StamTheMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Αυτός με το φαρμακείο 😉 Spoiler Δεν ξερω καν οτι το Μαυροβουνι εχει φαρμακειο. Εχω φυγει 20+ χρονια,οταν τελειωσα το λυκειο. Ποιος ειναι;
GamingMaster424 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 12 minutes ago, Arkin said: Θυμαμαι εποχες 2003 Ακροπολη ειχαν το 0.500ml μπουκαλακι νερο στο περιπτερο που υπαρχει πριν ανεβεις 2 ευρω ακριβως. Ολοι ειχαν λυσσαξει εμεις εχουμε παντα δικα μας νερα με παγο και δεν πηραμε. Κλεφτες ξεκαθαρα 2 ευρω μισο λιτρο νερο. Το θυμάμαι και εγώ αυτό! Μόλις άκουσα την τιμή το άφησα πίσω για το σπάσιμο και πήρα λίγο αργότερα από ένα κοντινό κατάστημα. Δεν ήταν τα 2€ αλλά η "αρπαχτή" της υπόθεσης. 1
piccolino Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Όσοι θεωρούν τους πελάτες καθυστερημένους και ενοχλητικους επειδή θα ξεχάσουν να αναφέρουν πληροφορίες και λεπτομέρειες για το τι θέλουν, πράγμα το οποίο θα συμβεί φυσικά όχι επίτηδες, ούτε επειδή θεωρεί ο πελάτης αυτονόητο ότι το ξέρουν από πριν, ας κλείσουν το μαγαζί τους ή να αλλάξουν επάγγελμα. Ο πελατης μπορεί να είναι αφηρημένος η να ξεχαστεί και αυτό είναι ανθρώπινο, μπορεί να συμβεί σε όλους, ας μάθει ο κάθε ελληναρας μπάρμπα Μήτσος πρώτα τρόπους συμπεριφοράς απέναντι στον πελάτη που δεν του φταίει σε κάτι κι ας αφήσουμε τις δικαιολογίες. Μου έχει τύχει πρόσφατα κάτι παρόμοιο σε επιχείρηση που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για διαθεσιμότητα παραγγελίες και τιμές σε κάτι υλικά και όταν ρώτησα κάτι πιο λεπτομερές μου το έκλεισαν σχεδόν στα μούτρα, μου λένε αυτά δεν γίνονται από τηλεφώνου ελάτε από εδώ έχω κόσμο τώρα γειά. Καμία ευγένεια, φυσικά σε αυτόν δεν θα πάω. Μια χαρά θα μπορούσε να μου απαντήσει από το τηλέφωνο αλλά δεν ήθελε. Αν του την σπάνε που παίρνουν τηλέφωνο ας ανοίξει eshop να τα βλέπουμε από εκεί, αν μπορούσα να βγαίνω τώρα έξω και να τρέχω από μαγαζί σε μαγαζι να ρωταω θα το έκανα ήδη, αλλά δεν μπορώ λόγω θεμάτων υγείας. Όσον αφορά τον ts. Το "και που να ξέρω εγώ ρε μεγάλε τι θες" είναι τέρμα αγενές και δεν δικαιολογειται. Τέτοιες παρόμοιες συμπεριφορες σε σουβλατζιδικα έχω συναντήσει και στην Αθήνα, είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και ποιους επιλέγει το αφεντικό, αν δεν νοιάζεται το αφεντικό για την συμπεριφορά του υπαλλήλου προς τον πελατη αυτά θα γίνονται. Τα υπόλοιπα με τις τιμές που αναφέρθηκαν δεν ισχύουν. Τα περιστατικά που ανέφερε ο TS, έγιναν σε ένα διήμερο και όλες τις παραγγελίες τις έδωσε μισές, οπότε δεν ήταν αφηρημένος. Το "που να ξέρω ρε μεγάλε πώς το θες" ανάλογα το ύφος που θα στο πει ο άλλος, μπορεί να ακουστεί αγενές ή πειρακτικό. Το "τι θες" το ίδιο, αγενές ή χαλαρό, μιας και δεν ήταν στο Χίλτον αλλά σε νησί Αυγουστιάτικα. Από τα υπόλοιπα σχόλια είδα πως πράγματα που αναφέρει, δεν ισχύουν (το αναφέρεις κι εσύ). Οπότε γιατί να ισχύει και πως όλοι είναι αγενείς απέναντι του; Κι αν είναι, μήπως δε φταίνε μόνο οι άλλοι; Όλοι κάποια στιγμή αφηρημένοι έχουμε ζητήσει έτσι γενικά ένα καφέ ή οτιδήποτε, άλλο το κάποια στιγμή άλλο το πάντα. Αν ήταν ο άλλος αγενής και είναι πάντα και μας ενοχλεί, υπάρχουν κι άλλα καταστήματα να εξυπηρετηθούμε. Μπορεί όμως να ήταν απλά η κακιά στιγμή. Το δικό σου περιστατικό δε το θεωρώ παρόμοιο. Ήθελες κάποια υλικά και ζήτησες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Τη στιγμή που δεν ήξερε αν είναι εφικτό το "ελάτε από εδώ", θα έπρεπε να σου ζητήσει να καλέσεις λίγο αργότερα ή να κρατούσε το τηλέφωνο σου να σε καλέσει. Μπορεί και να μη τον ένοιαζε αν θα πας τελικά ή αν θα χάσει τον πελάτη. Τέλος, μη το γενικεύεις αγενείς κακοί υπάλληλοι να προσέχει το αφεντικό ποιους επιλέγει. Μπορεί να παραδειγματίζονται από το αφεντικό.
Aris Vlout Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 23 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Το ότι φεύγεις από την ευκολία του σπιτιού σου και πας σε να μέρος το οποίο δεν σου είναι γνωστό η τουλάχιστον οικείο εν μέσω τουριστικής περιόδου και νομίζεις ότι θα έχεις ησυχία και θα ξεκουραστείς …. Πραγματικά με ξεπερνά!!! Φίλε μου έχεις ΑΠΌΛΥΤΟ δίκιο!!!! Άργησα να το καταλάβω αλλά το κατάλαβα καλά...και εγώ στην Λευκάδα...
odys03 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, xgol είπε Για πότε φυγαν τα 3000€ ανά ατομο για 10 μερες Ναξο φετος.. ουτε που το πηραμε χαμπαρι. Απαραδεκτα ακριβη η Πατριδα δυστυχως. Σου έκλεψαν 3000 στην Νάξο; Είχες τόσα μετρητά μαζί ; Αυτά γίνονται όταν υπάρχει συνωστισμός. 1
elpenor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) On 10/08/2024 at 22:32, LiquidTroll said: Καταρχάς να πω ότι, ήταν να παω αλλου, με καλή παρέα, όμως τελικά αυτό ακυρώθηκε. Ετσι, αποφάσισα να μην μεινω στην Αθήνα, και να παω μονος μου διακοπές, εγώ και το βιβλίο μου. Χρειάζομαι την ξεκουραση. Βρήκα λοιπόν εδώ που είμαι τώρα, στον Νυδρί Λευκάδας. Όμως, απο την 1η στιγμή που ήρθα, άρχισαν να συμβαίνουν....περίεργα πράγματα που με έχουν εκνευρίσει πολύ. 1η ημέρα Το ξενοδοχείο όμορφο, ήρθα, τακτοποιήθηκα, κατεβαίνω στην πισινα. Ολες οι ξαπλώστρες πιασμένες. Το 80% είναι Άγγλοι, 20% Ρώσσοι. Ειμαι ο μόνος Έλληνας. Βλέπω την τύπισα στο μπαρ να είναι έξτρα φιλική με όλους, σε σημείο να παίζει με τα παιδιά της. Με ενα χαμόγελο και καλή διάθεση, κάθομαι στο μπαρ. Σερβιτόρα: Ναι, ΤΙ ΘΕΣ? (αποτομα) Εγώ: (ξαφνιασμένος) εεεεε.....ενα φρεντο καπουτσίνο γλυκό Σερβιτόρα: (δεν μου απάντησε καν, απλά στράβωσε την μούρη της) Μου φτιάχνει τον καφέ, με μια μούρη ξινισμένη Σερβιτόρα: Οριστε................. Φευγει ενα ζευγάρι, και παω να κάτσω στις ξαπλώστρες. Βλέπω την σερβιτόρα να στραβώνει που ξάπλωσα. Λεω τι διάολο, με όλους (τους ξένους) είναι ματσα μουτσα, εγώ τι της έκανα? Τεσπα, βγαίνω το βράδυ στο Νιδρύ, και εκανα μια βόλτα στον πεζόδρομο. Πεινασα ελαφρως, λεω ας παρω ενα σουβλάκι στο χέρι. Μπαίνω μέσα σε ενα σουβλατζίδικο. Σουβλατζής : Ορίστεεεεεεε.................. Εγώ : Καλησπέρα σας, θα ήθελα ένα τυλιχτό με καλαμάκι (Αθηναίος γαρ) Σουβλατζής: (στραβωμένος) Με χοιρινό ή κοτόπουλο???????? Εγώ : εεεε με χοιρινό..... Σουβλατζής: Ετσι οπως το λες, ρε μεγάλε, είναι σαν να ήμουν υποχρεωμένος να το ξέρω......! Εγώ : (σοκαρισμένος) Συγνώμη, γιατί μου μιλάτε έτσι με τόση αναίδεια? Ετσι μιλάτε στους πελάτες? Σουβλατζής: Ναι τί? Είπα ΟΡΙΣΤΕ! πληθυντικός! Εγώ : Τιποτε, άστο, μην φτιαχνεις τίποτε. Καληνύχτα. 2η ημέρα Ειπα να πάω στην πασίγνωστη παραλία Πόρτο Κατσίκι. Ξυπναω πρωί πρωί για να παω, να προλαβω καλη θεσή. Φτάνω μετά απο μία ώρα ταλαιπωρία, και είναι ενα παρκινγκ εκεί. Ενας απιστευτα αγενέστατος τύπος φώναζε και έβριζε, και μίλαγε πολύ απότομα σε όλους μας. 10 € το πάρκινγκ. Τα σκαλιά είναι έτοιμα να πέσουν, συν οτι όλοι σταματανε για selfie και δεν μπορείς να περάσεις. 25 € για μια ξαπλώστρα , 35 € αν είναι πιο μπροστά. Γινεται της καριόλας απο κόσμο και πολύ φασαρία, ο ένας πάνω στον άλλο. Μια τετραμελής οικογένεια δηλαδή θέλει 100€? Δεν πήρα ξαπλώστρα εννοείται, το θεωρώ κοροιδία! Στην καντίνα το νερο 750 ml είχε 5 € και ο καφές 6 ευρώ Και εκει, μου μιλήσανε με αγενέστατο τρόπο Καντινιέρης: Λέγε φίλος Εγω : εεε..εναν φρεντο καπουτσίνο και ενα νερο Καντινιέρης: (νευριασμένα) ΝΑΙ ΤΙ? ΓΛΥΚΟ ΜΕΤΡΙΟ ΤΙ ΘΕΣ Εγώ : Γλυκο Μου το φτιάχνει...... Καντινιέρης: 11 € φιλε Εγώ : Πόσο? Παρτα πίσω, δεν τα θέλω Καντινιέρης: Τώρα τα έφτιαξα, πρεπει να τα παρεις. Τα πηρα γιατί πραγματικά δίψαγα. Και εδώ θελω να ρωτήσω. Είναι έτσι παντού? Είναι οι ξενοδόχοι, οι καταστηματάρχες, οι σερβιτόροι, τόσο αγενείς με τους Έλληνες? Διότι μου το είχε πει μια θεία μου που δούλευε σεζόν σε ένα νησί, ότι τους Έλληνες τους θεωρούν φτωχομπινέδες, ενώ τους ξένους τους γλύφουν και τους κάνουν τεμενάδες. Άλλωστε, όπως είπα, στο ξενοδοχείο που μένω, θα έχει 50 άτομα (οικογένειες), είμαι ο μόνος Έλληνας. Έξω στον δρόμο, οι Έλληνες που βλέπω είναι ένα 5-10%. Πραγματικά , θέλω να ακούσω εμπειρίες, ή απλά συμβαίνει μόνο σε εμένα? Πιστεύετε ότι στα τουριστικά νησιά, επικρατεί αυτό? Να μην θέλουν τους Έλληνες? Στην Κεφαλονιά που έχω μετακομίσει εδώ και 5 χρόνια η κατάσταση έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι έτσι. Στα μέρη που επιλέγω να πηγαίνω όλοι είναι πολύ ευγενικοί, επαγγελματίες και οι τιμές σε πιο λογικά επίπεδα, υπάρχουν και απαράδεκτα ακριβά μέρη αλλά το νησί είναι μεγάλο και μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από elpenor 1
Rebelos2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε To να εργάζεσαι σα σκλάβος και να μην μπορείς να έχεις ουτε μια ξαπλώστρα να νιώσεις νορμαλ ανθρωπος όπως όλοι οι άλλοι, το θεωρούμε πολυτέλεια? Που να σου έλεγα ότι θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο ή σπίτι. Άσε ξέρω, μείνε στο παγκάκι που είναι και τζάμπα Άλλο είπα εγώ, άλλα λες εσύ.
elpenor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 1 hour ago, Xorxhs! said: To να εργάζεσαι σα σκλάβος και να μην μπορείς να έχεις ουτε μια ξαπλώστρα να νιώσεις νορμαλ ανθρωπος όπως όλοι οι άλλοι, το θεωρούμε πολυτέλεια? Που να σου έλεγα ότι θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο ή σπίτι. Άσε ξέρω, μείνε στο παγκάκι που είναι και τζάμπα Δηλαδή θα μειώσουμε σαν χώρα τα έσοδα από τους 30 εκατ. τουρίστες που έρχονται και που η πλειοψηφία θέλει ξαπλώστρα για να νοιώσεις εσύ normal άνθρωπος; Βάλε δύο μέσα στο αυτοκίνητο σου όπως θα έκαναν όλοι οι ξένοι αν μπορούσαν.... Εγώ δεν κάθομαι σε ξαπλώστρα γιατί σιχαίνομαι και κουβαλάω τα coktail μου και τους καλούς καφέδες και τα snacks από το σπίτι και όχι μόνο νοιώθω normal άνθρωπος αλλά νοιώθω και τυχερός... 1
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε To να εργάζεσαι σα σκλάβος και να μην μπορείς να έχεις ουτε μια ξαπλώστρα να νιώσεις νορμαλ ανθρωπος όπως όλοι οι άλλοι, το θεωρούμε πολυτέλεια? Που να σου έλεγα ότι θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο ή σπίτι. Άσε ξέρω, μείνε στο παγκάκι που είναι και τζάμπα Ναι με την ξαπλωστρα των 50 ευρω θα νιωσει ο αλλος νορμαλ οταν θα δουλευει για ενα μεροκαματο και θα τα δωσει εκει σε κατι τελειως αχρηστο πραγματικα για να πει οτι ναι μπορω και εγω. Αμαξι σπιτι να παρει και μαλιστα οσο καλυτερα μπορει αλλα μια αθλια μιζερη ξαπλωστρα του 5ευρου με δεκαδες αλλο κοσμο γυρω του που βρωμοκοπανε απο τον ιδρωτα δεν εχει καμια σχεση με πολυτελεια εγω το θεωρω απιστευτη μιζερια. Μια μιζερια ειναι για τους νεοπλοτους να δειχθουν και να το παιξουν ιστορια αλλα και για τη μαζα που ακομα και λεφτα να μην εχει θα παει εκει γιατι ετσι του ειπαν οτι θα περασει καλα. 2 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, elpenor είπε στραβώνουν επειδή η παρέα μου κάνει θόρυβο Ολα καλα,αυτο γιατι το παρουσιαζεις λες και ειναι νορμαλ; Μηδεν σεβασμος στο μαγαζι και στους γυρω σας. Αλλα οκ,παιρνετε ψαρια και 3 μπουκαλια κρασι. 1
JakeKaufman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 9 hours ago, Psyber said: Έχω ακούσει ότι έχουν 4 ευρώ τα 500ml στις Μυκήνες, έξω από τον αρχαιολογικό χώρο. Ναι είναι αλήθεια οι αλήτες λένε «τελείωσαν τα ελληνικά που έχουν 50 λεπτά, έχει μείνει μόνο το εισαγωγής» το οποίο είναι όντως μια άγνωστη ξένη μάρκα και το πουλάνε 4 ευρώ
dtk-386 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 8 ώρες πριν, safridia είπε Πολυ μου αρεσει αυτη η "λογικη" οι ελληνες ξοδεψαν 35δις, αρα εχουν λεφτα, να παει 500ευρω η ξαπλωστρα. Ειναι σαν να πουμε η Ελλαδα και η Γερμανια εχουν παρει συνολικα 4 παγκοσμια κυπελα στο ποδοσφαιρο οποτε ειμαστε 2 εμεις και 2 η Γερμανια, η ο μισθος μου με τον μισθο του CEO ειναι συνολικα 1.000.700€ οποτε περνουμε 500.000 ο καθενας μας. Λογικο ετσι; Εξισωνουμε τους ναρκεμπορους και τους διαπλεκομενους με τον μεροκαματιαρη των 700€ και λεμε λεφτα εχουν, ας πληρωσουν. Κοινωνικη αποκτηνωση. Ωραίο το λογικό σου άλμα αλλά εγώ δεν είπα τίποτα από όσα φαντάστηκες.
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 6 hours ago, StamTheMan said: Reveal hidden contents Δεν ξερω καν οτι το Μαυροβουνι εχει φαρμακειο. Εχω φυγει 20+ χρονια,οταν τελειωσα το λυκειο. Ποιος ειναι; Spoiler Άνοιξε τα π.μ να μπορέσω να σου στείλω εκεί. 1
makis269 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 στην κοινωνία ότι σπέρνεις ........ θερίζεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις