lp_fan_1 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα σκεφτόμουν για κάποια η μερική αναβάθμιση του υπολογιστή μου, δεν τρέχω προγράμματα, μόνο με gaming ασχολούμαι τον ελεύθερο μου χρόνο και κυρίως με fps παιχνίδια τύπου pubg,cs. Αυτήν την στιγμή παίζω σε monitor 1080p αλλά θα ήθελα κάτι πιο αξιόλογο να είμαι άνετος και για 2k μελλοντικά. Αυτήν την στιγμή το hardware που έχω είναι μητρική: Asus Prime H610M-A D4 επεξεργαστής: Intel Core i5-12500 ram: Kingston: 16GB FURY Beast DDR4 3200MHz Non-ECC CL16 (x2) τροφοδοτικό: MSI MPG A650GF 650W Full Modular Gold Rated Power Supply χώροι αποθήκευσης: Samsung 1TB NVMe SSD 980 Series M.2 PCI-Express κουτί: Cougar MX410 Mesh-G Mid-Tower RGB Windowed Case Tempered Glass monitor: Dell S2522HG Full HD 24.5¨ Wide LED IPS - 240Hz / 1ms with AMD FreeSync Premium - Nvidia G-Sync Compatible κάρτα γραφικών: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB OC προς το παρών αρκούμε με το συγκεκριμένο monitor γιατί διαφορετικά αν πάω και σε αλλαγή monitor που να έχει τουλάχιστον 2κ και χαμηλό ms+ips panel θα ξεφύγουμε αρκετά νομίζω από το budget budget που μπορώ να δώσω αυτήν την στιγμή είναι 1000 ευρώ(δεν είναι αυστηρό το πόσο, μπορούμε να ξεφύγουμε μόνο αν κάτι αξίζει πολύ, απλά γιατί σκεφτόμουν αν μπορεί να σωθεί το pc και να γίνει μερική αναβάθμιση διαφορετικά θα μπορούσα να το πουλήσω και να πάω σε αγορά νέου, αλλά γιατί δεν έχει πολλά χρόνια που το αγόρασα είπα μήπως μπορώ να σώσω κάτι και να γίνει μια αξιόλογη αναβάθμιση)
Λύση tzavardin Δημοσ. 12 Αυγούστου Λύση Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε Καλησπέρα σκεφτόμουν για κάποια η μερική αναβάθμιση του υπολογιστή μου, δεν τρέχω προγράμματα, μόνο με gaming ασχολούμαι τον ελεύθερο μου χρόνο και κυρίως με fps παιχνίδια τύπου pubg,cs. Αυτήν την στιγμή παίζω σε monitor 1080p αλλά θα ήθελα κάτι πιο αξιόλογο να είμαι άνετος και για 2k μελλοντικά. Αυτήν την στιγμή το hardware που έχω είναι μητρική: Asus Prime H610M-A D4 επεξεργαστής: Intel Core i5-12500 ram: Kingston: 16GB FURY Beast DDR4 3200MHz Non-ECC CL16 (x2) τροφοδοτικό: MSI MPG A650GF 650W Full Modular Gold Rated Power Supply χώροι αποθήκευσης: Samsung 1TB NVMe SSD 980 Series M.2 PCI-Express κουτί: Cougar MX410 Mesh-G Mid-Tower RGB Windowed Case Tempered Glass monitor: Dell S2522HG Full HD 24.5¨ Wide LED IPS - 240Hz / 1ms with AMD FreeSync Premium - Nvidia G-Sync Compatible κάρτα γραφικών: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB OC προς το παρών αρκούμε με το συγκεκριμένο monitor γιατί διαφορετικά αν πάω και σε αλλαγή monitor που να έχει τουλάχιστον 2κ και χαμηλό ms+ips panel θα ξεφύγουμε αρκετά νομίζω από το budget budget που μπορώ να δώσω αυτήν την στιγμή είναι 1000 ευρώ(δεν είναι αυστηρό το πόσο, μπορούμε να ξεφύγουμε μόνο αν κάτι αξίζει πολύ, απλά γιατί σκεφτόμουν αν μπορεί να σωθεί το pc και να γίνει μερική αναβάθμιση διαφορετικά θα μπορούσα να το πουλήσω και να πάω σε αγορά νέου, αλλά γιατί δεν έχει πολλά χρόνια που το αγόρασα είπα μήπως μπορώ να σώσω κάτι και να γίνει μια αξιόλογη αναβάθμιση) Να σου πω την αλήθεια αδερφέ, για 1080p και τη χρήση που κάνεις το pc είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν ζορίζεται με την κάρτα το pubg, ίσως άξιζε μια αλλαγή στην κάρτα. Νομίζω όμως είναι λάθος η λογική σου, ειδικά στο hardware που χάνει αξία μήνα το μήνα. Δεν κάνουμε αναβάθμιση με περιορισμένο μπάτζετ για να είμαστε μελλοντικά οκ. Δίνουμε τα λεφτά που μπορούμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό τώρα ή περιμένουμε την προσφορά/ καινούριο hardware στο μελλον. Με βάση αυτό θα σου έλεγα ή να μείνεις όπως είσαι μέχρι να μαζέψεις τα λεφτά και να αποφασίσεις φουλ κομπλέ μετακίνηση σε 2k, ή να πας σε 2k καρφί. Με τα 1000 παίρνεις οθόνη και κάρτα, και ο 12500 θα ανταποκριθεί. Άμα πουλήσεις και κάρτα οθόνη νομίζω χώρας άνετα ακόμα και 4070ti super. Αλλιώς μια 7800xt θα κάνει τη δουλειά. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από tzavardin 2
lp_fan_1 Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 5 ώρες πριν, tzavardin είπε Να σου πω την αλήθεια αδερφέ, για 1080p και τη χρήση που κάνεις το pc είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν ζορίζεται με την κάρτα το pubg, ίσως άξιζε μια αλλαγή στην κάρτα. Νομίζω όμως είναι λάθος η λογική σου, ειδικά στο hardware που χάνει αξία μήνα το μήνα. Δεν κάνουμε αναβάθμιση με περιορισμένο μπάτζετ για να είμαστε μελλοντικά οκ. Δίνουμε τα λεφτά που μπορούμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό τώρα ή περιμένουμε την προσφορά/ καινούριο hardware στο μελλον. Με βάση αυτό θα σου έλεγα ή να μείνεις όπως είσαι μέχρι να μαζέψεις τα λεφτά και να αποφασίσεις φουλ κομπλέ μετακίνηση σε 2k, ή να πας σε 2k καρφί. Με τα 1000 παίρνεις οθόνη και κάρτα, και ο 12500 θα ανταποκριθεί. Άμα πουλήσεις και κάρτα οθόνη νομίζω χώρας άνετα ακόμα και 4070ti super. Αλλιώς μια 7800xt θα κάνει τη δουλειά. Έχεις δίκιο θα δω πόσο θα τραβήξει ακόμη γιατί η αλήθεια είναι πως δεν καίγομαι για αναβάθμιση και παίζω τίμια τα παιχνίδια προς το παρόν. Θα περιμένω αν είναι και βλέπουμε για το μέλλον και πάω για ολική αντικατάσταση του pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα