Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους !
Το προηγούμενο Σαβ/κο πηγα για 2 μερες στη
Χαλκιδική ,στην Ουρανουπολη συγκεκριμένα με το Τενερε 700 εννοείται,
και έμεινα σε ενα ξενοδοχείο που ειχε την καλυτερη πισινα που εχω παει ποτε.
4 πισίνες βασικα .
Ολα ηταν πολυ παλια γενικά στο ξενοδοχειο ,
σε βαθμο που νομιζες πως εκει γυρίστηκε καμια ταινία με τη Ρενα Βλαχοπουλου ,
αλλα η πισινα που ειχε , ηταν το κατι αλλο .

To βιντεο εγινε με Sony a7iv & Tamron 28 75 f2.8 και GoPro 12 .
Εδω το βιντεο και καλο υπολοιπο καλοκαιριου ναχουμε ολοι μας παιδια !

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mallllias είπε

αλλα η πισινα που ειχε , ηταν το κατι αλλο

Το να πηγαίνεις Χαλκιδική και να κολυμπάς σε πισίνα είναι ιεροσυλία! Λίγο πριν την Ουρανούπολη  από την Τρυπητή παίρνεις το φέρυ για Αμμουλιανή και σε 5 λεπτά ρίχνεις τις βουτιές σου στις Αλυκές.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, northjohn είπε

Το να πηγαίνεις Χαλκιδική και να κολυμπάς σε πισίνα είναι ιεροσυλία! Λίγο πριν την Ουρανούπολη  από την Τρυπητή παίρνεις το φέρυ για Αμμουλιανή και σε 5 λεπτά ρίχνεις τις βουτιές σου στις Αλυκές.

Το ξερω φιλε μου.. εχω μηνει απειρα βραδυα στα ακατοίκητα νησακια διπλα απο την Αμμουλιανή νοικιάζοντας βαρκα απο Τρυπητη , ουτε καν φερυ .

Αλλα αυτη τη φορα ημουν οικογενειακά , οπότε ! 

Δημοσ.
Στις 12/8/2024 στις 6:36 ΜΜ, northjohn είπε

Πήγα περισυ,πολύ ωραία παραλία,φοβερή θάλασσα αλλά δεν πέφτει καρφίτσα.Πηγα αρκετά πρωί στην Τρυπητή,γινόταν ο κακος χαμός από αυτοκίνητα που περίμεναν να περάσουν απέναντι και όταν φτάσαμε Αλυκές,με τα βίας βρήκαμε 50 πόντους χώρο και στήσαμε ομπρέλα.

Ξηροπόταμο αν θυμάμαι καλά το όνομα, έχει πάλι φοβερή παραλία και θάλασσα,απλά έχει αρκετο χωματόδρομο για να φτάσεις αλλά σε αποζημιώνει.Ειναι και σχετικά πιο ήσυχα.Στο τρίτο πόδι έχει κάποιες ωραίες παραλίες αλλά πρέπει να κάνει χιλιόμετρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Τρυπητή,γινόταν ο κακος χαμός από αυτοκίνητα

Στην Χαλκιδική έχω βγάλει κόκκινη κάρτα εδώ και 5-6 χρόνια. Υπάρχουν κάποιες φανταστικές παραλίες, κυρίως στο μεσαίο πόδι, αλλά η υπερεκμετάλλευση, η ασυδοσία και ο βιασμός της φύσης - περιοχής από ντόπιους και επισκέπτες όπως και οι ανεπαρκείς υποδομές μετατρέπουν τις διακοπές σε εφιάλτη.

Από μακριά και καθόλου αγαπημένοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...