Προς το περιεχόμενο

Ektypwtis olympus P-10

ma05860-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exei kaneis ayton ton ektypwti i exei dei toylaxiston ektypwsi tou?An nai, mporei na mou pei an einai kali i poiotita tou?Endiaferomai na ton agorasw mazi me tin olympus C460-Z giati einai se profora 390 euro.Mipws me sumferei na agorasw mono tin C460-Z kai na kanw tis ektypwseis sta fotografia?Efxaristw poli gia ton xrono sas.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'ότι θυμάμαι τυπώνει σε 150 dpi. Από πλευράς ποιότητας δηλαδή δεν φτάνει τα φωτογραφεία και νομίζω ότι κόστος εκτύπωσης έρχεται στα 45 λεπτά/σελίδα την ώρα που εγώ πληρώνω 30 λεπτα σε φωτογραφείο. Αυτά αλλά να μη σε πάρω στο λαιμό μου μήπως δε θυμάμαι κάτι σωστά

o ektypotis aftos einai thermografikos kai exei para para poly ypsilo kostos analosimon(40-50E gia xarti kai melani pou einai gia 50 fotografies 10x15 an den kano tragiko lathos). ousisastika tetoius ektypotes tous dinoune doro, an kai einai panakrivoi, gia na ta vgaloune meta apo ta analosima. pio praktiki kai oikonomiki einai i lysi tou fotografiou. apo poiotita vevaia einai arketa kalos. ;)

Έχω το συγκεκριμένο εκτυπωτή 10 ημέρες μαζί με την Olympus C60. Η αλήθεια είναι πως τα αναλώσιμα είναι ακριβά με αποτέλεσμα το κόστος/φωτογραφία να πλησιάζει το 1€! Η λύση είναι η αγορά αναλωσίμων από μεγάλα e-shop CNET, AMAZON, MrSimon κλπ. με αποτέλεσμα το κόστος να πέφτει περίπου στα 38c/ φωτογραφία. Ενδεικτικά σας αναφέρω πως το πακέτο P10 ribbon&papers των 200τεμ. κοστίζει €67 και η ποιότητα εκτύπωσης είναι εφάμιλλη των επαγγελματικών εκτυπώσεων. Ο εκτυπωτής τυπώνει σε 300 και όχι 150dpi αλλά για το μέγεθος χαρτιού 6"Χ4" (περ. 15Χ10) είναι υπεραρκετό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...