου κουδούνι και να είναι οικονομικό όσο γίνεται . Έχω δει κάποια αυτοκίνητα που μου άρεσαν όπως Mercedez a180 sedan, c180 2019 1,6 122 , Kia ceed 1.6 ,Honda civic 1.6. Πάντα μιλάμε για μεταχειρισμένο DIESEL η αγορά θα γίνε του χρόνου με το καλό δίνω μέχρι 20000 Mercedes A180 Sedan & C Class 2019 δεν βρίσκεις στα 20.000 με τίποτα. 1
geartech Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου Στις 12/8/2024 στις 10:18 ΜΜ, terry308 είπε Seat Leon 1.5 131ps Vw Golf με τον ίδιο κινητήρα Πάντα σε φυσικό αέριο (cng) εάν υπάρχει πρατήριο φυσικά στη ευρύτερη περιοχή που κυκλοφορείς πολυ μου λενε για φυσηκο αεριο δεν εχω δει αν εχει πρατήριο στην περιοχη μου στο σπιτι μου παντως εχω φυσικο αεριο και ειναι οτι καλυτερο. Ποσα χιλιομετρα σου βγαζει και με ποσο φουλαρεις? Στις 12/8/2024 στις 11:41 ΜΜ, meletis_m είπε Έχει ψάξει μήπως με προγραμματισμό δώσει λίγο στο κινητήρα άνεση , δε λέω αφαίρεση φίλτρου και κατάργηση egr . Δηλαδή τι κατανάλωση έχει λτ/100; δεν καθομαι να ασχοληθώ γιατι ειναι του πατερα μου το αυτοκίνητο εγω εχω ενα mazda 2 βενζίνη το οποιο θα πουλησω για να παρω μεταχειρισμενο diesel 20 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Εάν έχεις πρόσβαση στο σπίτι σου, θα ήταν καλύτερο να δεις κάποιο καινούργιο ηλεκτρικό. Μηδέν σέρβις και θα σου καίει 3 ευρώ για αυτά τα 120 χλμ, δηλαδή 45€ τον μήνα. δεν εχω στο σπιτι μου σταθμο φωρτισης δυστιχος αν και βλεπω θελουν 1 ωρα σε fast charge για να φορτισουν απλα εχεις το ανχος μην μείνεις στο δρόμο προτιμο diesel
Vasilisxd Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, geartech said: δεν εχω στο σπιτι μου σταθμο φωρτισης δυστιχος αν και βλεπω θελουν 1 ωρα σε fast charge για να φορτισουν απλα εχεις το ανχος μην μείνεις στο δρόμο προτιμο diesel Μια απλή πρίζα σούκο θέλει. Απλά δηλαδή να έχεις πάρκινγκ στο σπίτι σου και ξεκινάς κάθε μέρα γεμάτος. Ούτε βενζινάδικα, ούτε συνεργεία. Και αμάξι κούτα, ολοκαίνουργιο. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από Vasilisxd 2
terry308 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, geartech είπε πολυ μου λενε για φυσηκο αεριο δεν εχω δει αν εχει πρατήριο στην περιοχη μου στο σπιτι μου παντως εχω φυσικο αεριο και ειναι οτι καλυτερο. Ποσα χιλιομετρα σου βγαζει και με ποσο φουλαρεις? 1.1€/kg Τα leon έχουν κάπου στα 15kg και βγάζουν περίπου 400χλμ. Στο ibiza με 11 κιλά βγάζει περίπου 300χλμ. fueldaddy μπες και επέλεξε ως καύσιμο φυσικό αέριο να δεις πρατήρια
atheatos Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Αν κανείς πολλά χιλιόμετρα ψάχνεις για αμαξι με ανθεκτικό κινητήρα, ανεξάρτητως καύσιμου με ιδανικότερο όλων το ηλεκτρικό. Όποτε βγάζεις το diesel από τα φίλτρα αναζήτησης και κοιτάς τι υπάρχει από το παραπάνω. Ανθεκτικοί κινητήρες είναι συνήθως οι non turbo , οποτε μετριάζεις αρκετά την αναζήτησή σου , αν φιλτράρεις τα αποτελεσματα με αυτό το κριτήριο. Από εκεί και ύστερα επιλέγεις πιο από τα αποτελεσματα των φίλτρων αναζήτησης εχει την μεγαλύτερη ιπποδύναμη και προχωράς .
gbras Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Θα το πληρωσεις ακριβα το μεταχειρισμενο diesel. Αν εχεις θεση παρκιγκ παρε ηλεκτρικο καινουργιο! Οτι διαφορα υπαρχει με τοσα χιλιομετρα που κανεις θα την κανεις αποσβεση γρηγορα.
meletis_m Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 2 ώρες πριν, geartech είπε δεν καθομαι να ασχοληθώ γιατι ειναι του πατερα μου το αυτοκίνητο εγω εχω ενα mazda 2 βενζίνη το οποιο θα πουλησω για να παρω μεταχειρισμενο diesel Στο Mazda 2 δες και τη λύση υγραέριο εάν είναι σε καλή κατάσταση . Με σωστό κιτ δε έχεις θέματα . Εάν και έχουμε και στη οικογένεια diesel Volvo V40 D2.
geartech Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου λοιπον για ηλεκτρικο που μου γραφετε καλα χρυσα αλλα ειναι για μεσα στην πολη δεν εχω παρκινγκ στην οικοδομη μου οποτε σταθμο φωρτισης το ξεχναω επισεις δεν βγαζουν πολλα χιλιομετρα τα ηλεκτρικα με αανοιχτα φωτα ανοιχτο κλιμα τρωει η μπαταρια τελειωνει γρηγορα με ενα γεμισμα το diesel σου βγαζει 800 χιλιομετρα και 900 αν βαλεις απο βουλγαρια. Το παιδι που εγραψε για το φυσικό αέριο νώμιζα πως εβγαζαν πιο πολλα χιλιομετρα κριμα καλη τιμή καυσίμου όμως.Το μαζντα αεριο ουτε τα μισα χιλιόμετρα απο το diesel δεν θα βγαζει απο το 2011 το εχω απροβλημάτιστο όντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα