@topos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πήρα μια θήκη για nvme(Lexar e300*) και είχε ένα καλώδιο μέσα usb-c σε usb-c η συσκευασία. Με αυτό πιάνει αναμενόμενη ταχύτητα(~1000mb/s). Όμως θα ήθελα να έχω και ένα usb-c σε usb-a μιας και δεν ξέρω εάν τύχει σε άλλο pc που θέλω να ξεφορτωσω ότι θα έχει σίγουρα usb-c port. Δοκίμασα με καλώδια κινητου, και κάποια άλλα που είχα αλλά τελικα είναι USB 2.0(~40mb/s). Ακόμα και ένα που έχω από την Nikon z6ii (που είναι "μπλε" οι συνδέσεις του)και αυτό είναι τελικά USB 2.0(?). Οπότε ψάχνω για κάτι που θα είναι "τσεκαρισμενο" τουλάχιστον USB 3.0 (500mb/s) - ιδανικά βέβαια USB 3.2x2 αλλά δύσκολο αυτό.- *Μην το πάρει κανείς εάν το σκεφτετε, παρόλη την "στιβαρή" κατασκευή έχει πρόβλημα γιατί δεν ακουμπάει ο nvme πουθενά και βράζει μέσα, ούτε έχει αρκετο χώρο για να μπει έξτρα ψυκτρα του εμποριου(όταν καταλήξω σε ποιον nvme θα βάλω μέσα τελικά μάλλον θα το παστωσω με non conductive thermal paste μπας και δουλέψει ανθρώπινα). Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από @topos
kostas_anes Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δες αυτό εδώ της Baseus. Σοβαρή εταιρεία που το αναφέρει και στο site της πως είναι USB 3.1 ο αντάπτορας. https://www.skroutz.gr/s/35491378/Baseus-Ingenuity-Metatropeas-USB-A-male-se-USB-C-female-Mple.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα