Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

ναι ωραία τα tokens αλλά αν παρατηρήσατε η cosmote έχει καταργήσει το πακέτο απεριόριστων δεδομένων φέτος..

Δεν λες καλα που υπαρχει ακομα αυτο. Καθε περσι και καλυτερα. 

Screenshot_1.png

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

ναι ωραία τα tokens αλλά αν παρατηρήσατε η cosmote έχει καταργήσει το πακέτο απεριόριστων δεδομένων φέτος..

19 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν λες καλα που υπαρχει ακομα αυτο. Καθε περσι και καλυτερα. 

Screenshot_1.png

Ξανά έβαλαν τελικά μέχρι τέλη του μήνα με 20 ευρώ (από αντίστοιχα 13.5 που είχε πέρυσι και φέτος έχουν βάλει τα 100gb). Στην κατηγορία combo είναι γτ δίνει και απεριόριστα λεπτά και κάποια sms

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ξανά έβαλαν τελικά μέχρι τέλη του μήνα με 20 ευρώ (από αντίστοιχα 13.5 που είχε πέρυσι και φέτος έχουν βάλει τα 100gb). Στην κατηγορία combo είναι γτ δίνει και απεριόριστα λεπτά και κάποια sms

Εβαλα απεριοριστα με 20 ευρω το μηνα στο whats up? Πριν κανα μηνα ειχα βαλει με 13.5 τα 100gb. 

Αρα δινει απεριοριστα λεπτα+sms+απεριοριστα λεπτα για 1 μηνα με 20 ευρω? Νεο πακετο ιδανικο αν μπορει να μεινει μονιμα. 

Αυτο θα λες το βρηκα αλλα ειναι με 25 οχι 20. 

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2024 στις 1:11 ΠΜ, Arkin είπε

Εβαλα απεριοριστα με 20 ευρω το μηνα στο whats up? Πριν κανα μηνα ειχα βαλει με 13.5 τα 100gb. 

Αρα δινει απεριοριστα λεπτα+sms+απεριοριστα λεπτα για 1 μηνα με 20 ευρω? Νεο πακετο ιδανικο αν μπορει να μεινει μονιμα. 

Αυτο θα λες το βρηκα αλλα ειναι με 25 οχι 20. 

Screenshot_1.png

Έχω φοιτητικό αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και στην μητέρα μου το είδα ίδια τιμή. Θα το επιβεβαιώσω αύριο και θα κάνω edit εδώ. Ούτε και στα εκπτωτικά (φοιτητικά) το βλέπω

Edit: @Arkin τελικά και στην μητέρα μου φαίνεται 25 ευρώ, οπότε είναι λόγω φοιτητικού το δικό μου 

Screenshot_20240815_014342_WHAT'S UP.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...