kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Just now, The_Judas said: ο σουβλατζης σε εβρισε και εσενα; Όχι, αλλά χρέωνε τη ξαπλώστρα στο σουβλατζίδικο 40 ευρώ! 😋 1 7
theripper7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Πρόπερσι που είχα πάει στην Λευκάδα και οι τιμές ήταν νορμάλ και όλοι οι μαγαζάτορες πολύ ευγενικοί σε σημείο που με παραξένεψε. Ίσως έπεσες στην περίπτωση. 1
northjohn Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 18 ώρες πριν, LiquidTroll είπε 25 € για μια ξαπλώστρα , 35 € αν είναι πιο μπροστά. Γινεται της καριόλας απο κόσμο και πολύ φασαρία, ο ένας πάνω στον άλλο. Μια τετραμελής οικογένεια δηλαδή θέλει 100€? Δεν πήρα ξαπλώστρα εννοείται, το θεωρώ κοροιδία! Είσαι σίγουρος ότι είχε ξαπλώστρες στο Πόρτο Κατσίκι; Τελευταία φορά πήγα πέρυσι (2023) και δεν υπήρχαν ξαπλώστρες όπως δεν υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια που επισκέφθηκα την παραλία. Αν εξαιρέσουμε τις υψηλές ως πολύ υψηλές τιμές ειδικά στην εστίαση η Λευκάδα είναι πολύ καλός καλοκαιρινός προορισμός ΕΚΤΟΣ Αυγούστου που γίνεται της τρελής. 1
sdikr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Το να είναι αγενής ενας άντε δυο, λες μπορεί να γίνει, αλλά όλοι; Σε κάθε περίπτωση αν είναι αγενής αυτός μία, εγώ φεύγω δυο 1
JakeKaufman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 1 hour ago, Taq said: Μολις γύρισα από Λευκάδα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά, έκτος τα 10€ του πάρκινγκ στο Πόρτο Κατσίκι όπου δεν έχει καν ξαπλώστρες, που ο φίλος τα βρήκε με 35€ στην φαντασία του.Το 750 ml mitsikeli είχε 1€ και μια άλλη μάρκα είχε 2€, επίσης 750 ml.Ακομα και η μπύρα κουτάκι είχε 4€ κάτω στην παραλία.Επισης τα σκαλιά είναι καινούργια και μια χαρά πόσο μάλλον έτοιμα να πέσουν.Καθαρο τρολλ το θέμα. Ώστε παραμυθατζης ο @LiquidTroll. Κριμα το topic με τις «αληθινές» ιστορίες που μας αράδιαζε από τη δουλειά του
StamTheMan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 14 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Ώστε παραμυθατζης ο @LiquidTroll. Κριμα το topic με τις «αληθινές» ιστορίες που μας αράδιαζε από τη δουλειά του Δε θελω να το πιστεψω. Μηπως πηγε σε λαθος παραλια; Και εγω πηγα Ελαφονησο και νομιζα οτι εφτασα στο Σιμο,επειδη πηγαιναν και αλλα αυτοκινητα προς αυτο το μερος,αλλα τελικα ειμασταν σε αλλη παραλια. 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε εννοειται οτι μας αξιζει να παμε και αυγουστο και ιουλιο Καμια διαφωνια.
Rebelos2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Taq είπε Μολις γύρισα από Λευκάδα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά, έκτος τα 10€ του πάρκινγκ στο Πόρτο Κατσίκι όπου δεν έχει καν ξαπλώστρες, που ο φίλος τα βρήκε με 35€ στην φαντασία του.Το 750 ml mitsikeli είχε 1€ και μια άλλη μάρκα είχε 2€, επίσης 750 ml.Ακομα και η μπύρα κουτάκι είχε 4€ κάτω στην παραλία.Επισης τα σκαλιά είναι καινούργια και μια χαρά πόσο μάλλον έτοιμα να πέσουν.Καθαρο τρολλ το θέμα. Τα είπα εγώ εξαρχής και ο έτερος έλεγε μια χαρά ισχύουν.
Psyber Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 18 hours ago, Rebelos2018 said: Κάτι δεν μου κολλάει σε όλα αυτά που λες φίλε. Πέντε ευρώ το νερό. Έχω ακούσει ότι έχουν 4 ευρώ τα 500ml στις Μυκήνες, έξω από τον αρχαιολογικό χώρο.
ctasis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 13 ώρες πριν, simaras είπε Έμεινα Πρέβεζα για έξι μέρες τέλη Ιουνίου, έκανα μια μονοήμερη εκδρομή στο Νυδρι. Ομπρελίτσα στο αμαξι, σαντουιτσακια από το σπίτι μέχρι και νερά είχα φέρει. Μιλάμε δεν τους άφησα δεκάρα τσακιστη -εάν ισχύουν αυτά που διαβάζω για τις συμπεριφορές των επαγγελματιών του τουρισμού πολύ καλά έκανα. Πρέβεζα έμεινα πολύ ευχαριστημένος - σαφέστατα λιγότερο τουριστική και διαφημισμενη, έφαγα δε το καλύτερο σάντουιτς της ζωής μου. Chubbies το σάντουιτς ; 2
StamTheMan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Spoiler (Ωραίος κορώνα μου. Στο Μαυροβούνι έχει ξενοδοχείο ο γαμπρός μου) Ποιος ειναι ο γαμπρος σου κορωνα μου; Δεν υπαρχει λογος να κρυβομαστε,εχει χεστει το θεμα προ πολλου. 29 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Τα είπα εγώ εξαρχής και ο έτερος έλεγε μια χαρά ισχύουν. Το λες και το ξαναλες. Τι περιμενεις,να σου πει καποιος συγχαρητηρια;
alexvi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, NT1G είπε Εσεις που τα γράφετε αυτά, που ακριβώς δουλεύετε και έχετε την δυνατότητα να πάρετε την άδεια εκτός της κλασσικής περιόδου διακοπών; Είτε ελεύθεροι επαγγελματίες που ναι μεν θα κλεισουν όσο τους παιρνει. είτε σε μισθωτη δουλειά που είμαστε δυο τρεις στο γραφείο και τα κανονίζουμε εκ των προτέρων. Ναι μεν δεν υποχρεουμαστε να πάρουμε δεκαπενταύγουστο αλλά σίγουρα και βάση νόμου η μισή άδεια πρέπει να δωθεί στο πρώτο εξάμηνο. Αν έχουμε κανένα που να θέλει να την πάρει Μάιο η Ιούνιο είναι πολύ καλό για τους άλλους διότι θα μπορούν να φύγουν Ιούλιο Αύγουστο. Και αυτός μπορεί να πάρει μια τον Ιούνιο και μια βδομάδα τελος Αυγούστου. Δεν είμαστε όλοι φοιτητές η λοχίες να σου λένε πάρε το πρώτο group ούτε δουλεύουμε σε πιτσαρία με το αφεντικό να είναι στην Κούβα μισό μήνα και να κρατάμε το μαγαζί για 200 ευρώ παραπανω
xgol Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Για πότε φυγαν τα 3000€ ανά ατομο για 10 μερες Ναξο φετος.. ουτε που το πηραμε χαμπαρι. Απαραδεκτα ακριβη η Πατριδα δυστυχως. 2
dtk-386 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 14 λεπτά πριν, xgol είπε Για πότε φυγαν τα 3000€ ανά ατομο για 10 μερες Ναξο φετος.. ουτε που το πηραμε χαμπαρι. Απαραδεκτα ακριβη η Πατριδα δυστυχως. Ωχ νέος γύρος αντιπαράθεσης....😂 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις