Manos_Xnks Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Γειά σε όλους. Έχω το παρακάτω set-up. Motherboard: Asrock B760 PRO RS ATX Intel 1700 socket Cpu: i5 13600K Gpu: Gigabyte GeForce RTX 4070TI RAM: TEAMGROUP T-Force delta tuf gaming ddr5 32gb Psu: Corsair RM850e Gold Full Modular. Cooler: TEAMGROUP T-FORCE SIREN AIO 240. Αναρωτιόμουν τι αναβάθμιση μπορώ να κάνω στο συγκεκριμένο σύστημα ώστε να παραμείνει up to date για το μέλλον. Η χρήση του είναι κυρίως για 2k gaming και δουλειές γραφείου γενικότερα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται ότι χρειάζεται κάποια αναβάθμιση, έχεις κάποιο λόγο που το σκέφτεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos_Xnks Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Έχω ένα θεματάκι με τις RAM να σου πω την αλήθεια. Μια από τις RAM χαλάει και είναι η 3η φορά που το έπαθα μέσα σε 5 μήνες. (Έχω 2 σετ) Δοκίμασα να αλλάξω θέσεις κτλ τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί. Το έπαθα από το 1ο σετ μετά έβαλα το 2ο και το έπαθε πάλι και τώρα πριν λίγο καιρό έβαλα τις 2 που δουλεύουν από τα σετ και πριν μερικές μέρες κράσαρε και πάλι η μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, Manos_Xnks said: Έχω ένα θεματάκι με τις RAM να σου πω την αλήθεια. Μια από τις RAM χαλάει και είναι η 3η φορά που το έπαθα μέσα σε 5 μήνες. (Έχω 2 σετ) Δοκίμασα να αλλάξω θέσεις κτλ τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί. Το έπαθα από το 1ο σετ μετά έβαλα το 2ο και το έπαθε πάλι και τώρα πριν λίγο καιρό έβαλα τις 2 που δουλεύουν από τα σετ και πριν μερικές μέρες κράσαρε και πάλι η μια. Συγνωμη,αλλα αυτο το κειμενο που εγραψες δεν βγαζει νοημα. Εχεις δυο σετ, τι? Μνημες? Εννοεις 2 διαφορετικες μαρκες,η δυο ιδιας μαρκας? Στα ποσα MHz ειναι? Γραφεις : ''Μια από τις RAM χαλάει και είναι η 3η φορά που το έπαθα μέσα σε 5 μήνες.'' Πως το ξερεις οτι φταιει η ραμ? Πως ξερεις πιο dimm ''φταιει''. Το δευτερο σετ,που το ειχες εν τω μεταξυ? Σε αλλο μηχανημα,η στο ιδιο η στο συρταρι? Οταν λες κρασαρε παλι η μια,τι εννοεις? Πως το ξερεις? Παιζεις καποιο παιχνιδι και κρασαρει? Εχεις μυνημα απο το Windows? Αν δεν εισαι αναλυτικος απο την αρχη που παρουσιαστηκε το προβλημα μεχρι τωρα,κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει γιατι δεν καταλαβαινει τι γραφεις και τι εγινε. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Manos_Xnks Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Όλα καλά τελικά, χρειάζονταν update το bios μου. Οι RAM είναι μια χαρά. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα