chkontog Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να βρω κάποιο καλό καλώδιο για φόρτιση κινητού και να μην χαλάει μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από chkontog
Apokios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Τύπος καλωδίου ; Επίσης τι εννοεις " να μην χαλάει " ; Τι χρήση κάνεις και σου χαλάνε ;
chkontog Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Apokios είπε Τύπος καλωδίου ; Επίσης τι εννοεις " να μην χαλάει " ; Τι χρήση κάνεις και σου χαλάνε ; USB-A MALE to USB TYPE-C Ότι καλώδιο και να έχω πάρει για να φορτίζω το κινητό, μετά απο κάποιους μήνες χαλάνε, εκεί που κάνει γωνία το καλώδιο με το βύσμα.Έχω τον φορτιστή στην πρίζα και σερφάρω με το κινητό στο κρεβάτι. 1 λεπτό πριν, chkontog είπε Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από chkontog
Apokios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Οταν λες χαλάνε ; Κόβονται τα καλώδια ; Φθειρονται ;
chkontog Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 28 λεπτά πριν, Apokios είπε Οταν λες χαλάνε ; Κόβονται τα καλώδια ; Φθειρονται ; Κόβεται το καλώδιο στην γωνία εσωτερικά και δεν φορτίζει καθόλου
Λύση Apokios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Λύση Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δοκίμασες το ελατήριο ; Έχει σώσει ζωές 😛 1 1
chkontog Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Apokios είπε Δοκίμασες το ελατήριο ; Έχει σώσει ζωές 😛 Ωχ δεν το ήξερα αυτό.Που θα βρω τέτοιο ελατήριο;
chios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 41 λεπτά πριν, chkontog είπε Έχω τον φορτιστή στην πρίζα και σερφάρω με το κινητό Ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις για την μπαταρία, όταν φορτίζει καλό είναι να μην δουλεύουμε το κινητό. Τα καλώδια χαλάνε από κακή χρήση δεν θυμάμαι πότε να μου έχει χαλάσει καλώδιο ακόμα και σε κινητό που είχα 4 χρόνια. 1 1
TechnoState Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 ... δοκίμασε επώνυμα αυθεντικά καλώδια (ναι θα πληρώσεις παραπάνω αλλά αντέχουν παραπάνω κ συνήθως τα ονομαστικά φορτία που είναι ικανά να φέρουν πλησιάζουν στην πραγματικότητα) όπως Belkin, Ugreen, Baseus, Anker αλλά κ τα εργοστασιακά καλώδια του κάθε κατασκευαστή smartphone (ορισμένοι έχουν πολύ καλής ποιότητας - Huawei, OnePlus, Realme, Vivo, Oppo).
@topos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Γενικά και τα u-green από το e-shop είναι αρκετά καλα(αυτά με το " υφασμα') και οικονομικά. Εμένα ένα 3μετρο που είχα πάρει μου κράτησε καμία 2ετια αλλά το χω στο σαλόνι και ταλαιπωρείται αρκετά(μπερδεύει με τον καναπέ, τραβολογιετε , πολλές φορές καθόμαστε πάνω του και κάθε μέρα συνδεετε-ξεσυνδεετε τουλάχιστον 10 φορες) -not bad για 3μετρο καλώδιο των ~5ευρω- Ξαναγορασα το ίδιο και πήρα κάτι πλαστικα πισπιριολια από το Ali (πρακτικά ίδια λειτουργία με το ελατήριο) και όταν ξαναχαλασει το ξαναβλέπουμε. Τώρα στο κρεββάτι βολεύει 1,5m αλλά δεν πολύ βγαίνουν, κοίτα για 2m θα περισσεύει λίγο αλλά δεν θα είσαι "δεμένος" με την μπριζα. Όσο για το χαλαει-δεν χαλαει ενώ φορτίζει να το μην το λειτουργούμε. Ε, εάν είναι να κρατήσει η μπαταρία 4 χρόνια αντί για 6 Κλάιν Μάιν.Καποια άγχη δεν αξίζουν τον κοπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα