Makis38 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Gatoskylo8 said: Κάντο 100 στις 100 και έπεσες μέσα. Δεν ασχολούμαι φίλτατε με Ελληνίδες. Μη το ανοίξουμε θέμα τώρα, και με κεφαλαίο που τις έγραψα και πολύ πάει. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Makis38 4 6
G.bar Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Ο μόνος λόγος που μπορεί να σε κοιτάνε περίεργα είναι γιατί θα σε ζηλεύουν που είσαι μόνος σου και δεν έχεις κανέναν να σε πρήζει. Πήγαινε μόνος σου και μην ακούς κανέναν.Κάτσε να φας μόνος σου, πήγαινε σε μουσεία μόνος σου, για ποτό μόνος σου, περίπατους μόνος σου. Αλλα μην πας Σαντορίνη και ειδικά Αύγουστο, πήγαινε κάπου στο εξωτερικό. Και πιο φτηνά θα σου έρθει και πιο πολλά πράγματα θα έχεις να κάνεις. Όποιος δεν περνάει καλά μόνος του σημαίνει οτι δεν εχει καλή παρέα.. 1 1 4
iwnas28 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου ποιες ευρωπαικες πολεις και ποια εποχη προτεινετε για ταξιδι σολο? Εχω αρχισει να ψηνομαι με αυτα που διαβαζω! 1 1
@ngelos Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου Εξωτερικό δεν έχω ξαναπάει και με "τρομάζει" λίγο. Ίσως να πήγαινα με γκρουπ για να νιώθω μία σιγουριά. Αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο δοκιμασμένο site για γκρουπ με εκδρομές σε εξωτερικό ή Ελλάδα. Σαντορίνη έχω ξαναπάει με παρέα δύο φορές. Είχα μείνει στα Φηρά και πηγαίνοντας για φαγητό στη Περίσσα μου άρεσε. Δεν είχε πολύ κόσμο όπως στα Φηρά και είχε παραλίες. Οι ντόπιοι είναι λίγο παράξενοι αλλά Ok.. Επίσης θέλω να έχει κόσμο το νησί για να μη πλήξω... δεν εννοώ φυσικά να γίνεται χαμός! Επίσης μου αρέσουν τα beach bar, ν' αράζω το πρωί, να βλέπω θάλασσα και να πίνω τον καφέ μου. Είναι για μένα ίσως η πιο ωραία στιγμή στις διακοπές...
PSYHAS Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Χίλιες φορές να πάω μόνος διακοπές, παρά να κάθομαι σπίτι. Το μόνος εξάλλου ειναι σχετικό. Αν μιλάμε για εξωτερικό, μπορει να ειναι και καλύτερα, από το να πρέπει να συνεννοηθείς με την παρέα, για που θέλετε να πάτε, ωράρια, φαγητά, ψώνια, κλπ. Το θέμα της ασφάλειας, οκ αν πρόκειται για γυναίκα κι αυτό όχι απόλυτα. Πχ αν πάει κάποιος μια ωραιότατη Βιέννη, ακόμη και Λονδίνο και δεν μπλέξει σε τίποτα κακόφημα μέρη, με προσοχή σε μέσα μαζικής μεταφοράς και γενικά τηρώντας βασικούς κανόνες, μια χαρά θα περάσει. Επίσης, αν και δεν ειναι του γούστου μου και προσωπικά τα αποφεύγω, υπάρχουν και τα γκρουπ ταξιδιωτικών γραφείων, που είτε γνωρίζεσαι με άλλους και κάνεις παρέα, είτε επίσης μια χαρά μπορείς να τη βγάλεις και χωρίς πολλά πάρε δώσε με τους υπόλοιπους. https://solotravelerworld.com/travel-alone-tips/ 1
ksessalonikios Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 52 λεπτά πριν, iwnas28 είπε ποιες ευρωπαικες πολεις και ποια εποχη προτεινετε για ταξιδι σολο? Εχω αρχισει να ψηνομαι με αυτα που διαβαζω! ξεκινα από τις μεγάλες, Παρίσι, Λονδίνο Βερολίνο κλπ. Θα έχεις τόσα πολλά να κάνεις που δεν θα θες να περάσουν οι μέρες. Όσο για την περίοδο, εγώ προτιμώ μεσα Ιουνίου με μεσα Ιουλίου 1
Asevastos Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 ώρες πριν, iwnas28 είπε ποιες ευρωπαικες πολεις και ποια εποχη προτεινετε για ταξιδι σολο? Εχω αρχισει να ψηνομαι με αυτα που διαβαζω! Η Ιταλία είναι πανέμορφη και μπορείς να δεις διάφορες πόλεις για όλα τα γούστα. Βέβαια έχει ζέστη αυτή τη περίοδο αλλά εγώ το έκανα πέρυσι Αν θέλεις κάτι πιο ψυχρό, εγώ θα πήγαινα σε κάτι πιο ψαγμένο από Λονδίνα κλπ και θα πήγαινα κανένα Σάλτσμπουργκ, Δρέσδη, πέρασμα από διάφορες πόλεις Βελγίου ή Ολλανδίας που είναι και μικρές χώρες.
Giorgos241 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 hours ago, iwnas28 said: ποιες ευρωπαικες πολεις και ποια εποχη προτεινετε για ταξιδι σολο? Εχω αρχισει να ψηνομαι με αυτα που διαβαζω! Θα σου πρότεινα Βρετανία απλά όχι τώρα που γίνονται επεισόδια και γενικά υπάρχει μια κατάσταση χαοτική. Επίσης είναι πολύ όμορφα Γερμανία σε πολλά μέρη. Προσωπικά, πέρασα ωραία Βερολίνο που απλά πήγαινα για καφέ, περπάτημα και κανένα ποτάκι το βράδυ. Αν είχα τα λεφτά θα πήγαινα και Σκανδιναβία solo αλλά και με παρέα. 1
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Gatoskylo8 said: Καλύτερα να μείνω στο σπίτι όλο το καλοκαίρι παρά να γυρνάω σαν το ρεμάλι ολομόναχος όταν οι άλλοι θα είναι με τις σχέσεις και τις οικογένειες τους. Άσε που θα σε βλέπουν και θα αναρωτιούνται τι σόϊ ανώμαλος είναι αυτός. θα γινει καλυτερη η ζωη σου οταν σταματησεις να ενδιαφερεσαι τι λενε οι αλλοι.στα@@ μου τι θα πει ο καθε αργοσχολος που δεν εχει ζωη και ασχολειται με μενα. γιατι ατομο που θα ασχοληθει με καποιον που δεν ξερει ειναι το λιγοτερο αργοσχολος. χεστηκα εγω αν πχ ο χρηστης gatoskylo πηγε μονος στην παραλια. 7 hours ago, iwnas28 said: ποιες ευρωπαικες πολεις και ποια εποχη προτεινετε για ταξιδι σολο? Εχω αρχισει να ψηνομαι με αυτα που διαβαζω! ωραια θα περασεις οπου και οποτε πας. εχω παει σολο κυπρο, μοναχο, καναρια νησια, σλοβενια, βουλγαρια,τουρκια και ολες τις φορες περασα ωραια.και σε καποιες εκανα και σολο hiking. μια ζωη εχουμε κοιτα να την περασεις ωραια Επεξ/σία 13 Αυγούστου από poulinos 7 3
doomnx Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 7 ώρες πριν, @ngelos είπε Επίσης θέλω να έχει κόσμο το νησί για να μη πλήξω... δεν εννοώ φυσικά να γίνεται χαμός! Επίσης μου αρέσουν τα beach bar, ν' αράζω το πρωί, να βλέπω θάλασσα και να πίνω τον καφέ μου. Είναι για μένα ίσως η πιο ωραία στιγμή στις διακοπές... Αυτό ρε φίλε! Τι καλύτερο από το να πιάνεις την ξαπλώστρα σου στην Περίσσα και να απολαμβάνεις το smoothie ή τη μπύρα σου με τις μουσικάρες του beach bar? Μακάρι να είχα λεφτά φέτος και θα σας έγραφα ήδη από εκεί! 🥹 6 ώρες πριν, csontheline είπε Για διακοπές μόνος σου, interrail. Τι είναι το interracial? 7
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 12 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Καλύτερα να μείνω στο σπίτι όλο το καλοκαίρι παρά να γυρνάω σαν το ρεμάλι ολομόναχος όταν οι άλλοι θα είναι με τις σχέσεις και τις οικογένειες τους. Άσε που θα σε βλέπουν και θα αναρωτιούνται τι σόϊ ανώμαλος είναι αυτός. Υ.Γ. Μην μου αρχίσετε τα σχόλια ''εγώ πάω χρόνια μόνος'' κτλπ. Ναι, μπράβο σου που πας όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι περίεργος. Φιλε, πραγματικά κανεις δεν δινει δεκαρα αν σε δει ολομοναχο, με παρεα ή ως ζευγαρι. Αλλα πραγματικά κανεις όμως. Κυρίως επειδη υποθέτω πως ειναι απορροφημενοι στις διακοπες τους. Ο ενας που θα σε κοιταξει και θα σε κρινει, προβάλει τις δικες του ανασφάλειες σε σενα. Που και αυτος ο ένας εδώ που τα λεμε αμφιβάλλω αν ασχοληθει πανω απο 3 δευτερόλεπτα με σενα. Ασε που, ρεαλιστικά μιλώντας, η διπλανή παρεα δεν εχει ιδεα αν εκεινη την στιγμή δεν κανεις break απο την δουλειά σου ξερωγω ή δεν δουλεύεις σεζον και εχεις ρεπο ή κατι τετοιο τελος παντων. Επειδή εσυ ξερεις οτι πηγες μονος σου, δεν σημαίνει πως το ξερουν και αλλοι. Που ετσι κι αλλιως, καθως προειπα, κανεις δεν ασχολειται. 9 1
bilya Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 5 hours ago, Giorgos241 said: Θα σου πρότεινα Βρετανία απλά όχι τώρα που γίνονται επεισόδια και γενικά υπάρχει μια κατάσταση χαοτική. Επίσης είναι πολύ όμορφα Γερμανία σε πολλά μέρη. Προσωπικά, πέρασα ωραία Βερολίνο που απλά πήγαινα για καφέ, περπάτημα και κανένα ποτάκι το βράδυ. Αν είχα τα λεφτά θα πήγαινα και Σκανδιναβία solo αλλά και με παρέα. Δεν υπάρχουν πλέον επεισόδια. Ακόμη κ όταν γίνονταν ήταν πολύ μικρής έκτασης. 1
sellsoap Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου να πω κι εγω την παρολα μου. Εχοντας δουλεψει και ζησει 10 χρονια σε Ανατολικες χώρες. Επειδη διεκρινα απο τα post οτι εχουμε men of culture, προτεινω ανεπιφυλακτα Κρακοβία, Κίεβο & Μολδαβία.... Πολύ φθηνά όλα, ταξίδια για όλους τους σκοπους & χρήσεις..... (κάτι σαν το αλεύρι...) . Αν ανοιχτούμε λίγο σε απόσταση προτεινω Μπρατισλάβα, Ταλίν.... 1
vamvakoolas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου μηπως να παρει και κανε τιφεκιο να πολεμισει τους Ρωσους οταν παει Κιεβο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα