Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες ενεργοποιησα ενα νεο κινητο γιατι το παλιο τα έχει παιξει

Δεν ξερω πραγματικά τι γίνεται. Εχω ενεργοποιήσει τοποθεσία, καλλιθέα αλλα το θεμα δεν ειναι αυτό

Βγαινουν συνεχεια alerts από το 112 μετα και την φωτιά στο Βαρνάβα οπου γινεται χαμός

Το θεμα δεν ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι πχ ενα μηνυμα που έβγαλαν στις 19:45 μου έχει ερθει 7 φορες . Παταω οκ ξανα τα ιδια μετα απο 2-3 λεπτά

Ενα μηνημα στις 8 εχει ερθει μεσα σε 9 λεπτα αλλες 3 φορές

Καποια βλακεια εχω κανει στο κινητο μαλλον

Χωρις καρτα sim μεσα και χωρις προσβαση στο internet συνεχιζει και βαραει....

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.

Πιθανόν γιατί θεωρεί ότι είσαι σε επικίνδυνη περιοχή. Σύνδεσε το στο internet μέσω wifi να πάρει στίγμα και λογικά θα στρώσει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Πιθανόν γιατί θεωρεί ότι είσαι σε επικίνδυνη περιοχή. Σύνδεσε το στο internet μέσω wifi να πάρει στίγμα και λογικά θα στρώσει. 

Μεσω wifi ειναι ολη μερα. Δεν εχω βαλει καν καρτα sim Μεσα

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή για   να κάνει επανάληψη τα μηνύματα ανάγκη,  μήπως το έχεις ενεργό στο τηλέφωνο σου;    (στο δικό μου έχει  μια φορά,  κάθε 2 λεπτά, κάθε 15)

Δεν ξέρω αν μπερδεύεται που δεν έχεις sim   και σου στέλνει ξανά και ξανά, να υποθέσω και dual sim,  όποτε δυο   ΙΜΕΙ  απο 3 πάροχους το κάθε ενα

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εδω και 2 ώρες μετά που εκανα μια επανεκκινηση σταμάτησε. 

Ας ευχηθουμε να μην παθει κανενας τιποτα αν και καηκε η άρτα με τα γιαννενα παλι... 

Δημοσ.
Στις 11/8/2024 στις 8:10 ΜΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Χτες ενεργοποιησα ενα νεο κινητο γιατι το παλιο τα έχει παιξει

Δεν ξερω πραγματικά τι γίνεται. Εχω ενεργοποιήσει τοποθεσία, καλλιθέα αλλα το θεμα δεν ειναι αυτό

Βγαινουν συνεχεια alerts από το 112 μετα και την φωτιά στο Βαρνάβα οπου γινεται χαμός

Το θεμα δεν ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι πχ ενα μηνυμα που έβγαλαν στις 19:45 μου έχει ερθει 7 φορες . Παταω οκ ξανα τα ιδια μετα απο 2-3 λεπτά

Ενα μηνημα στις 8 εχει ερθει μεσα σε 9 λεπτα αλλες 3 φορές

Καποια βλακεια εχω κανει στο κινητο μαλλον

Χωρις καρτα sim μεσα και χωρις προσβαση στο internet συνεχιζει και βαραει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...