poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου On 19/08/2024 at 23:41, Vstromrider said: ok! Ειναι πανακριβα τα 24αρια poe, οποτε δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο. Ενα 8αρακι POE θα μου φτασει για τις καμερες. αρκει οι καμερες να ειναι 892.3af , at και οχι passive poe.(12,24 volt) εχω ενα hp 8 x poe plus αν σε ενδιαφερει. just saying θσ το βρεις στις αγγελιες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Στειλε μου ενα λινκ με την αγγελια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 18 minutes ago, Vstromrider said: Στειλε μου ενα λινκ με την αγγελια. με προλαβες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου On 17/08/2024 at 14:36, mpror said: Το switch κάποια στιγμή ίσως να μην σε βολέψει και πολυ αν θέλεις να συνδέσεις κάποια poe security camera, access point, ip τηλέφωνα κλπ μιας και δεν ειναι PoE εχω δει και switch αλλα 8 port που ηταν 4 poe και 4 κανονικες.cisco On 20/08/2024 at 00:41, Vstromrider said: ok! Ειναι πανακριβα τα 24αρια poe, οποτε δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο. Ενα 8αρακι POE θα μου φτασει για τις καμερες. Και καλο θα ηταν για future use να ειναι Poe+ και οχι σκετο Poe αν μιλαμε για 48volt και οχι passive poe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpror Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, poulinos είπε εχω δει και switch αλλα 8 port που ηταν 4 poe και 4 κανονικες.cisco Σωστός. Έχω δουλέψει hp, αλλά και cisco με τις μισές πόρτες PoE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου βεβαια ενα Poe switch cisco παιζει να εχει οσο ενα tp link που θα ειναι ολες Poe ή θα εχει διπλασιες Poe. βεβαια καμια σχεση η μια εταιρεια με την αλλη, 1 minute ago, mpror said: Σωστός. Έχω δουλέψει hp, αλλά και cisco με τις μισές πόρτες PoE σε hp δεν θυμαμαι να το εχω πετυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpror Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, poulinos είπε σε hp δεν θυμαμαι να το εχω πετυχει. είχα πολύ παλιά αυτό https://dcomcomputers.com/hp-procurve-2610-24-12-pwr-switch-j9086a.html Γενικά cisco και hp zero problems. Σκυλιά .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 22 minutes ago, mpror said: είχα πολύ παλιά αυτό https://dcomcomputers.com/hp-procurve-2610-24-12-pwr-switch-j9086a.html Γενικά cisco και hp zero problems. Σκυλιά .... ειχα κανει απεγκατασταση μερικα τετοια.δεν θυμαμαι αν ηταν poe ή οχι αλλα πραγματι ειναι σκυλια.και ειχα πετυχει και τα πιο μεγαλα μοντελα που ηταν modular και επαιρναν πανω καρτες των 24 port νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου On 13/08/2024 at 22:09, Vstromrider said: Μπορει να εχεις δικιο. Παραγγειλα και ηρθαν τωρα αυτα τα Value. Ωραια ποιοτικα φαινονται. Και οι ακροδεκτες τους, και το σιδερο τους. καλα και να μην σου αρεσει κατι ανα πασα στιγμη τα αλλαζεις.μικρο το κακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα