Προς το περιεχόμενο

Vodafone router

grigoros36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους εδώ και 3 εβδομάδες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ρουτερ της Vodafone ZTE ZXHN H268Q δούλευε κανονικά με 93 -103Mbps μέχρι πριν 1 μήνα που άρχισε να κάνει αποσυνδέσεις και να πέφτει η ταχύτητα 56 με70 κολλούσε το pc, vodadone TV και κινητά,  μπήκα στον (tobi) γιατί τους  τηλεφωνούσα αλλά δεν απαντούσε κανένας και μου έβγαλε ότι έχει πρόβλημα το ρουτερ πριν 3 εβδομάδες το πήρα το εβαλα αλλά τίποτα λίγο καλυτέρα αλλά που και που πάλι ανεβαίνουν τα ping στα online games . Προχθές μετά απο πόση ώρα κατάφερα να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα τους είπα τη συμβαίνει και μου έστειλαν ένα πρόγραμμα να μετρήσω την ταχύτητα για 3 μέρες και να δουν πως πάει η γραμμή , και τώρα αρχίζουν τα ωραία βάζω το πρόγραμμα και πάνω που κάνει έλεγχο για να μετρήσει μου πετάει το μήνυμα που έχω πιο κάτω ,ξαναπερνώ τηλ. τους λέω τη συμβαίνει και μου λένε οτι φταίει το καλώδιο τηλεφώνου ή του Ethernet καλα λέω ,χθες τα άλλαξα  εβαλα και το ρουτερ σε άλλη πρίζα  τηλεφώνου αλλά πάλι τα ιδιά δεν ξεκινάει η μέτρηση!!! ένα που παρατήρησα είναι ότι στην σύνδεση ιντερνέτ που έχει στην μπαρα ο υπολογιστής δεν βγάζει το όνομα του ρουτερ (δικτύου) ενώ με το παλιό ρουτερ αλλά και την cosmote που είχα πριν έβγαινε το όνομα!! Τι μπορεί να συμβαίνει παιδιά ; 

Vodafone screen1.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...