Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p oled monitor;

Psyber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντελώς άσχετος εκπέμπει σήμα!

Έχω ακούσει πολλά για την ανωτερότητα της oled τεχνολογίας και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν ωριμάσει αρκετά τα πράγματα για την αγορά oled οθόνης σε ανάλυση 1440p. Με ενδιαφέρει υψηλό refresh rate αλλά όχι περισσότερο από 144-160hz. Έχετε κάποιο μοντέλο να προτείνετε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Psyber

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

AW3423DWF μέχρι το 1000αρικο δεν προτείνω καθόλου 16:9 και όχι περισσότερες ίντσες σε αυτή την ανάλυση γιατί θα πέσεις αρκετά σε ppi. Έχει νόημα και το curve γιατι βλεπω κατι 16:9 με curve τα οποία μόνο curve δεν χρειάζονται δεν εχει νόημα δηλαδή σε τέτοιο ratio. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Psyber είπε

Παντελώς άσχετος εκπέμπει σήμα!

Έχω ακούσει πολλά για την ανωτερότητα της oled τεχνολογίας και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν ωριμάσει αρκετά τα πράγματα για την αγορά oled οθόνης σε ανάλυση 1440p. Με ενδιαφέρει υψηλό refresh rate αλλά όχι περισσότερο από 144-160hz. Έχετε κάποιο μοντέλο να προτείνετε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Psyber

https://www.amazon.de/XG27AQDMG-Customisable-Brightness-Compatible-DisplayWidget/dp/B09T9KTCFQ/ref=mp_s_a_1_3?crid=3VLHK5LYIZUQT&dib=eyJ2IjoiMSJ9.ALwr4d2pey45edZGc9UsdDtl_BmTmsN8x7FP7VZxkZgWkkQxcQEVch3GnKaDccTPFjKbKX8yRl1dVHR0NoKWhHBlM3IfECOIJlFP53GbskJp66hoQpTDAuDj5xUEHv3Et5efNe86rQqBNvH6SYK0STQ2uIjYH70X42N5P8NRR36SLxx8Bb1mheciVF2WKYi3TLMMCrpHKqM6ETFinzNTMw.lBo6FnG5gYOwZb9hgZoLVWVjQUtu9nFjbJr5qzMuXHY&dib_tag=se&keywords=ROG+Strix+OLED+XG27AQDMG&qid=1723485764&sprefix=rog+strix+oled+xg27aqdmg%2Caps%2C147&sr=8-3

Ειναι η πιο φθηνη απο οσες βγηκαν το 24 ,την ειχε και το πλαισιο στα 800 ευρω αλλα βλεπω δεν ειναι διαθεσιμη προς το παρον

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Είμαι πιο κοντά στην πρόταση του @akoinonitos γιατί δε θέλω μεγαλύτερη από 27" και να μην είναι curved (θα έπρεπε να τα είχα επισημάνει αυτά...).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...