papp23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα τη συγκεκριμένη οθόνη για το γραφείο και απο τη στιγμή που την έβαλα μου εχουν φύγει τα μάτια. Ειναι πολύ κουραστική, δείχνουν τα γράμματα καπως σαν θολά-πιξελιασμένα και οτι και αν έχω δοκιμάσει δεν εχει βοηθήσει. Εχει καποιος εμπειρια απο την εν λόγο οθόνη η σειρά? Ευχαριστώ
jodact Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1080p σε 27 ίντσες δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Βάλε καμία φωτό να καταλάβουμε καλύτερα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από jodact
papp23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 18 λεπτά πριν, jodact είπε 1080p σε 27 ίντσες δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Βάλε καμία φωτό να καταλάβουμε καλύτερα. Επηρεάστηκα απο τις καλες κριτικές, προσπαθώ να την αλλαξω τώρα αλλα δεν ξερω αν θα το δεχτούν γιατι την πηρα πριν 1 μηνα και ελειπα σε άδεια και δεν την ειχα δοκιμάσει καθόλου. Φωτογραφία δεν με αφήνει τώρα, θα δοκιμάσω αργότερα, προς το παρον θα βαλω την παλιά οθονη που ειχα γιατι με κουράζει απιστευτα η συγκεκριμένη
tasvar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δοκίμασες από το scaling των windows να πειράξεις τη γραμματοσειρά μήπως και βοηθήσει;
papp23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, tasvar είπε Δοκίμασες από το scaling των windows να πειράξεις τη γραμματοσειρά μήπως και βοηθήσει; το έκανα ναι βοήθησε μέχρι ένα σημείο αλλά εξακολουθούσε να με ενοχλεί η οθόνη κ να με πονάνε τα μάτια μου κ να με ψιλοζαλιζει.. έβαλα την παλιά και ησύχασα 😅
tasvar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Έχεις βάλει driver για την οθόνη; Το refresh rate να υποθέσω Το εχεις βάλει εκεί που πρέπει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα