Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια Gaming Chair ξεθωριασμένη, γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρω αυτά τα σημεία στην κανονική τους μορφή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dream_Killer said:

Παιδιά έχω μια Gaming Chair ξεθωριασμένη, γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρω αυτά τα σημεία στην κανονική τους μορφή; 

Spoiler

Κοίτα εάν είναι δερμάτινη θα μπορούσες να δοκιμάσεις κανένα βερνίκι για δερμάτινες ζακέτες/μπουφαν που μάλλον δεν θα ξεβαφει(αντιστοιχα και για παπούτσια αλλά ίσως ξεβαφει)

Spoiler

Ποστάρες βέβαια σε λάθος subforum.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

δεν είναι δερμάτινη. τίποτα άλλο να κάνω; 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

δεν είναι δερμάτινη. τίποτα άλλο να κάνω; 

Φώτο μάρκα κάτι παραπάνω? Τι υλικό είναι σε πιο σημείο

Όπως το γράφεις είναι οριακά σαν να μας ζητάς να σου μαντέψουμε τα νούμερα για Τζόκερ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Φώτο μάρκα κάτι παραπάνω? Τι υλικό είναι σε πιο σημείο

Όπως το γράφεις είναι οριακά σαν να μας ζητάς να σου μαντέψουμε τα νούμερα για Τζόκερ

Woodwell BF7850 Υφασμάτινη σε διάφορα σημεία. Κυρίως σε κάποια σημεία της πλάτης είναι ξεθωριασμένη 

3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Θα έπρεπε στο κουμπί αναφοράς να προστεθεί σαν επιλογή το "δεν έχει φωτογραφία" και το ποστ να διαγράφεται με συνοπτικές.

Είσαι από τους δημιουργούς του Insomnia; Τι κακία είναι αυτή που βγάζεις; 

Επεξ/σία από Dream_Killer
  • Moderators
Δημοσ.

Από της εικόνες που βλέπω + την τιμή δυστηχως κάτι οικονομικό δεν νομίζω να υπάρχει που να σε συνφερει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με βερνικι μήπως τα κάνω χειρότερα; 

Επεξ/σία από Dream_Killer
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

με βερνικι μήπως τα κάνω χειρότερα; 

Βερνίκι και ύφασμα δεν πάνε μαζί, ανάλογα και τι βάση από το βερνίκι μπορεί να το κάνεις πολύ χειρότερα, όσο δεν ανεβάζεις φώτο να δούμε τη ζημιά σωστή απάντηση δεν θα πάρεις

• Moderators
Δημοσ.
Στις 13/8/2024 στις 2:46 ΠΜ, Dream_Killer είπε

Ευχαριστώ 

Προσοχή στα χρώματα υφασμάτων γιατί αν δεν πλυθεί το ύφασμα μετά (που είναι δύσκολο στην περίπτωση της καρέκλας) θα σου αφήνει σημάδια σε ρούχα

Δημοσ.

Φίλε μου στα 77€ που κάνει αν έχει σοβαρό πρόβλημα στο ύφασμα απλά παίρνεις μία καινούρια.

Κάτι άλλο, έχω μία Sparco υφασμάτινη την είχα πάρει 250€(απευθείας από Αφοί Σαρακάκη σε καλύτερη τιμή δλδ), αλλά με τα χρόνια έχει ποτίσει το ύφασμα σκόνη, πως μπορώ να την καθαρίσω;; Να την πάω εκεί που καθαρίζουν σαλόνια αυτοκινήτου;; Υπάρχει άλλος τρόπος;;; Είναι αυτή εδώ https://www.carxtreme.gr/kathisma-grafeiou-sparco.html

Ευχαριστώ πολύ

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Φίλε μου στα 77€ που κάνει αν έχει σοβαρό πρόβλημα στο ύφασμα απλά παίρνεις μία καινούρια.

Κάτι άλλο, έχω μία Sparco υφασμάτινη την είχα πάρει 250€(απευθείας από Αφοί Σαρακάκη σε καλύτερη τιμή δλδ), αλλά με τα χρόνια έχει ποτίσει το ύφασμα σκόνη, πως μπορώ να την καθαρίσω;; Να την πάω εκεί που καθαρίζουν σαλόνια αυτοκινήτου;; Υπάρχει άλλος τρόπος;;; Είναι αυτή εδώ https://www.carxtreme.gr/kathisma-grafeiou-sparco.html

Ευχαριστώ πολύ

Ίσως σε μαγαζιά που κάνουν βιολογικό σε οχήματα να καθαρίσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...