poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 8 hours ago, @ngelos said: Σκέφτομαι φέτος επειδή δεν συμβαδίζουν οι χρόνοι μου με άλλο άτομο να πάω πρώτη φορά μόνος διακοπές! Θέλω να ρωτήσω αν το έχει κάνει κανένας από εδώ, αν πέρασε καλά, αν βαρέθηκε πολύ και γενικά εντυπώσεις. Με χαλάει λίγο που θα πηγαίνω μόνος σε κάποιο μαγαζί το βράδι για καμία μπύρα και μπορεί να με κοιτάζουν περίεργα. Σκέφτομαι Σαντορίνη και να μείνω σε διάφορα μέρη (π.χ. δύο μέρες Φηρά, δύο Καμάρι και άλλες δύο Περίσσα ή Οία) για να μη βαρεθώ. Γενικά μου αρέσει η πεζοπορία και είναι μία ευκαιρία να δω μέρη που με παρέα δε θα μπορούσα. Δεν ξέρω βέβαια τι επικινδυνότητα έχει το νησί... εχω παει πολλες φορες μονος διακοπες οπως και ορειβασια.περασα τελεια.απλα στην θεση σου δεν υα πηγαινα νησι.ή θα πηγαινα εξωτερικο ή εσωτερικο καπου οδικως 1
mariosnik_ Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Απλά τα πράγματα, άμα δεν σε ψήνει να πας μόνος μην πας. Σκέψου όταν πήγαινες παλιά με παρέα, αν τώρα θα λείπει αυτή η παρέα θα μπορέσεις να βρεις κάτι να κάνεις μόνος σου ή θα σκέφτεσαι μέσα σου συνέχεια πόσο καλύτερα ήταν με παρέα παλιά; Για το θέμα με τις μπύρες και τα εστιατόρια μην σε νοιάζει, μια χαρά πας και μόνος σε εστιατόρια, καφέ κτλ.
αποστόλης Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Πήγα πέρυσι με γκρουπ μόνος Κούβα. Πέρασα απίστευτα. Κάναμε μια κλίκα άτομα της ηλικίας μου και περάσαμε φίνα (35αρηδες). Βέβαια υπολόγισε ότι αν κλείσεις μόνος, υπάρχει επιβάρυνση 300 ευρώ και βάλε στο πακέτο. Όλα τα γκρουπ έτσι κάνουν. 1
JakeKaufman Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Είμαι τύπος που περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα το έκανα άνετα απλά δεν έκατσε αφού είμαι αρκετά χρόνια με τη σύζυγο και πλέον έχουμε και δυο παιδιά. Τις προάλλες έφυγα ένα εταιρικό ταξίδι 4 μέρες σε προορισμό που με έψηνε πολύ και είχα και αρκετό χρόνο εκεί, όποτε το έζησα λίγο. πέρασα ευχάριστα το χρόνο μου με τρεξιμο, βιβλιαράκι κλπ αλλά κάποιες στιγμές με έπιασε μια μοναξιά, κυρίως στο φαγητό
piccolino Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Να το κάνεις! Δε θα επέλεγα πολύ τουριστικό προορισμό, επειδή γενικά δε μου αρέσει η πολυκοσμία, αλλά γούστα είναι αυτά. Δυο τρεις φορές το έχω κάνει και ευχόμουν να μπορούσα να μείνω παραπάνω. Δε βαρέθηκα καθόλου, πήγαινα για καφέ/φαγητό/ποτό και κανείς δε με κοίταξε περίεργα, μη πω πως είχα και καλύτερη περιποίηση απ τους υπόλοιπους που ήταν παρέες. Επειδή διαλέγω ήσυχα μέρη, πήγαινα στα 2-3 αξιοθέατα που υπήρχαν (όχι την ίδια μέρα σε όλα), έκανα βόλτα στην αγορά, βόλτα στην ευρύτερη περιοχή ή και λίγο πιο μακριά (πχ από Καλάβρυτα πήρα Οδοντωτό και πήγα Διακοφτό), αν υπήρχε θάλασσα έκανα και το μπάνιο μου (δεν μου αρέσει ιδιαίτερα οπότε δεν είναι στα βασικότερα κριτήρια επιλογής προορισμού). Διαπίστωσα πως όταν σε βλέπουν μόνο σου, όπου πηγαίνεις οι ντόπιοι/εργαζόμενοι θα σου μιλήσουν περισσότερο, αν έχεις όρεξη να ανοίξεις κουβέντα. Η ηρεμία και η χαλάρωση αυτών των ημερών δε περιγράφεται. Μηδέν άγχος για τίποτα. 1
miner_2000 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Πήγα Κωνσταντινούπολη μόνος τρεις μέρες το 2018, και μπορώ να πω ότι ήταν καταπληκτική εμπειρία....κάνεις ότι θες βλέπεις αξιοθέατα με την ησυχία σου εξερευνας την πόλη...μιλάς με τους ντόπιους... Στο προτείνω να πας εξωτερικό σίγουρα και όχι σε νησί ! Ίδια λεφτά θα δώσεις... 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Καλύτερα να μείνω στο σπίτι όλο το καλοκαίρι παρά να γυρνάω σαν το ρεμάλι ολομόναχος όταν οι άλλοι θα είναι με τις σχέσεις και τις οικογένειες τους. Άσε που θα σε βλέπουν και θα αναρωτιούνται τι σόϊ ανώμαλος είναι αυτός. Υ.Γ. Μην μου αρχίσετε τα σχόλια ''εγώ πάω χρόνια μόνος'' κτλπ. Ναι, μπράβο σου που πας όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι περίεργος. 1 3 7
alexvi Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Καλύτερα να μείνω στο σπίτι όλο το καλοκαίρι παρά να γυρνάω σαν το ρεμάλι ολομόναχος όταν οι άλλοι θα είναι με τις σχέσεις και τις οικογένειες τους. Άσε που θα σε βλέπουν και θα αναρωτιούνται τι σόϊ ανώμαλος είναι αυτός. Υ.Γ. Μην μου αρχίσετε τα σχόλια ''εγώ πάω χρόνια μόνος'' κτλπ. Ναι, μπράβο σου που πας όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι περίεργος. Tι σε νοιάζει τι κανουν οι αλλοι? Με την ιδια λογικη δεν μιλαω σε καποιον που βγαζει περισσοτερα λεφτα απο εμενα και τον θεωρω ανταγωνιστή μου. Και ποιοι ειναι αυτοι οι "ομαλοι"? Συμφωνω οτι σχεση δυσκολα θα βρεις μονος σου κι αυτο διοτι το target group που συναντας οταν θα πας πχ μια παραλια η ενα εστιατοριο την κυριακη ειναι κατα κυριο λογο ζευγαρακια και οικογενειες αλλα δεν σημαινει οτι δεν εχεις θεση εκει. Εχεις αραγε ποτε κατσει ενα σκ παραλια μονος σου να δεις τα πραγματικα προβληματα της ζωης σου και να σχεδιασεις το μελλον? Γτ ο καναπες μονο ματαιοδοξια και καταθλιψη φερνει Επεξ/σία 13 Αυγούστου από alexvi 1 1
Makis38 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ελλάδα το έχω κάνει και εξακολουθώ αρκετές φορές. Ισχύει, δεν πρόκειται να γνωρίσεις κανέναν εκτός και αν είσαι πιτσιρικάς. Φαγητό επίσης είναι θέμα, πιάνεις ολόκληρο τραπέζι μόνος, σε γράφουν γι’ αυτό το λόγο, σε κοιτούν στραβά κλπ, οπότε ή τους γράφεις και συ ή τρως στο studio/airbnp που έκλεισες γιατί να τρως σάντουιτς και σουβλάκια στο όρθιο κάθε μέρα δε λέει. Ποτό επίσης, μόνος κοιτάς όλη την ώρα το κινητό, δεν το κάνω βέβαια, ή χαζεύεις τις γκόμενες τριγύρω. Δεν υπάρχει περίπτωση Ελλάδα να πας να μιλήσεις στις άλλες δύο που κάθονται πιο δίπλα, τρως άκυρο στις 90 των 100 περιπτώσεων. Αυτά Ελλάδα. Τα πράγματα αλλάζουν άρδην εάν χτυπήσεις καμμία Λατίνα (Αμερική). Εκεί μιλάμε είσαι ο καλύτερος. Φαίνεται ότι έχεις φράγκα, λόγω άλλης φυλής, χτυπάς γκομενάρες λατίνες για πλάκα, φαγητό και κει είναι ένα θέμα, ποτό όχι, βόλτες όχι σε περίεργα μέρη μόνος, και όλα καλά. Στην τελική κάνε αυτό που θέλεις, Ελλάδα, Σαντορίνη και στα παλιά σου τα παπούτσια.. Υ.Γ. 😀 εάν ποτέ έχεις το πακέτο, χτύπα μία Cartagena Κολομβίας, εάν είσαι solo, «παντρεμένος» θα γυρίσεις. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Makis38 2 1 3
The_Judas Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Επίσης η Σαντορίνη δεν είναι και τόσο καλή επιλογή για διακοπές μόνος σου. Είναι ρομαντικό νησί, γεμάτο με ζευγάρια τουριστών από το εξωτερικό. Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρει κάτι εκτός από κάποια ωραία τοπία. Ούτε οι παραλίες είναι και τόσο ωραίες ώστε να πεις ότι θα κάθεσαι εκεί όλη μέρα.
doomnx Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 18 ώρες πριν, @ngelos είπε Σκέφτομαι φέτος επειδή δεν συμβαδίζουν οι χρόνοι μου με άλλο άτομο να πάω πρώτη φορά μόνος διακοπές! Θέλω να ρωτήσω αν το έχει κάνει κανένας από εδώ, αν πέρασε καλά, αν βαρέθηκε πολύ και γενικά εντυπώσεις. Με χαλάει λίγο που θα πηγαίνω μόνος σε κάποιο μαγαζί το βράδι για καμία μπύρα και μπορεί να με κοιτάζουν περίεργα. Σκέφτομαι Σαντορίνη και να μείνω σε διάφορα μέρη (π.χ. δύο μέρες Φηρά, δύο Καμάρι και άλλες δύο Περίσσα ή Οία) για να μη βαρεθώ. Γενικά μου αρέσει η πεζοπορία και είναι μία ευκαιρία να δω μέρη που με παρέα δε θα μπορούσα. Δεν ξέρω βέβαια τι επικινδυνότητα έχει το νησί... Πήγα μόνος μου Σαντορίνη πριν λίγα χρόνια με σκοπό να βρεθώ στο νησί με άλλο άτομο. Τελικά το άλλο άτομο με κρέμασε και έκατσα και έκανα διακοπές μόνος μου και πέρασα υπέροχα! Για 5 μέρες πήγα αρχικά και στο τέλος έκατσα 10. Είναι υπέροχο συναίσθημα, είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις όταν το θέλεις! Δεν χρειάζεται να νοικιάζεις κάθε μέρα και αλλού. Το νησί είναι μικρό. Πάρε ένα αμαξάκι και το γυρίζεις άνετα. Εμένα ήταν η δεύτερη φορά μου στο νησί και πάνω από το 50% του χρόνου την έβγαλα στην αγαπημένη μου παραλία στην Περίσσα. Από hiking, το πιο επικίνδυνο που έκανα ήταν να πάω στην Κόκκινη Παραλία. Μην πας με ντάλα ήλιο, δεν θα την ευχαριστηθείς. Όσο για τις μπύρες που θα πίνεις μόνος, μην το σκέφτεσαι καν! Δεν ασχολείται κανένας μαζί σου. Πολλά άτομα πηγαίνουν για δουλειά στο νησί και βγαίνουν και ξεσκάνε ή τρώνε μόνοι τους. Αλλά και οι ίδιοι οι μαγαζάτορες ή οι κοπέλες στην υποδοχή ψοφάνε για κουβέντα. Θυμάμαι την τελευταία μέρα μου στρογγυλοκάθισε στο τραπέζι λες και είχαμε βγει ραντεβού και με προσκάλεσε σε πάρτι με τους φίλους της 😂 Γενικά, αν είσαι λίγο κοινωνικός και μιλάς σε κόσμο δεν θα νιώσεις καθόλου μοναχικά! Μια άλλη δραστηριότητα που μπορείς να κάνεις είναι επισκεφτείς το θερινό σινεμά τους σαν άλλος τηλεκριτικός. Εκεί ούτως ή άλλως ο κόσμος βγάζει το σκασμό και παρακολουθεί και δεν ασχολείται με τον διπλανό του. Άσε που είναι εξαιρετικό σαν εγκατάσταση. Πολύς κόσμος ταξιδεύει με οτοστόπ γιατί τα ΜΜΜ είναι λίγο γτπ στο νησί. Έκανα 2 γνωριμίες με αυτό τον τρόπο. Αν είσαι ενεργός στα σόσιαλ μπορείς να τους ζαλίσεις τα @@ ανεβάζοντας συνεχώς στοριζ και ποστ από το νησί. Θα δουν ότι αράζεις και θα σου πιάνουν την κουβέντα οι γνωστοί σου. Μπορείς να ανεβάζεις και στο Insomnia. Γενικά είναι δύσκολο να βαρεθείς στη Σαντορίνη! Εγώ πήγα single και γύρισα με σχέση από τις διακοπές αυτές 😂😂 ΥΓ: Μην ξεχάσεις να φας Tomahawk στον Κρητικό! 2 1
Ntinaras Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 17 ώρες πριν, @ngelos είπε Γιατί; Σαντορινη ουτε επι πληρωμη δε ξαναπαω. Αδιανοητα πολυς κοσμος, χαλια δρομοι, ανυπαρκτες παραλιες, πανακριβα χωρις λογο ολα. Και γεματο instagramers που πρηζουν μπαλες με τις φωτογραφιες. 3
AonDuine Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Εννοείται και να το κάνεις. Πιστεύω ότι θα περάσεις υπέροχα. Δεν θα έχεις να ρωτήσεις κανέναν τι να κάνετε και πότε και θα είσαι πολύ πιο ανοιχτός για συζητήσεις με αγνώστους που μπορεί τελικά να γίνουν η καλύτερη παρέα σου. Προσωπικά θα προτιμούσα εξωτερικό για να κάνω διακοπές μόνος, μιας και δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όσο εδώ, συν ότι έχεις πολλά περισσότερα πράγματα να επισκεφτείς/κάνεις. 1
Asevastos Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Και εγώ θα πρότεινα εξωτερικό για να έχεις να βλέπεις πράγματα. Πήγα πέρυσι μόνος Ιταλία 5 μέρες (Φλωρεντία-Βενετία). Πέρασα πολύ ωραία, έκανα ότι ήθελα, είδα και τις 2 πόλεις που ειδάλλως δε ξέρω πότε θα τις έβλεπα... Στο τέλος κουράστηκα λίγο (ήταν και Αύγουστος) αλλά δεν είχα κανένα θέμα. Αν θέλεις να γνωρίσεις κόσμο, πάνε σε κανένα hostel 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Makis38 είπε Ελλάδα το έχω κάνει και εξακολουθώ αρκετές φορές. Ισχύει, δεν πρόκειται να γνωρίσεις κανέναν εκτός και αν είσαι πιτσιρικάς. Φαγητό επίσης είναι θέμα, πιάνεις ολόκληρο τραπέζι μόνος, σε γράφουν γι’ αυτό το λόγο, σε κοιτούν στραβά κλπ, οπότε ή τους γράφεις και συ ή τρως στο studio/airbnp που έκλεισες γιατί να τρως σάντουιτς και σουβλάκια στο όρθιο κάθε μέρα δε λέει. Ποτό επίσης, μόνος κοιτάς όλη την ώρα το κινητό, δεν το κάνω βέβαια, ή χαζεύεις τις γκόμενες τριγύρω. Δεν υπάρχει περίπτωση Ελλάδα να πας να μιλήσεις στις άλλες δύο που κάθονται πιο δίπλα, τρως άκυρο στις 90 των 100 περιπτώσεων. Αυτά Ελλάδα. Κάντο 100 στις 100 και έπεσες μέσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα