Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι φέτος επειδή δεν συμβαδίζουν οι χρόνοι μου με άλλο άτομο να πάω πρώτη φορά μόνος διακοπές! Θέλω να ρωτήσω αν το έχει κάνει κανένας από εδώ, αν πέρασε καλά, αν βαρέθηκε πολύ :P και γενικά εντυπώσεις. Με χαλάει λίγο που θα πηγαίνω μόνος σε κάποιο μαγαζί το βράδι για καμία μπύρα και μπορεί να με κοιτάζουν περίεργα.

Σκέφτομαι Σαντορίνη και να μείνω σε διάφορα μέρη (π.χ. δύο μέρες Φηρά, δύο Καμάρι και άλλες δύο Περίσσα ή Οία) για να μη βαρεθώ. Γενικά μου αρέσει η πεζοπορία και είναι μία ευκαιρία να δω μέρη που με παρέα δε θα μπορούσα. Δεν ξέρω βέβαια τι επικινδυνότητα έχει το νησί...

• Like 4
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, 4saken said:

Παντρεμενος 10 χρονια με παιδι.Εφυγες χθες.

Δεν έχω παιδιά, μου αρέσει το κάμπινγκ όμως πολύ και δεν πάω με παρέα. Για ένα ΠΣΚ πάω βέβαια αλλά είναι διαφορετική εμπειρία. Προφανώς, πρέπει να έχεις κάτι να κάνεις ή να έχεις οργανώσει κάτι. 

Προσωπικά απλά πηγαίνω με την ησυχία μου να κάνω μια βουτιά, να διαβάσω, να φάω και να περπατήσω. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γιατί όχι;

Έχω ένα φίλο που είναι μόνος και κλείνει με γκρουπ ταξίδια, οπότε έχει και μια διάδραση με άλλους και γυρίζει όλο τον κόσμο 

Τώρα είναι Μεξικό 

Όσο αφορά στην πεζοπορία, ειδικά για καλοκαίρι ποτέ μόνος 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για πεζοπορια δεν ειναι με αυτο τον καιρο... αλλα αν πας στο ηφαιστιο ή την κοκκινη παραλια ή ακομη και στην Φυρα εχει περπατημα για τα αξιοθεατα.

Μην ανησυχεις για την γνωμη των αλλων ειδικα στην Σαντορινη δεν θα δεις Ελληνες!

Η αληθεια ειναι οτι ισως βαρεθεις τοσες μερες σε νησι.

Διακοπες μονος καλυτερα στο εξωτερικο που θα βλεπεις ολη μερα αξιοθεατα.

Περισσα και Καμαρι δεν εχει πολλα να δεις, μονο καποιες θαλασσες για μπανιο εχει.

Μεινε στην Φυρα ολες τις μερες και κανε ημερησιες εξορμησεις πχ προς Ημεροβιγλι, Οια, ηφαιστιο κλπ.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μοναχός σου χόρευε λέει μια παροιμία και όσο θέλεις πήδα. Το μόνο σίγουρο ότι θα περάσεις μια χαρά απλά μην έχεις βλέμμα σαν του LiquidTroll γιατί μετά θα γυρισεις insomnia κλαίγοντας. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
  • Haha 27
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οχι σαντορινη. μονος πας σε ακυρα μικρα νησια, χωρις πολυ κοσμο. σου μιλαει εμπειρια χρονων τωρα.

Γιατί;

Δημοσ.

εγω περυσι πηγα μονος πορτογαλλια σε φεστιβαλ(ειχα κανονισμενη παρεα ξενους αγνωστους που θα εβρισκα εκει βεβαια)και τελειως μονος στη Μαγιορκα. Βρηκα την ησυχια μου εκανα οτι ηθελα,και κοσμο γνωρισα για ποτο που εβγαινα το βραδυ. πολυ ωραια εμπειρια

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Γιατί;

ειναι πιο χαλαροι οι ανθρωποι εκει. δεν μπορω να το εξηγησω με λογια αλλα τα καλυτερα κονε γινονται εκει που κανενας δεν παει για αυτο το λογο.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, @ngelos said:

Σκέφτομαι φέτος επειδή δεν συμβαδίζουν οι χρόνοι μου με άλλο άτομο να πάω πρώτη φορά μόνος διακοπές! Θέλω να ρωτήσω αν το έχει κάνει κανένας από εδώ, αν πέρασε καλά, αν βαρέθηκε πολύ :P και γενικά εντυπώσεις. Με χαλάει λίγο που θα πηγαίνω μόνος σε κάποιο μαγαζί το βράδι για καμία μπύρα και μπορεί να με κοιτάζουν περίεργα.

Σκέφτομαι Σαντορίνη και να μείνω σε διάφορα μέρη (π.χ. δύο μέρες Φηρά, δύο Καμάρι και άλλες δύο Περίσσα ή Οία) για να μη βαρεθώ. Γενικά μου αρέσει η πεζοπορία και είναι μία ευκαιρία να δω μέρη που με παρέα δε θα μπορούσα. Δεν ξέρω βέβαια τι επικινδυνότητα έχει το νησί...

εισαι λιγο ασαφης:

πας μονος γιατι θες να γνωρισεις το μερος (τοπιο) και πεζοπορια;

πας για κονε;

Αν πας για το 1ο τοτε και εγω θα σου προτεινα να ξανασκεφτεις πεζοπορια μονος σου ή αν το κανεις να παρεις εξοπλισμο (ενδυμασια, κινητο, καποια τροφη κτλ) και οχι με σαγιοναρα, καπελο και ...γιολο. Κατα τα αλλα παλευεται μονος,

Αν πας για κονε ισως η σαντορινη να λεει για αλλοδαπους/ες αν θες κατι ντοπιο ισως σε αλλο νησι οπως Ιος, Κουφονησια, Παρος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα το μέρος και τις μέρες. Πρώτο ταξίδι μόνος φεύγω για Βελιγράδι 5 μέρες μόνος μου με ένα μπακπακ . Ξενοδοχείο έκλεισα σκέψου στο αεροδρόμιο για τις δύο πρώτες μέρες και μετά στο ξενοδοχείο που πήγα. Δεν κατάλαβα πόσο καλά και γρήγορα πέρασαν. Γύρισα τόσο χαλαρά ειδικά το βράδυ που επέστρεψα σπίτι. Γνωριμίες μη φανταστείς μια ψοφια Σέρβα κάτω του μετρίου έτσι για να πω ότι κοινονικοποιηθηκα και απλά προσπάθησα να ανοίξω πηγαδάκι με μια παρέα ντόπιων που όμως δεν κράτησε πολύ. Α και ένα άκυρο στο αεροδρόμιο. ΜΜΜ τέλεια. Πας παντου . Την μια μέρα Νόβι Σαντ και την άλλη βόλτα Βελιγράδι 

Καλοκαίρι 2024. Πάω μόνος μου Κερκυρα 6 μέρες με το αμάξι. Βαρετά. Δεν γνώρισα ούτε μία και έφαγα και λεφτά που μπορεί να μετανιώνω σε φαγητά βενζίνες διοδια. Θα μπορούσα να πάω εξωτερικό με αυτά

Σχεδιάζω Σεπτεμβρη επόμενο μέρος διακοπών..ασφαλώς εξωτερικό. 

Επεξ/σία από alexvi
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, @ngelos είπε

Μόνος σου Σαντορίνη.. Είναι ακριβή τώρα.. Δεν θα πηγαινα εκεί παντως..Θα προτιμουσα καππου άλλου..Σέριφο, Αστυπάλαια κτλπ..Θα υπάρχουν και άλλοι μόνοι τους.. Αλλά μην περιμενεις να σου μιλήσουν.. Πολλοί ξένοι γενικά.. Αλλά και Έλληνες.. Για φλερτ δυσκολο να γίνει.. 

Δημοσ.

πανε σε μερη που μπορείς να εξερευνήσεις, πχ σε μια πολη στο εξωτερικό, πιστεύω αν πας σε ένα ελληνικό νησι όσο και να έχεις όρεξη να το εξερευνήσεις λόγο ότι είναι μικρο και τα χωριά παρομοια  την 2η μερα θα βαρεθείς. Εγώ κάνω τακτικά ταξίδια αναψυχής μονος αλλά πάντα  στο εξωτερικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...