Προς το περιεχόμενο

realme GT 2

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Sanjuro,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου έχω βρει ένα μεταχειρισμένο realme GT 2 από Γαλλία στα 180 ευρώ και ήθελα να μάθω τις γνώμες σας για αυτό το τηλέφωνο. Εμένα μου φαίνεται σαν πολύ καλή ευκαιρία για να πάρω ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο σε χαμηλή τιμή. Θα το προτιμούσατε αυτό το τηλέφωνο αντί για ένα Xiaomi mi 11?

Δημοσ.

Είναι του 2022 και το realme ui 5 θα είναι η τελευταία μεγάλη ενημέρωση. Και είναι σε άριστη κατάσταση με 2 θήκες + τζαμακι 

Δημοσ.

Η τιμή είναι πολύ καλή, από την άλλη φοράει Snapdragon 888 που είναι από τους χειρότερους επεξεργαστές που έβγαλε η Qualcomm. Αν είναι αξιόπιστος αυτός που το πουλάει οκ κάνε μια δοκιμή, εγώ θα προτιμούσα πχ ένα Samsung A55 καινούργιο. 

• Λύση
Δημοσ.

Έχω εδώ και 2 1/2 χρόνια το gt neo 2. Όχι το ίδιο αλλά απ'αυτά που διαβάζω υποθέτω πως είναι αρκετά παραπλήσιο.

Θα έλεγα πως είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Βέβαια δεν του έχω βάλει ποτέ κάτι τρομακτικά απαιτητικό. Ένα hearthstoneάκι παίζω εδώ και εκεί. Κατά τ'αλλα podcasts, youtube, ταινίες κλπ.

Το φορτίζω μια φορά τη μέρα. Η οθόνη είναι ωραία. Ο ήχος μια χαρά. Η φωτογραφική ικανοποιητική. Όλα πάνε καλά.

Μόνο ένα πρόβλημα μου έβγαλε μάλιστα τώρα πρόσφατα... εδώ και ~10 μέρες ...για κάποιο λόγο μπαινοβγαίνει από το wifi του σπιτιού συνέχεια. Σε όλα τα άλλα wifi δεν έχει πρόβλημα, όλες οι άλλες συσκευές (το pc μου, 2 λαπτόπ και 2 άλλα κινητά!) δεν έχουν πρόβλημα με το wifi του σπιτιού μου. Δεν ξέρω γιατί. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ για να λύσω ενδεχομένως το πρόβλημα.

Βέβαια αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι πως τι θεωρεί κανείς αργό, γρήγορο κλπ είναι κάπως υποκειμενικό. π.χ. Τις προάλλες είδα έναν φίλο μου λέει "πήρα iphone φίλε και είναι ο,τι καλύτερο όλα τα android που έπαιρνα ήταν προβληματικά". Πολύ αμφιβάλλω πως όλα τα android που έπαιρνε ήταν προβληματικά όντως. Στα reviews του κινητού μου ένας έλεγε πως είναι απαράδεκτο να κάνει μερικά δευτερόλεπτα να ανοίξει στο κινητό. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου πόσο κάνει να ανοίξει και 3 λεπτά να έκανε δεν θα με ένοιαζε. Είναι ζήτημα αν έχει κλείσει 4 φορές από τότε που το πήρα όπως και να'χει. 

Δεν έχω δει ποτέ XIAOMI Mi αλλά συνέχεια διαβάζω γκρίνια για τα XIAOMI. Εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ.

Δημοσ.

Το gt2 είναι πολύ καλύτερο από το gt neo 2 οπότε νομίζω πως η συζήτηση έχει τελειώσει, θα πάρω το gt2.

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας.

Δημοσ.

Το χρησιμοποίησα περίπου 2 χρόνια. Πριν λίγο καιρό το άλλαξα και πήγα στο gt6 για έναν και μόνο λόγο... Η μπαταρία του. Κατά τα άλλα εξαιρετική συσκευή.

Δημοσ.

...ο sd870 (gt neo 2) ήταν πιο σταθερός κ λιγότερο ευπαθής απο τον sd888 (gt 2) ειδικά σε θερμοκρασίες κ throttling.

Αξιόλογες συσκευές (ξεκίνησα με το X2 Pro-μέχρι σήμερα αξιόλογο κ ποιοτικό) παρόλα αυτά η Realme "σκοτώνει τα άλογα της πριν γεράσουν κ ενώ αντέχουν πολλές κούρσες ακόμα". 

Βέβαια στα τελευταία major updates (πλέον μόνο security patches παίρνουν....κ γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος) τα είχε κάνει λίγο μαντάρα, γιατί οι περισσότεροι χρήστες (κ τα δικά μου) είδαν ανεξήγητο battery drain...που σε πολλές περιπτώσεις δεν ευθύνεται το γήρας της μπαταρίας.

Σε καμία περίπτωση συσκευή 2+ πλέον, ετών πίσω... βέβαια είναι το οικονομικό θέμα στην μέση οπότε εκεί κάνει αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...