Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Bakxos είπε

Μέσα σε ένα μαντρί έχει τα καλά τα αρνιά και τα κακά αρνιά. Έτσι συμβαίνει παντού. Μάθετε να ξεχωρίζετε. Θέλει ψάξιμο αλλά υπάρχουν και καλοί επαγγελματίες. 

Για μένα το μεγαλύτερο κακό είναι ότι οι ντόπιοι επαγγελματίες στα νησιά πλέον είναι ελάχιστοι. Έχουμε γεμίσει από ανθρώπους που έρχονται 6 μήνες τα κονομανε και δεν τους νοιάζει για τίποτα. Ούτε πως θα κρατήσουμε τον πελάτη ούτε για τις υποδομές ούτε για τα προβλήματα του τόπου ούτε τπτ. Και φυσικά ο τουρίστας αυτό δεν το ξέρει και λέει η Λευκάδα το χειρότερο νησί η Μύκονος χάλια η Σαντορίνη αγενής 

Ακόμα και αν δεν είναι ντόπιοι δεν πιστεύω να δείχνουν την ίδια συμπεριφορά και στους ντόπιους.

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δε θέλουν να κουβαλάνε και νιώθουν καλύτερα με ξαπλώστρα. Πολλοί δε μπορούν χωρίς. Θέλουν μουσική και κοσμο

Τα γούστα πληρώνονται.

• Like 6
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε

Ακόμα και αν δεν είναι ντόπιοι δεν πιστεύω να δείχνουν την ίδια συμπεριφορά και στους ντόπιους.

Όταν δεν σε ξέρει την ίδια δείχνει. Άμα σε ξέρει μαζεύεται 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Bakxos είπε

Όταν δεν σε ξέρει την ίδια δείχνει. Άμα σε ξέρει μαζεύεται 

Άν υπήρχε μαζική διαμαρτυρία ντόπιων λογικά θα έπαιρναν πόδι, από τον δήμαρχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι "φτωχοί" Έλληνες εν τω μεταξύ βλέπω έκαναν online αγορές το 2023 αξίας 35 δις ευρώ! 

Όπως και να έχει διακοπές Ελλάδα έχω χρόνια να κάνω σε τουριστικά μέρη και ούτε πρόκειται να κάνω με τους κατσαπλιάδες που "υπηρετούν" το τουριστικό προϊόν. Χωριουδάκι μου που έχω και όλες τις ανέσεις μου την θάλασσα μου και την ησυχία μου. Ας πληρώσουν οι Βαλκάνιοι και οι λοιποί. Ξένοι στο τόπο μας, τι να κάνουμε.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα που υπάρχει το internet δεν νοείται να την πατήσεις.

Όλη η πληροφορία υπάρχει,  κριτικές, feedback. Ψάξτε πριν πατε. Πάντως καθαρά το Νυδρί η Πάργα κλπ Ιούλιο Αύγουστο είναι λάθος επιλογή για κάποιον που δεν του αρέσει ο συνωστισμός η αναμονή, η φασαρία. Για τις τιμές δεν θα κάνω σχόλια, καθένας ας κοιτάξει την τσέπη του για το service κάθε ένας ας σταθμίσει τις απαιτήσεις του.

Οι διακοπές είναι υποκειμενικό πράγμα. Άλλος μπορεί να είναι ντιρλα με ποτά μπύρες αλκοόλ από το πρωί και να μην τον νοιάζει τίποτα ούτε η φάτσα της σερβιτόρας,  άλλος να είναι στην τσίτα και να θέλει να χαλαρώσει και από λάθος επιλογή τόπου διακοπών, να έχει δίπλα του αυτόν που είναι ντιρλα... 

Για αυτό επιλέγουμε με ποιους θέλουμε να είμαστε. 

Επεξ/σία από odys03
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τις χειροτερες επιλογες το Νυδρι για παρα πολλους λογους, αν ειχε κανει ο TS ενα γρηγορο ψαξιμο και στο θεμα με τις διακοπες θα ειχε γλιτωσει ολο αυτο που περιγραφει.

Λευκαδα φυσικα και στις παραλιες της απλα πας το πολυ ως τις 10 το πρωι για να βρεις παρκιγκ και χωρο στα ελευθερα κομματια με την δικη σου ομπρελιτσα.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, LiquidTroll said:

Και εδώ θελω να ρωτήσω. Είναι έτσι παντού? Είναι οι ξενοδόχοι, οι καταστηματάρχες, οι σερβιτόροι, τόσο αγενείς με τους Έλληνες?

Ανάλογα σε ποιο νησί πας. Αν είναι πλήρως "εμπορικό" νησί αυτή θα είναι η αντιμετώπιση που θα λάβεις. Εμπορικά νησιά χαρακτηρίζω νησιά τύπου Μύκονος, Σαντορίνη, Ζάκυνθος κτλπ. Όταν λέω εμπορικό νησί εννοώ ότι οπουδήποτε και να πας και οτιδήποτε θες να κάνεις θα πρέπει να πληρώσεις πολλά σε άπληστους, μίζερους "ανθρώπους".

Για εμένα διακοπές δεν υφίστατο σε τέτοια νησιά. Αυτά είναι για άρμεγμα των ξένων που έχουν τρελούς μισθούς και δεν τους είναι κάτι το να δώσουν 5000 - 10000 για διακοπές μιας βδομάδας.

Μη εμπορικά νησιά θα χαρακτήριζα νησιά τύπου Αμοργός, Αστυπάλαια, Ικαρία κτλπ. Εκεί μπορείς να κάνεις κάμπινγκ, ο κόσμος είναι πολύ πιο φιλικός και δε σε κοιτάνε σαν κινούμενο ΑΤΜ. Συγκεκριμένα στην Αμοργό που είχα πάει με φίλους πριν κάποια χρόνια, κάναμε κάμπινγκ, ψαρεύαμε, ψήναμε και ήμασταν στην θάλασσα όλη μέρα. Το βράδυ πηγαίναμε σε 1 - 2 club/bar τα οποία ήταν πολύ ανοιχτά στο να κοινωνικοποιηθείς και γενικά να χαλαρώσεις με την μπυρίτσα σου. Έκατσα 2 βδομάδες και χάλασα λιγότερο από 500€ μαζί με βενζίνες, εισιτήρια κτλπ. Γνώρισα ωραίο κόσμο και πέρασα υπέροχα.

Επεξ/σία από magictoboggan
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

35 χρόνια πάω Λευκάδα (Βασιλική) για windsurf....

τόσα χωριά στη δυτική πλευρά να μείνεις και να ξεκουραστείς και διάλεξες Νυδρί.......δε διάβασες ΟΚ. δε ρώταγες ???

οι τιμές τα τελευταία χρόνια αν δε ξέρεις που να κάτσεις και που να πας για φαγητό ποικιλουν για 5 ευρώ νερό  δεν έχω ακούσει

οποίος έχει τούτου ας επιλέξει τα ορεινά χωριά για να ευχαριστηθεί φαγητό ....αν ακούγονται δημοτικά (φιλιά Πυργάκη) σίγουρα θα έχει τηγανητό,κοκορετσι,γουρνουπουλα ανάλογα με τη μέρα.....

αν βαριομαστε να οδηγήσουμε παίρνουμε ένα τουρ το καραβάκι να μας πάει σε παραλίες μη προσβάσιμες από ξηράς και περνάμε τέλεια

• Like 2
Δημοσ.

Σόρρυ αλλά όσοι πληρώνεται την μεγάλη περιουσία που έχουμε σαν λαός: τις όμορφες θάλασσες, τότε φέρεται ευθύνη.

Η θάλασσα δεν ανήκει σε κανέναν για να την πληρωνουμαι, όσο συνεχίζουμε να επιβραβεύουμε αυτούς που μας εκμεταλλεύονται τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω γυρισα απο ναξο ρε παιδια ,ειχα αντιεθτη εξυπηρετση,σαν ελληνα μια χαρα μου μιλαγανε,ειδικα το service τους καθομασταν και τα λεγαμε κιολας..5 ευρω το νερο δεν το ειχε αλλα εκει που ησουν μπορει να ειχε ο αλλος ανοιξει μια καντινα και σου λεει αν πεθανεις στην διψα η θα κανεις περπατημα μεχρι πανω και θα λιωσεις η θα τα δωσεις

Αλλα να ξερεις οτιδηποτε γενικα πανω απο 50 λεπτα το νερο ειναι παρανομο[το 500ml]

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Like 5
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Εγω γυρισα απο ναξο ρε παιδια ,ειχα αντιεθτη εξυπηρετση,σαν ελληνα μια χαρα μου μιλαγανε,ειδικα το service τους καθομασταν και τα λεγαμε κιολας..5 ευρω το νερο δεν το ειχε αλλα εκει που ησουν μπορει να ειχε ο αλλος ανοιξει μια καντινα και σου λεει αν πεθανεις στην διψα η θα κανεις περπατημα μεχρι πανω και θα λιωσεις η θα τα δωσεις

Αλλα να ξερεις οτιδηποτε γενικα πανω απο 50 λεπτα το νερο ειναι παρανομο[το 500ml]

Συνήθως πουλάνε κάτι ψαγμένα νερά τύπου Evian ή fidji και δικαιολογούν το 5ευρω..

Δημοσ.

αυτό με το παρκινγκ ειναι οτι χειρότερο, εγω ποτέ δεν τους τα έδωσα και ας περπάτησα 300 μετρα δεν επαθα και τίποτα

φιλέ κουνήσου λιγο πας πρακτικερ παιρνεις μια ομπρελά και μια καρεκλά και ειναι και καλυτερα  , και δεν εχει κοντα σου ουτε την καθε τσοντα που ανεβαζει ινσταγραμ

οθτε τον καθε ενα να κλανει ,,,

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...