Προς το περιεχόμενο

Πατάκι αυτοκινήτου

aks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.Έχω ενα corolla του 1997 θέλω να πάρω πατάκι οδηγού και κάτι να το σταθεροποιήσω για να μην γλιστράει γιατί τα τωρινά πάνε περίπατο.Καποιος γνωστης να με κατατοπίσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρε νεα πατακια. με παχια μοκετα. οχι κατι βλακειες με 15€. εχω παρει για το smart και για ενα ford που πουλησα με παχια μοκετα, ωραια ραφη, κουμπωματα και γενικα αψογη εμφανιση και ποιοτητα. βεβαια ειναι ακριβοτερα απο τον μεσο ορο αλλα το αποτελεσμα ειναι ακρως ικανοποιητικο. ειναι αυτος εδω Πατάκια Αυτοκινήτου Μαρκέ - Dragon Car Styling (dragonshop.gr)

Στις 11/8/2024 στις 1:45 ΠΜ, aks είπε

Καλησπέρα σε όλους.Έχω ενα corolla του 1997 θέλω να πάρω πατάκι οδηγού και κάτι να το σταθεροποιήσω για να μην γλιστράει γιατί τα τωρινά πάνε περίπατο.Καποιος γνωστης να με κατατοπίσει

Απο τα πιο σπαστικα πραγματα στο αυτοκινητο, και κανουν και ζημια αν χωθουν κατω απο το πενταλ του συμπλεκτη, γιατι συνηθως ολα τα πατακια γλυστρανε. Εγω στα δικα μας αυτοκινητα, πηρα καραμπινερ, και με τροπο τα γατζωσα  στο κατω μερος του καθισματος (Κυριως στη θεση του οδηγου). Με 2 tire up και 2 μικρες τρυπουλες στο πατακι, τα ενωνω και γινεται η δουλεια σε οτι πατακι θες. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...