svartevarg Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 57 λεπτά πριν, apogeexl είπε ναι ναι το πρόβλημα ειναι τόοοοοοοσο μεγάλο ,που για ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ολοκληρα χρονια ,κανενας χακερ δε το πηρε χαμπάρι ,και ανακαλύφθηκε τώρα. ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ χρονια λοιπον ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΚΕΡ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ , αλλά τώρα ειναι πρόβλημα..... αχαχαχαχαχαχαααααααααα το ανοιχτήρι για τις κονσέρβες κάνει ,ή να παρω αυτό που ξεφλουδίζει τις πατατες ; Εννοείς το peeler ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apogeexl Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, svartevarg είπε Εννοείς το peeler ;; ναι.τουλαχιστον θα δειχνει πιο ωραίο.ισως... για να πω και κατι πιο σοβαρο αξιζει να δειτε τη σελίδα https://www.gnu.org/ Επεξ/σία 12 Αυγούστου από apogeexl 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, Shyn είπε Η ιδια η AMD το χαρακτηρισε ως ευπαθεια υψηλης σοβαροτητας παντως. https://www.amd.com/en/resources/product-security/bulletin/amd-sb-7014.html#summary Researchers from IOActive have reported that it may be possible for an attacker with ring 0 access to modify the configuration of System Management Mode (SMM) even when SMM Lock is enabled. Δεν θυμάμαι πολύ καλά αλλά νομίζω πωςring 0 access είναι πρόσβαση στον kernel, αν έχω τέτοια πρόσβαση τι να το κάνω το sinkclose?. 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 50 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Αν έπαιρνε το χαμπάρι κάποιος χάκερ δεν θα το φώναζε. Το ίδιο και οι εταιρίες που έχουν το θέμα αποφεύγουν την δημοσιοποίηση. Τρύπες πάντα υπάρχουν . Δεν νομίζω όμως κάποιος να ασχοληθεί με τον μέσο χρήστη σε αυτό το επίπεδο. Μάλλον αφορά μεγάλους οργανισμούς και στοχευμένους ιδιώτες. Γι' αυτό και συνήθως στα changelog βάζουν ένα «security update» ως κείμενο χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Ισχύει αυτό που αναφέρεις για τον μέσο χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Η μεγαλύτερη απειλή για την AMD είναι το κεφάλι της το ξερό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, forgotten είπε ειναι σαν να λεμε οτι εντοπισα ενα κενο στην ασφαλεια του εξυπνου συστηματος συναγερμου που διαθετει το σπιτι, το κενο αυτο εντοπιζεται οτι στο εαν μπω στο σπιτι σου απενεργοποιησω τον συναγερμο και τρεξω τον κωδικα μου μετα η ασφαλεια του σπιτιου σου δεν υφισταται και μπορω να σε κλεψω μετα oh wait.... Χρειάζεται physical access στο μηχάνημα; Γιατί εγώ αλλιώς το κατάλαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, cpc464 είπε Researchers from IOActive have reported that it may be possible for an attacker with ring 0 access to modify the configuration of System Management Mode (SMM) even when SMM Lock is enabled. Δεν θυμάμαι πολύ καλά αλλά νομίζω πωςring 0 access είναι πρόσβαση στον kernel, αν έχω τέτοια πρόσβαση τι να το κάνω το sinkclose?. Πιθανόν να είναι επικίνδυνο για περιπτώσεις ενδοεταιρικής κατασκοπείας, δηλαδή αν κάποιος που δουλεύει σε μια εταιρεία έχει πρόσβαση αυτής της μορφής σε υπολογιστές/ συστήματα της εταιρείας που κανονικά δεν θα έπρεπε ;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Που τρέχουν τα πιο critical συστήματα την σήμερον ημερα? Cloud. Τι έχει το Cloud? Shared CPUs Τι κάνει το exploit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, svartevarg είπε Πιθανόν να είναι επικίνδυνο για περιπτώσεις ενδοεταιρικής κατασκοπείας, δηλαδή αν κάποιος που δουλεύει σε μια εταιρεία έχει πρόσβαση αυτής της μορφής σε υπολογιστές/ συστήματα της εταιρείας που κανονικά δεν θα έπρεπε ;; Αν κάποιος έχει ήδη πρόσβαση επιπέδου kernel είναι θεός για τον υπολογιστη/server, έχει πρόσβαση σε κάθε σημείο της μνήμης και σε κάθε δεδομένο η password το sinkclose του είναι περιττό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, cpc464 είπε Αν κάποιος έχει ήδη πρόσβαση επιπέδου kernel είναι θεός για τον υπολογιστη/server, έχει πρόσβαση σε κάθε σημείο της μνήμης και σε κάθε δεδομένο η password το sinkclose του είναι περιττό. Εκτός κι αν θέλει να το αφήσει εκεί σε περίπτωση που τον αποκλείσουν για να μπορέσει να ανοίξει την πόρτα ξανά από μέσα. 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, forgotten είπε ειναι σαν να λεμε οτι εντοπισα ενα κενο στην ασφαλεια του εξυπνου συστηματος συναγερμου που διαθετει το σπιτι, το κενο αυτο εντοπιζεται οτι στο εαν μπω στο σπιτι σου απενεργοποιησω τον συναγερμο και τρεξω τον κωδικα μου μετα η ασφαλεια του σπιτιου σου δεν υφισταται και μπορω να σε κλεψω μετα oh wait.... Όχι ακριβώς έτσι. Περισσότερο σαν: "εαν μπω στο σπιτι σου προσπεράσω τον συναγερμο και τρεξω τον κωδικα μου, μετα η ασφαλεια του σπιτιου σου δεν υφισταται και μπορω να σε κλέβω για μια ζωή. Να σε γλεντάω όπως θέλω. Πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις και σπίτι, γιατί το σπίτι σου, τεχνικά, θα μου ανήκει". Πώς σου φαίνεται αυτό;.. AMD 7900X έχω στο κύριο σύστημα και δε μου αρέσει καθόλου η είδηση. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το πρόβλημα υπήρχει δεκαετίες τώρα και η AMD δεν έκανε κάτι γι αυτό. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από Tlykog 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, manolis940 είπε Εκτός κι αν θέλει να το αφήσει εκεί σε περίπτωση που τον αποκλείσουν για να μπορέσει να ανοίξει την πόρτα ξανά από μέσα. Εάν έχεις πέσει θύμα τόσο μεγάλου breach δε σε σώζει τίποτα έτσι και αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Εάν έχεις πέσει θύμα τόσο μεγάλου breach δε σε σώζει τίποτα έτσι και αλλιώς. Ένα format πριν σε έσωζε. Τώρα κάθε φορά που θα κάνεις format θα κολλάς και δεν θα ξέρεις γιατί. Είναι βέβαια κάτι που το βλέπαμε να συμβαίνει και με άλλους ιούς σε επίπεδο hardware. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, cpc464 είπε Εάν έχεις πέσει θύμα τόσο μεγάλου breach δε σε σώζει τίποτα έτσι και αλλιώς. Αμφισβητεί κάποιος ότι υπάρχει; Ας αρχίσουμε από τα βασικά... Αν όχι, τότε τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Μιλάμε για ένα θέμα από το 2006... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Είναι και μια μέθοδος προώθησης νέων προϊόντων που θα έχουν άλλη ευπάθεια που θα μας πουν σε λιγα χρόνια και λοιπά Πάντως τι ωραία παλια που έβγαιναν τα προϊόντα σε τελική μορφή και οχι μπετά όπως τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα