MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 41 minutes ago, StamTheMan said: Ποιος ειναι ο γαμπρος σου κορωνα μου; Αυτός με το φαρμακείο 😉
safridia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, dtk-386 είπε Οι "φτωχοί" Έλληνες εν τω μεταξύ βλέπω έκαναν online αγορές το 2023 αξίας 35 δις ευρώ! Όπως και να έχει διακοπές Ελλάδα έχω χρόνια να κάνω σε τουριστικά μέρη και ούτε πρόκειται να κάνω με τους κατσαπλιάδες που "υπηρετούν" το τουριστικό προϊόν. Χωριουδάκι μου που έχω και όλες τις ανέσεις μου την θάλασσα μου και την ησυχία μου. Ας πληρώσουν οι Βαλκάνιοι και οι λοιποί. Ξένοι στο τόπο μας, τι να κάνουμε. Πολυ μου αρεσει αυτη η "λογικη" οι ελληνες ξοδεψαν 35δις, αρα εχουν λεφτα, να παει 500ευρω η ξαπλωστρα. Ειναι σαν να πουμε η Ελλαδα και η Γερμανια εχουν παρει συνολικα 4 παγκοσμια κυπελα στο ποδοσφαιρο οποτε ειμαστε 2 εμεις και 2 η Γερμανια, η ο μισθος μου με τον μισθο του CEO ειναι συνολικα 1.000.700€ οποτε περνουμε 500.000 ο καθενας μας. Λογικο ετσι; Εξισωνουμε τους ναρκεμπορους και τους διαπλεκομενους με τον μεροκαματιαρη των 700€ και λεμε λεφτα εχουν, ας πληρωσουν. Κοινωνικη αποκτηνωση. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από safridia 3 2
The_Judas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 δεν νομιζω οτι κανουν online αγορες οι ναρκεμποροι ή οι διαπλεκομενοι για να γλιτωσουν 2 ευρω μεσω σκρουτζ... 1
b-boy_steve Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 22 hours ago, LiquidTroll said: Καταρχάς να πω ότι, ήταν να παω αλλου, με καλή παρέα, όμως τελικά αυτό ακυρώθηκε. Ετσι, αποφάσισα να μην μεινω στην Αθήνα, και να παω μονος μου διακοπές, εγώ και το βιβλίο μου. Χρειάζομαι την ξεκουραση. Βρήκα λοιπόν εδώ που είμαι τώρα, στον Νυδρί Λευκάδας. Όμως, απο την 1η στιγμή που ήρθα, άρχισαν να συμβαίνουν....περίεργα πράγματα που με έχουν εκνευρίσει πολύ. 1η ημέρα Το ξενοδοχείο όμορφο, ήρθα, τακτοποιήθηκα, κατεβαίνω στην πισινα. Ολες οι ξαπλώστρες πιασμένες. Το 80% είναι Άγγλοι, 20% Ρώσσοι. Ειμαι ο μόνος Έλληνας. Βλέπω την τύπισα στο μπαρ να είναι έξτρα φιλική με όλους, σε σημείο να παίζει με τα παιδιά της. Με ενα χαμόγελο και καλή διάθεση, κάθομαι στο μπαρ. Σερβιτόρα: Ναι, ΤΙ ΘΕΣ? (αποτομα) Εγώ: (ξαφνιασμένος) εεεεε.....ενα φρεντο καπουτσίνο γλυκό Σερβιτόρα: (δεν μου απάντησε καν, απλά στράβωσε την μούρη της) Μου φτιάχνει τον καφέ, με μια μούρη ξινισμένη Σερβιτόρα: Οριστε................. Φευγει ενα ζευγάρι, και παω να κάτσω στις ξαπλώστρες. Βλέπω την σερβιτόρα να στραβώνει που ξάπλωσα. Λεω τι διάολο, με όλους (τους ξένους) είναι ματσα μουτσα, εγώ τι της έκανα? Τεσπα, βγαίνω το βράδυ στο Νιδρύ, και εκανα μια βόλτα στον πεζόδρομο. Πεινασα ελαφρως, λεω ας παρω ενα σουβλάκι στο χέρι. Μπαίνω μέσα σε ενα σουβλατζίδικο. Σουβλατζής : Ορίστεεεεεεε.................. Εγώ : Καλησπέρα σας, θα ήθελα ένα τυλιχτό με καλαμάκι (Αθηναίος γαρ) Σουβλατζής: (στραβωμένος) Με χοιρινό ή κοτόπουλο???????? Εγώ : εεεε με χοιρινό..... Σουβλατζής: Ετσι οπως το λες, ρε μεγάλε, είναι σαν να ήμουν υποχρεωμένος να το ξέρω......! Εγώ : (σοκαρισμένος) Συγνώμη, γιατί μου μιλάτε έτσι με τόση αναίδεια? Ετσι μιλάτε στους πελάτες? Σουβλατζής: Ναι τί? Είπα ΟΡΙΣΤΕ! πληθυντικός! Εγώ : Τιποτε, άστο, μην φτιαχνεις τίποτε. Καληνύχτα. 2η ημέρα Ειπα να πάω στην πασίγνωστη παραλία Πόρτο Κατσίκι. Ξυπναω πρωί πρωί για να παω, να προλαβω καλη θεσή. Φτάνω μετά απο μία ώρα ταλαιπωρία, και είναι ενα παρκινγκ εκεί. Ενας απιστευτα αγενέστατος τύπος φώναζε και έβριζε, και μίλαγε πολύ απότομα σε όλους μας. 10 € το πάρκινγκ. Τα σκαλιά είναι έτοιμα να πέσουν, συν οτι όλοι σταματανε για selfie και δεν μπορείς να περάσεις. 25 € για μια ξαπλώστρα , 35 € αν είναι πιο μπροστά. Γινεται της καριόλας απο κόσμο και πολύ φασαρία, ο ένας πάνω στον άλλο. Μια τετραμελής οικογένεια δηλαδή θέλει 100€? Δεν πήρα ξαπλώστρα εννοείται, το θεωρώ κοροιδία! Στην καντίνα το νερο 750 ml είχε 5 € και ο καφές 6 ευρώ Και εκει, μου μιλήσανε με αγενέστατο τρόπο Καντινιέρης: Λέγε φίλος Εγω : εεε..εναν φρεντο καπουτσίνο και ενα νερο Καντινιέρης: (νευριασμένα) ΝΑΙ ΤΙ? ΓΛΥΚΟ ΜΕΤΡΙΟ ΤΙ ΘΕΣ Εγώ : Γλυκο Μου το φτιάχνει...... Καντινιέρης: 11 € φιλε Εγώ : Πόσο? Παρτα πίσω, δεν τα θέλω Καντινιέρης: Τώρα τα έφτιαξα, πρεπει να τα παρεις. Τα πηρα γιατί πραγματικά δίψαγα. Και εδώ θελω να ρωτήσω. Είναι έτσι παντού? Είναι οι ξενοδόχοι, οι καταστηματάρχες, οι σερβιτόροι, τόσο αγενείς με τους Έλληνες? Διότι μου το είχε πει μια θεία μου που δούλευε σεζόν σε ένα νησί, ότι τους Έλληνες τους θεωρούν φτωχομπινέδες, ενώ τους ξένους τους γλύφουν και τους κάνουν τεμενάδες. Άλλωστε, όπως είπα, στο ξενοδοχείο που μένω, θα έχει 50 άτομα (οικογένειες), είμαι ο μόνος Έλληνας. Έξω στον δρόμο, οι Έλληνες που βλέπω είναι ένα 5-10%. Πραγματικά , θέλω να ακούσω εμπειρίες, ή απλά συμβαίνει μόνο σε εμένα? Πιστεύετε ότι στα τουριστικά νησιά, επικρατεί αυτό? Να μην θέλουν τους Έλληνες? Φίλε έτσι είναι παντού. Τουλάχιστον όπου έχω πάει και εγώ. Απλά πάρε τα μπογαλάκια σου και επόμενη φορά διακοπές εξωτερικό. Για μια βδομάδα σε εξωτικά μέρη σου βγαίνει ίδια τιμή όσο και στην Ελλάδα μαζί με αεροπορικά!!!
lector Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Εγω περιμενω παντως τον οκτωβρη να σηκωθει να φυγει ολη αυτη η σαβουρα που εχει μαζευτει εδω περα και να γυρισουν πισω στις χωρες τους.
StamTheMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 6 λεπτά πριν, lector είπε Εγω περιμενω παντως τον οκτωβρη να σηκωθει να φυγει ολη αυτη η σαβουρα που εχει μαζευτει εδω περα και να γυρισουν πισω στις χωρες τους. Καπως ετσι νιωθουμε και εμεις στην επαρχια,για τους πρωτευουσιανους
lector Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Καπως ετσι νιωθουμε και εμεις στην επαρχια,για τους πρωτευουσιανους Δε θα ελεγα οτι εχετε αδικο. Αλλα εκει που εισαι, εχετε πιο πολλους πρωτευουσιανους ή πιο πολλους ξενους; Εγω πηγα μερικες μερες στο εξοχικο που διατηρω σε μικρη πολη κοντα στην αθηνα, και πουθενα τριγυρω δεν ακουγα ελληνικα. Ουτε στον αγιο παντελεημονα να ζουσα.
mariosnik_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Αυτα με σουβλατζή κτλ ειναι κλασικά. Οποιος έχει δουλεψει η εχει δει πως δουλευουν πιο λαικές δουλειές πχ σε Ρέντη καταλαβαινει πως θέλουν αμεσότητα και όχι ευγένειες οι πιο λαικοί ανθρωποι. Οπότε σε θεωρεί καθυστερημένο αν δεν πεις τι θες απο την αρχή ή σου λεει έμμεσα οτι τον κουράζεις 4 ώρες πριν, piccolino είπε Νομίζω πως το να πεις από την αρχή τι θέλεις είναι αυτονόητο είτε είσαι σε σουβλατζίδικο ή σε τράπεζα ή μιλάς με τον Bill Gates ξέρω γω. Πρέπει να βάζεις τον άλλο να σου λέει σε κάθε στάδιο τις επιλογές; Να πηγαίνεις να πάρεις καφέ δηλαδή και να πηγαίνει κάπως: -Ένα καφέ παρακαλώ. -Για εδώ ή για έξω. -Α για εδώ έξω. -Θα καθίσετε έξω; -Όχι δε θα κάτσω. -Οπότε στο χέρι, δε θα καθίσετε στο μαγαζί. -Τι; Όχι, δε θα κάτσω εδώ, για μπάνιο πηγαίνω. -Τι καφέ; -Φρέντο καπουτσίνο. -Γλυκό, μέτριο, σκέτο; -Γλυκό. -Ζάχαρη ή στέβια ή whatever; -Στέβια δεν έχω δοκιμάσει, διάβασα στο google ότι... whatever ... εσένα που ξέρεις που τη χρησιμοποιείς ποια είναι η γνώμη σου. -Αναλύει τη γνώμη που έχει ή δεν έχει. Τι να βάλω τελικά; -Ζάχαρη. -Ζάχαρη λευκή η καστανή; -Καστανή. -Σοκολάτα ή κανέλα από πάνω; -Κανέλα. -Έτοιμος ο καφές, 2 ευρώ είναι. Μετρητά ή κάρτα; -Ά μπορώ και με κάρτα; -Ναι φυσικά. -Όχι μωρέ, να έχω ψιλά ...μετράει κανα τρίλεπτο τα κέρματα... α δεν έχω, να πάρε κάρτα. -Ορίστε η απόδειξη σας. -Πωωωω ρε φίλε μια ώρα έκανες για ένα καφέ, έχω διπλοπαρκάρει θα μου πληρώσεις την κλήση αν μ έχουν γράψει. Φαντάσου το αυτό να γίνεται οπουδήποτε. Να παίρνεις το λογιστή και να πρέπει ένα ένα να στα ρωτάει για να καταλάβει τελικά τι θέλεις. Ή σε δημόσιες υπηρεσίες. Ή στο γιατρό, να πας πχ να πεις σε πονάει το κεφάλι και να πρέπει να κάνει μια μια ερώτηση: χτύπησες κάπου; πονάει μέσα ή έξω; μπροστά, πίσω στα πλάγια; Αντί να πεις απ την αρχή, δεν είδα το ντουλάπι που ήταν ανοιχτό και χτύπησα το κεφάλι εδώ πίσω κι έκανε καρούμπαλο και πονάει. Σίγουρα στη λαϊκή δε θα σου μιλήσουν με το σεις και με το σας, όπως σε μια τράπεζα πχ που είναι πιο τυπικοί, αλλά όσο λιγότερο τους ζαλίζεις σε κάθε περίπτωση τόσο πιο ευγενικοί θα είναι με τον τρόπο του ο καθένας. Αν κάποιος είναι γενικά αγενής επειδή έτσι θέλει, δε τον ξαναπροτιμάς τότε, δε κάθεσαι να σκάσεις κιόλας. Όσοι θεωρούν τους πελάτες καθυστερημένους και ενοχλητικους επειδή θα ξεχάσουν να αναφέρουν πληροφορίες και λεπτομέρειες για το τι θέλουν, πράγμα το οποίο θα συμβεί φυσικά όχι επίτηδες, ούτε επειδή θεωρεί ο πελάτης αυτονόητο ότι το ξέρουν από πριν, ας κλείσουν το μαγαζί τους ή να αλλάξουν επάγγελμα. Ο πελατης μπορεί να είναι αφηρημένος η να ξεχαστεί και αυτό είναι ανθρώπινο, μπορεί να συμβεί σε όλους, ας μάθει ο κάθε ελληναρας μπάρμπα Μήτσος πρώτα τρόπους συμπεριφοράς απέναντι στον πελάτη που δεν του φταίει σε κάτι κι ας αφήσουμε τις δικαιολογίες. Μου έχει τύχει πρόσφατα κάτι παρόμοιο σε επιχείρηση που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για διαθεσιμότητα παραγγελίες και τιμές σε κάτι υλικά και όταν ρώτησα κάτι πιο λεπτομερές μου το έκλεισαν σχεδόν στα μούτρα, μου λένε αυτά δεν γίνονται από τηλεφώνου ελάτε από εδώ έχω κόσμο τώρα γειά. Καμία ευγένεια, φυσικά σε αυτόν δεν θα πάω. Μια χαρά θα μπορούσε να μου απαντήσει από το τηλέφωνο αλλά δεν ήθελε. Αν του την σπάνε που παίρνουν τηλέφωνο ας ανοίξει eshop να τα βλέπουμε από εκεί, αν μπορούσα να βγαίνω τώρα έξω και να τρέχω από μαγαζί σε μαγαζι να ρωταω θα το έκανα ήδη, αλλά δεν μπορώ λόγω θεμάτων υγείας. Όσον αφορά τον ts. Το "και που να ξέρω εγώ ρε μεγάλε τι θες" είναι τέρμα αγενές και δεν δικαιολογειται. Τέτοιες παρόμοιες συμπεριφορες σε σουβλατζιδικα έχω συναντήσει και στην Αθήνα, είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και ποιους επιλέγει το αφεντικό, αν δεν νοιάζεται το αφεντικό για την συμπεριφορά του υπαλλήλου προς τον πελατη αυτά θα γίνονται. Τα υπόλοιπα με τις τιμές που αναφέρθηκαν δεν ισχύουν. 1 1
archer100 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, LiquidTroll said: Καταρχάς να πω ότι, ήταν να παω αλλου, με καλή παρέα, όμως τελικά αυτό ακυρώθηκε. Ετσι, αποφάσισα να μην μεινω στην Αθήνα, και να παω μονος μου διακοπές, εγώ και το βιβλίο μου. Χρειάζομαι την ξεκουραση. Βρήκα λοιπόν εδώ που είμαι τώρα, στον Νυδρί Λευκάδας. Όμως, απο την 1η στιγμή που ήρθα, άρχισαν να συμβαίνουν....περίεργα πράγματα που με έχουν εκνευρίσει πολύ. 1η ημέρα Το ξενοδοχείο όμορφο, ήρθα, τακτοποιήθηκα, κατεβαίνω στην πισινα. Ολες οι ξαπλώστρες πιασμένες. Το 80% είναι Άγγλοι, 20% Ρώσσοι. Ειμαι ο μόνος Έλληνας. Βλέπω την τύπισα στο μπαρ να είναι έξτρα φιλική με όλους, σε σημείο να παίζει με τα παιδιά της. Με ενα χαμόγελο και καλή διάθεση, κάθομαι στο μπαρ. Σερβιτόρα: Ναι, ΤΙ ΘΕΣ? (αποτομα) Εγώ: (ξαφνιασμένος) εεεεε.....ενα φρεντο καπουτσίνο γλυκό Σερβιτόρα: (δεν μου απάντησε καν, απλά στράβωσε την μούρη της) Μου φτιάχνει τον καφέ, με μια μούρη ξινισμένη Σερβιτόρα: Οριστε................. Φευγει ενα ζευγάρι, και παω να κάτσω στις ξαπλώστρες. Βλέπω την σερβιτόρα να στραβώνει που ξάπλωσα. Λεω τι διάολο, με όλους (τους ξένους) είναι ματσα μουτσα, εγώ τι της έκανα? Τεσπα, βγαίνω το βράδυ στο Νιδρύ, και εκανα μια βόλτα στον πεζόδρομο. Πεινασα ελαφρως, λεω ας παρω ενα σουβλάκι στο χέρι. Μπαίνω μέσα σε ενα σουβλατζίδικο. Σουβλατζής : Ορίστεεεεεεε.................. Εγώ : Καλησπέρα σας, θα ήθελα ένα τυλιχτό με καλαμάκι (Αθηναίος γαρ) Σουβλατζής: (στραβωμένος) Με χοιρινό ή κοτόπουλο???????? Εγώ : εεεε με χοιρινό..... Σουβλατζής: Ετσι οπως το λες, ρε μεγάλε, είναι σαν να ήμουν υποχρεωμένος να το ξέρω......! Εγώ : (σοκαρισμένος) Συγνώμη, γιατί μου μιλάτε έτσι με τόση αναίδεια? Ετσι μιλάτε στους πελάτες? Σουβλατζής: Ναι τί? Είπα ΟΡΙΣΤΕ! πληθυντικός! Εγώ : Τιποτε, άστο, μην φτιαχνεις τίποτε. Καληνύχτα. 2η ημέρα Ειπα να πάω στην πασίγνωστη παραλία Πόρτο Κατσίκι. Ξυπναω πρωί πρωί για να παω, να προλαβω καλη θεσή. Φτάνω μετά απο μία ώρα ταλαιπωρία, και είναι ενα παρκινγκ εκεί. Ενας απιστευτα αγενέστατος τύπος φώναζε και έβριζε, και μίλαγε πολύ απότομα σε όλους μας. 10 € το πάρκινγκ. Τα σκαλιά είναι έτοιμα να πέσουν, συν οτι όλοι σταματανε για selfie και δεν μπορείς να περάσεις. 25 € για μια ξαπλώστρα , 35 € αν είναι πιο μπροστά. Γινεται της καριόλας απο κόσμο και πολύ φασαρία, ο ένας πάνω στον άλλο. Μια τετραμελής οικογένεια δηλαδή θέλει 100€? Δεν πήρα ξαπλώστρα εννοείται, το θεωρώ κοροιδία! Στην καντίνα το νερο 750 ml είχε 5 € και ο καφές 6 ευρώ Και εκει, μου μιλήσανε με αγενέστατο τρόπο Καντινιέρης: Λέγε φίλος Εγω : εεε..εναν φρεντο καπουτσίνο και ενα νερο Καντινιέρης: (νευριασμένα) ΝΑΙ ΤΙ? ΓΛΥΚΟ ΜΕΤΡΙΟ ΤΙ ΘΕΣ Εγώ : Γλυκο Μου το φτιάχνει...... Καντινιέρης: 11 € φιλε Εγώ : Πόσο? Παρτα πίσω, δεν τα θέλω Καντινιέρης: Τώρα τα έφτιαξα, πρεπει να τα παρεις. Τα πηρα γιατί πραγματικά δίψαγα. Και εδώ θελω να ρωτήσω. Είναι έτσι παντού? Είναι οι ξενοδόχοι, οι καταστηματάρχες, οι σερβιτόροι, τόσο αγενείς με τους Έλληνες? Διότι μου το είχε πει μια θεία μου που δούλευε σεζόν σε ένα νησί, ότι τους Έλληνες τους θεωρούν φτωχομπινέδες, ενώ τους ξένους τους γλύφουν και τους κάνουν τεμενάδες. Άλλωστε, όπως είπα, στο ξενοδοχείο που μένω, θα έχει 50 άτομα (οικογένειες), είμαι ο μόνος Έλληνας. Έξω στον δρόμο, οι Έλληνες που βλέπω είναι ένα 5-10%. Πραγματικά , θέλω να ακούσω εμπειρίες, ή απλά συμβαίνει μόνο σε εμένα? Πιστεύετε ότι στα τουριστικά νησιά, επικρατεί αυτό? Να μην θέλουν τους Έλληνες? Τυπε μιας και η αναλυση περι τουριστικων-οικονομικων εχει εξαντληθει, ας παμε στο δια ταυτα: Κανα καλο τεμαχιο επαιξε; 😉 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από archer100
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Ενα άτομο σε κάθε συναλλαγή με διαφορετικά άτομα είχε πρόβλημα. Μηπως δεν είναι στραβός ο γιαλός; 3
Rebelos2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ποιος ειναι ο γαμπρος σου κορωνα μου; Δεν υπαρχει λογος να κρυβομαστε,εχει χεστει το θεμα προ πολλου. Το λες και το ξαναλες. Τι περιμενεις,να σου πει καποιος συγχαρητηρια; Ναι 2 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Συγχαρητήρια @Rebelos2018 Σας ευχαριστώ παιδιά. 10
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 20 ώρες πριν, StamTheMan είπε Θυμαμαι τους συναδελφους να καμαρωνουν λογο παλαιοτητος,οτι παιρναν αδεια τον "καλο" μηνα. Το μηνα δλδ που ειναι ολα πιο ακριβα,που δε χωρας στο πλοιο,που δε χωρας στην παραλια και που εχει φουλ ζεστη. Εγω ο καψερος εμενα πισω Αυγουστο,που ολα ηταν κλειστα και ειχαμε τη μιση δουλεια. Επαιρνα αδειουλα σεπτεμβρη και οπου πηγαινα ηταν ζαχαρη. Μεγαλες αληθειες λες αδερφε μπραβο. Το να πας διακοπες Αυγουστο που ολα ειναι πανακριβα με απειρο κοσμο να γινετε χαμος και ολοι οι υπαλληλοι με χαλια μουτρα γιατι βαρανε 12ωρα ουτε στο χειροτερο εχθρο μου. Χειμωνα για μενα διακοπες ολα φθηνοτερα ηρεμια ξεγνοιασα ετσι και αλλιως καλοκαιρακι κανουμε κανα μπανακι οταν προλαβαινουμε στα 10χλμ ειναι η θαλασσα και παντα αραγμα εκτος beach bar πετσετουλα κατω καμια ρακετα και ενα 2ωρακι μεσα στη θαλασσα για φουλ χαλαρωμα. Οποιος θελει beach bar ας σκασει το 25αρι που ειναι μισο μεροκαματο για μια ξαπλωστρα που η ιδια εχει ενα 5ευρω και να κανει πλουσιους τους εξυπνακηδες που τα εχουν. 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 48 λεπτά πριν, lector είπε Αλλα εκει που εισαι, εχετε πιο πολλους πρωτευουσιανους ή πιο πολλους ξενους; Αυγουστο εχει μονο πρωτευουσιανους. Το βλεπεις απο τα περιστατικα στο δρομο και τις πινακιδες των οχηματων.
Xorxhs! Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 21 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Επίσης, άλλη απορία ετών. Φίλοι, γνωστοί,media. Κόστος λέει για μία τετραμελή οικογένεια 100 ευρώ. Γιατί να πάρει κάποιος ξαπλώστρα; Και το παρουσιάζει σαν ανελαστικό έξοδο. "Απαγορευτικές οι διακοπές για μία οικογένεια". Και ακολουθούν τα μαθηματικά και συναντάς "κόστος ξαπλώστρας". To να εργάζεσαι σα σκλάβος και να μην μπορείς να έχεις ουτε μια ξαπλώστρα να νιώσεις νορμαλ ανθρωπος όπως όλοι οι άλλοι, το θεωρούμε πολυτέλεια? Που να σου έλεγα ότι θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο ή σπίτι. Άσε ξέρω, μείνε στο παγκάκι που είναι και τζάμπα
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 14 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν μπορεί γιατί μόνο το 0.50 και το 1.5 λίτρο έχουν πλαφόν στην τιμή. Για αυτό και ο φίλος πουλούσε το 750αρι 😉 Μύκονο τα ίδια πριν κάνα 5-7 χρόνια από περίπτερο. 3 ευρώ το active cap, 0.50 ευρω Το 500αρι. Πήρα 2 μικρά προφανώς Θυμαμαι εποχες 2003 Ακροπολη ειχαν το 0.500ml μπουκαλακι νερο στο περιπτερο που υπαρχει πριν ανεβεις 2 ευρω ακριβως. Ολοι ειχαν λυσσαξει εμεις εχουμε παντα δικα μας νερα με παγο και δεν πηραμε. Κλεφτες ξεκαθαρα 2 ευρω μισο λιτρο νερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις