Δημοφιλής ανάρτηση tonis1989 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δωρεάν mystery token απεριόριστα δεδομένα για 5 ημέρες από το What's up. Το token δεν έχει ημερομηνία λήξης μετά την κατοχύρωση του. 25 8
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 ναι ωραία τα tokens αλλά αν παρατηρήσατε η cosmote έχει καταργήσει το πακέτο απεριόριστων δεδομένων φέτος.. 2
Arkin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε ναι ωραία τα tokens αλλά αν παρατηρήσατε η cosmote έχει καταργήσει το πακέτο απεριόριστων δεδομένων φέτος.. Δεν λες καλα που υπαρχει ακομα αυτο. Καθε περσι και καλυτερα.
SabotazNic Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 20 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε ναι ωραία τα tokens αλλά αν παρατηρήσατε η cosmote έχει καταργήσει το πακέτο απεριόριστων δεδομένων φέτος.. 19 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν λες καλα που υπαρχει ακομα αυτο. Καθε περσι και καλυτερα. Ξανά έβαλαν τελικά μέχρι τέλη του μήνα με 20 ευρώ (από αντίστοιχα 13.5 που είχε πέρυσι και φέτος έχουν βάλει τα 100gb). Στην κατηγορία combo είναι γτ δίνει και απεριόριστα λεπτά και κάποια sms
Arkin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ξανά έβαλαν τελικά μέχρι τέλη του μήνα με 20 ευρώ (από αντίστοιχα 13.5 που είχε πέρυσι και φέτος έχουν βάλει τα 100gb). Στην κατηγορία combo είναι γτ δίνει και απεριόριστα λεπτά και κάποια sms Εβαλα απεριοριστα με 20 ευρω το μηνα στο whats up? Πριν κανα μηνα ειχα βαλει με 13.5 τα 100gb. Αρα δινει απεριοριστα λεπτα+sms+απεριοριστα λεπτα για 1 μηνα με 20 ευρω? Νεο πακετο ιδανικο αν μπορει να μεινει μονιμα. Αυτο θα λες το βρηκα αλλα ειναι με 25 οχι 20.
SabotazNic Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 15/8/2024 στις 1:11 ΠΜ, Arkin είπε Εβαλα απεριοριστα με 20 ευρω το μηνα στο whats up? Πριν κανα μηνα ειχα βαλει με 13.5 τα 100gb. Αρα δινει απεριοριστα λεπτα+sms+απεριοριστα λεπτα για 1 μηνα με 20 ευρω? Νεο πακετο ιδανικο αν μπορει να μεινει μονιμα. Αυτο θα λες το βρηκα αλλα ειναι με 25 οχι 20. Έχω φοιτητικό αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και στην μητέρα μου το είδα ίδια τιμή. Θα το επιβεβαιώσω αύριο και θα κάνω edit εδώ. Ούτε και στα εκπτωτικά (φοιτητικά) το βλέπω Edit: @Arkin τελικά και στην μητέρα μου φαίνεται 25 ευρώ, οπότε είναι λόγω φοιτητικού το δικό μου Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα