haris_216 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω ξανατοποθετηθεί (υπέρ) σε παρόμοια νήματα, οπότε ας μην επαναλαμβάνομαι. Απλά να πω ότι όποιος προβληματίζεται σχετικά (ταξίδι/διακοπές μόνος;) απλά θα πρέπει να απαντήσει στον εαυτό του το ερώτημα "από τη στιγμή που θέλω κάποια πράγματα που δεν θέλουν οι άλλοι ή οι χρόνοι των λοιπών της παρέας/κύκλου δεν ταιριάζουν με τα δικά μου, αξίζει να μην κάνω αυτό που θέλω/σκέφτηκα/ονειρεύτηκα;" Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από haris_216 1
mindreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 On 04/09/2024 at 09:06, sellsoap said: να πω κι εγω την παρολα μου. Εχοντας δουλεψει και ζησει 10 χρονια σε Ανατολικες χώρες. Επειδη διεκρινα απο τα post οτι εχουμε men of culture, προτεινω ανεπιφυλακτα Κρακοβία, Κίεβο & Μολδαβία.... Πολύ φθηνά όλα, ταξίδια για όλους τους σκοπους & χρήσεις..... (κάτι σαν το αλεύρι...) . Αν ανοιχτούμε λίγο σε απόσταση προτεινω Μπρατισλάβα, Ταλίν.... Βουλγαρία ή Ρουμανία μόνος;
sellsoap Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, mindreader said: Βουλγαρία ή Ρουμανία μόνος; Ρουμανία (5 χρόνια έζησα Βουκουρέστι), ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μόνος, αλλιώς χωρίζεις... Βουλγαρία δεν λέει κάτι ιδιαίτερο.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από sellsoap 1 1
alexvi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 5/9/2024 στις 11:39 ΠΜ, sellsoap είπε Ρουμανία (5 χρόνια έζησα Βουκουρέστι), ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μόνος, αλλιώς χωρίζεις... Βουλγαρία δεν λέει κάτι ιδιαίτερο.. 2 μέρες πήγα Βουκουρέστι και κόντεψα να πάθω κατάθλιψη. Βουλγαρία κάπως καλύτερα . Σκόπια σαφώς βελτιωμένα τα πράγματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα