kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 10 minutes ago, dtk-386 said: Το σίγουρο είναι ότι την εβδομάδα του 15αυγουστου δηλ από αύριο οι Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι έρημες. Έρχονται από αύριο και τα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ. Μια χαρά. Να πεταχτώ από το εξοχικό να ποτίσω, να περάσω το microcode update και να ξαναφύγω. 😄
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, NT1G said: Εσεις που τα γράφετε αυτά, που ακριβώς δουλεύετε και έχετε την δυνατότητα να πάρετε την άδεια εκτός της κλασσικής περιόδου διακοπών; δουλευω σε δουλεια που μπορω να παρω αδεια (αφου εχω συννενοηθει με τους υπολοιπους) οποτε θελω μεσα στο χρονο. υπαρχουν αρκετες τετοιες δουλειες. για αυγουστο εβαλα 3 4 μερες συν το σκ για να παω εννοειται εξωτερικο. η ελλαδα εχει τελειωσει σε ποσοστο 90 τοις 100 για εμενα. μεχρι και abu dahbi πηγα με αεροπορικα που ηταν κανα 75 ευρω. τροποι να βγουν φτηνα οι διακοπες υπαρχουν αλλα ως γνωστον ελα μωρε για μια φορα δεν πειραζει. εννοειται προσωπικα δεν θα πληρωνα ποτε για ξαπλωστρα παρα μονο αν ηταν απλα μαζι με τον καφε. αλλιως πετσετουλα. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από poulinos 8
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Αυτα με σουβλατζή κτλ ειναι κλασικά. Οποιος έχει δουλεψει η εχει δει πως δουλευουν πιο λαικές δουλειές πχ σε Ρέντη καταλαβαινει πως θέλουν αμεσότητα και όχι ευγένειες οι πιο λαικοί ανθρωποι. Οπότε σε θεωρεί καθυστερημένο αν δεν πεις τι θες απο την αρχή ή σου λεει έμμεσα οτι τον κουράζεις 2
Neptu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, kirileman είπε Μια βδομάδα στη Σκύρο για 5η χρονιά. Τιμές συγκριτικά χώμα, φαγητό εξωγήινο (λαδόπιτα με ξινοτύρι, ολόφρεσκα θαλασσινά, ντόπια κρέατα κ.α.), άψογη εξυπηρέτηση, 7-10 ευρώ οι ξαπλώστες με κατανάλωση, μικρές αποστάσεις, υπέροχες παραλίες για όλα τα γούστα με υπερβολικά διαυγή νερά χωρίς τα μποφόρια των Κυκλάδων. Βρείτε ένα τέτοιο νησί να περνάτε ζάχαρη. Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη όπου μπορείς να περάσεις καλά και οικονομικά (σε σχέση με άλλους προορισμούς) αλλά...πολλοί είναι πρόβατα και ακολουθούν τη μόδα. Κριτική σκέψη 0. Θα πάμε εκεί επειδή εκεί είναι ιν, Και μαζεύονται ο ένας πάνω από τον άλλον και τους πιάνουν και τον ποπο. Αλλά δε πειράζει, θα έχουμε φωτογραφικό υλικό να ανεβάσουμε στο fb/Ινστα να δείξουμε πόσο γαμάτοι είμαστε. Και φυσικά μη ξεχάσουμε να γκρινιάξουμε για τις τιμές. Πολλές φορές που έχω αναφέρει ότι έχω επισκεφθεί έναν άγνωστο προορισμό οι μισοί αντέδρασαν κάπως έτσι: έλα ρε μαλάκα τι πήγες να κάνεις εκεί. Χωρίς να έχουν πάει βέβαια, χωρίς να έχουν ιδέα κατα που πέφτει στο χάρτη. 7 2
IoannisSM Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Εχεις την αποδειξη απο τα 11 ευρω να τη ανεβασεις? 2 1
NT1G Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, atypicalcoder είπε Δικαιούσαι 20 μέρες βάσει νόμου. Θέλεις να μου πεις ότι δεν μπορείς πχ να πάρεις τις 15 τον Αύγουστο και να κάνεις Εναλλακτικό τουρισμό και να κρατήσεις 5 μέρες για Σεπτέμβρη/Οκτώβρη να κάνεις διακοπές σαν άνθρωπος? Σεπτέμβριο-Οκτώβριο συνήθως έχουν αρχίσει τα σχολεία. Οπότε αν έχεις παιδί-παιδιά, όχι δεν μπορείς να πας Σεπτέμβρη/Οκτώβρη σαν άνθρωπος. 7
piccolino Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 18 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Αυτα με σουβλατζή κτλ ειναι κλασικά. Οποιος έχει δουλεψει η εχει δει πως δουλευουν πιο λαικές δουλειές πχ σε Ρέντη καταλαβαινει πως θέλουν αμεσότητα και όχι ευγένειες οι πιο λαικοί ανθρωποι. Οπότε σε θεωρεί καθυστερημένο αν δεν πεις τι θες απο την αρχή ή σου λεει έμμεσα οτι τον κουράζεις Νομίζω πως το να πεις από την αρχή τι θέλεις είναι αυτονόητο είτε είσαι σε σουβλατζίδικο ή σε τράπεζα ή μιλάς με τον Bill Gates ξέρω γω. Πρέπει να βάζεις τον άλλο να σου λέει σε κάθε στάδιο τις επιλογές; Να πηγαίνεις να πάρεις καφέ δηλαδή και να πηγαίνει κάπως: -Ένα καφέ παρακαλώ. -Για εδώ ή για έξω. -Α για εδώ έξω. -Θα καθίσετε έξω; -Όχι δε θα κάτσω. -Οπότε στο χέρι, δε θα καθίσετε στο μαγαζί. -Τι; Όχι, δε θα κάτσω εδώ, για μπάνιο πηγαίνω. -Τι καφέ; -Φρέντο καπουτσίνο. -Γλυκό, μέτριο, σκέτο; -Γλυκό. -Ζάχαρη ή στέβια ή whatever; -Στέβια δεν έχω δοκιμάσει, διάβασα στο google ότι... whatever ... εσένα που ξέρεις που τη χρησιμοποιείς ποια είναι η γνώμη σου. -Αναλύει τη γνώμη που έχει ή δεν έχει. Τι να βάλω τελικά; -Ζάχαρη. -Ζάχαρη λευκή η καστανή; -Καστανή. -Σοκολάτα ή κανέλα από πάνω; -Κανέλα. -Έτοιμος ο καφές, 2 ευρώ είναι. Μετρητά ή κάρτα; -Ά μπορώ και με κάρτα; -Ναι φυσικά. -Όχι μωρέ, να έχω ψιλά ...μετράει κανα τρίλεπτο τα κέρματα... α δεν έχω, να πάρε κάρτα. -Ορίστε η απόδειξη σας. -Πωωωω ρε φίλε μια ώρα έκανες για ένα καφέ, έχω διπλοπαρκάρει θα μου πληρώσεις την κλήση αν μ έχουν γράψει. Φαντάσου το αυτό να γίνεται οπουδήποτε. Να παίρνεις το λογιστή και να πρέπει ένα ένα να στα ρωτάει για να καταλάβει τελικά τι θέλεις. Ή σε δημόσιες υπηρεσίες. Ή στο γιατρό, να πας πχ να πεις σε πονάει το κεφάλι και να πρέπει να κάνει μια μια ερώτηση: χτύπησες κάπου; πονάει μέσα ή έξω; μπροστά, πίσω στα πλάγια; Αντί να πεις απ την αρχή, δεν είδα το ντουλάπι που ήταν ανοιχτό και χτύπησα το κεφάλι εδώ πίσω κι έκανε καρούμπαλο και πονάει. Σίγουρα στη λαϊκή δε θα σου μιλήσουν με το σεις και με το σας, όπως σε μια τράπεζα πχ που είναι πιο τυπικοί, αλλά όσο λιγότερο τους ζαλίζεις σε κάθε περίπτωση τόσο πιο ευγενικοί θα είναι με τον τρόπο του ο καθένας. Αν κάποιος είναι γενικά αγενής επειδή έτσι θέλει, δε τον ξαναπροτιμάς τότε, δε κάθεσαι να σκάσεις κιόλας. 2 1 4
agnostos13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Σταμάτησα να διαβάζω στο νερό 750ml 5€… Αν δεν ήταν από κάποιο παγετώνα μου φαίνεται υπερβολικό να κόστιζε τόσο παρόλη την αισχροκέρδεια. 1
piccolino Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, NT1G είπε Σεπτέμβριο-Οκτώβριο συνήθως έχουν αρχίσει τα σχολεία. Οπότε αν έχεις παιδί-παιδιά, όχι δεν μπορείς να πας Σεπτέμβρη/Οκτώβρη σαν άνθρωπος. Μπορείς να πας από μέσα Ιουνίου, πότε τελειώνουν τα σχολεία ή Ιούλιο που είναι καλύτερα από Αύγουστο. 1
liopyr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Χθες, ανεβαίναμε Πρέβεζα και είπαμε να κάνουμε στάση για μπάνιο και φαϊ στην Λευκάδα με αφορμή να δούμε κάποιους φίλους που μένουν πλέον μόνιμα εκεί. 10χλμ. έξω από την Λευκάδα, κολλάει ο δρόμος, κίνηση. Λέω, οκ, κάτι θα έχει συμβεί. Περνάνε 5 λεπτά, είμαι στο ίδιο σημείο. Τσεκάρω GPS, 55' για να διανύσω 10 χλμ. Αναστροφή, αντίο. Πήρα τηλ. να τους ενημέρωσω για το άκυρο, και μου είπαν πως αυτή η κίνηση είναι λογική αυτή την εποχή. Λες και πήγα στο Γουντστοκ ξερωγω, να δω Τζίμι Χέντριξ. Να πω πως έχω πάει διακοπές 3 φορές στο παρελθόν στην Λευκάδα, όλες 10+ χρόνια πριν, και ήταν όλα φυσιολογικά. Μετά το χθεσινό και όσα διάβασα σε αυτό το thread, μακριά και αγαπημένοι. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από liopyr 2
Taq Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Μολις γύρισα από Λευκάδα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά, έκτος τα 10€ του πάρκινγκ στο Πόρτο Κατσίκι όπου δεν έχει καν ξαπλώστρες, που ο φίλος τα βρήκε με 35€ στην φαντασία του.Το 750 ml mitsikeli είχε 1€ και μια άλλη μάρκα είχε 2€, επίσης 750 ml.Ακομα και η μπύρα κουτάκι είχε 4€ κάτω στην παραλία.Επισης τα σκαλιά είναι καινούργια και μια χαρά πόσο μάλλον έτοιμα να πέσουν.Καθαρο τρολλ το θέμα. 15 3 5
Neptu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 13 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Σταμάτησα να διαβάζω στο νερό 750ml 5€… Αν δεν ήταν από κάποιο παγετώνα μου φαίνεται υπερβολικό να κόστιζε τόσο παρόλη την αισχροκέρδεια. παραμύθια λέει αλλά δε πειράζει. Αφορμή για συζήτηση. Ενδιαφέρον έχει 2 2
godfather0991 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 30 minutes ago, Taq said: Μολις γύρισα από Λευκάδα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά, έκτος τα 10€ του πάρκινγκ στο Πόρτο Κατσίκι όπου δεν έχει καν ξαπλώστρες, που ο φίλος τα βρήκε με 35€ στην φαντασία του.Το 750 ml mitsikeli είχε 1€ και μια άλλη μάρκα είχε 2€, επίσης 750 ml.Ακομα και η μπύρα κουτάκι είχε 4€ κάτω στην παραλία.Επισης τα σκαλιά είναι καινούργια και μια χαρά πόσο μάλλον έτοιμα να πέσουν.Καθαρο τρολλ το θέμα. Φυσικά ο νηματοθετης λέγεται liquidtroll οπότε μας προειδοποιεί νωρίτερα 😅 1
Dante80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 5 minutes ago, godfather0991 said: Φυσικά ο νηματοθετης λέγεται liquidtroll οπότε μας προειδοποιεί νωρίτερα 😅 Πάντα γλεντάει ο liquidtroll σε αυτά τα θέματα. Ένα OP και γειά σας! Παράδοση στο μπλα μπλα πλέον. 2
The_Judas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 42 λεπτά πριν, Taq είπε Μολις γύρισα από Λευκάδα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά, έκτος τα 10€ του πάρκινγκ στο Πόρτο Κατσίκι όπου δεν έχει καν ξαπλώστρες, που ο φίλος τα βρήκε με 35€ στην φαντασία του.Το 750 ml mitsikeli είχε 1€ και μια άλλη μάρκα είχε 2€, επίσης 750 ml.Ακομα και η μπύρα κουτάκι είχε 4€ κάτω στην παραλία.Επισης τα σκαλιά είναι καινούργια και μια χαρά πόσο μάλλον έτοιμα να πέσουν.Καθαρο τρολλ το θέμα. ο σουβλατζης σε εβρισε και εσενα; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις