omnimal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Ειναι κατι ταινιες DVD απο Αμερικη και το DVD player τις δειχνει ασπρομαυρες . Ξερει κανεις που μπορω να βρω ?? Εχω παει σε τρια κατασττηματα ηλεκτρονικων ειδων και λενε οτι δεν υπαρχει στην Ελλαδα
Highlander Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δεν έχει σχέση το scart. Πρέπει πρώτα να υποστηρίζει η τηλεόρασή σου NTSC. Καλό θα είναι να δεις αν τα DVD υποστηρίζουν PAL.
persival Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Εμένα πάντως στο playstation 2 τα αμερικάνικα/γιαπωνέζικα παιχνίδια που το καλώδιο το εργοστασιακό τα παίζει ασπρόμαυρα, πήρα ένα καλώδιο scart απο μαγαζί με console games κλπ με 8 ευρώ και τα βλέπω όλα άψογα!
gr_over Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: To NTSC είναι ένα σύστημα μετάδοσης εικόνας που χρησιμοποιείται στην Αμερική και την Ιαπωνία. Στην Ευρώπη έχουν καθιερωθεί διάφορες εκδόσεις του συστήματος PAL (καθώς και -λιγότερο- του SECAM στη Γαλλία). Το Scart είναι ένας από τους διάφορους τρόπους συνδεσμολόγησης οπτικοακουστικών συστημάτων (Video, επιτραπέζια DVD, Τηλεοράσεις κτλ.), είναι ουσιαστικά δηλαδή απλά μια καλωδίωση. Τώρα, Η καλωδίωση ό,τι παίρνει το μεταδίδει. Δηλαδή στην δική σου περίπτωση αν το σήμα που λαμβάνει είναι NTSC θα δώσει στην άλλη άκρη NTSC. Για να το δεις σωστά πρέπει π.χ. η τηλεόρασή σου εκτός από PAL να υποστηρίζει και NTSC, αλλιώς το βλέπεις ασπρόμαυρο... (που το βλέπεις). Και υπάρχει και η περίπτωση που αναφέρεται ο persival, όπου κάποιες (όχι όλες) τηλεοράσεις μπορούν να δεχτούν στην είσοδο Scart εκτός από το απλό composite in video, (επειδή το scart είναι στην ουσία ένα πολυβύσμα) και RGB video σήμα. Δηλαδή video που είναι στην πρωτογενή του μορφή. Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα διορθώνονται κατά πολύ, απλούστατα γιατί αυτής της μορφής το σήμα δεν έχει κωδικοποιηθεί σε κάποια άλλη μορφή οπότε θα το δεις άψογα. Πρώτα απ' όλα όμως, έλεγξε τα υλικά σου. Τί μηχάνημα υποστηρίζει τί, και μερικά προχώρα σε προμήθεια καλωδίωσης.
omnimal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Εμένα πάντως στο playstation 2 τα αμερικάνικα/γιαπωνέζικα παιχνίδια που το καλώδιο το εργοστασιακό τα παίζει ασπρόμαυρα, πήρα ένα καλώδιο scart απο μαγαζί με console games κλπ με 8 ευρώ και τα βλέπω όλα άψογα! Ετσι το σκεφτηκα κι εγω αλλα ρωταω παντου και κανεις δεν εχει scart για απλο DVD player . Λοιπον και η τηλεοραση και το dvd player ειναι ολοκαινουργια , sony με υποδοχη scart και s-video και την απλη φυσικα . Προσπαθω να παιξω αμερικανικες ταινιες αυθεντικες οχι κοπιες . Η σκεψη μου ειναι η εξης : Αν το playstation αυτο που μπορουμε να αγορασουμε εδω ( PAL ) παιζει και αμερικανικα dvd εγχρωμα με το ntsc scart του σε PAL παλι οθονη ( δεν ξερω πως το κανει αλλα σιγουρα εχει αποτελεσμα 8) το εχω δει σε φιλο ) , τοτε γιατι να μην μπορει και το DVD Player ? Βεβαια χρειαζεται ενα συμβατο ntsc scart . . . το οποιο μαλλον δεν υπαρχει . ( το playstation εχει δικο του βυσμα εξοδου ) :roll:
persival Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Έπεσες μάλλον στην περίπτωση... Η ίδια η sony τι λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.