Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Παιδιά έχω μια Gaming Chair ξεθωριασμένη, γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρω αυτά τα σημεία στην κανονική τους μορφή;
@topos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Dream_Killer said: Παιδιά έχω μια Gaming Chair ξεθωριασμένη, γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα να επαναφέρω αυτά τα σημεία στην κανονική τους μορφή; Spoiler Κοίτα εάν είναι δερμάτινη θα μπορούσες να δοκιμάσεις κανένα βερνίκι για δερμάτινες ζακέτες/μπουφαν που μάλλον δεν θα ξεβαφει(αντιστοιχα και για παπούτσια αλλά ίσως ξεβαφει) Spoiler Ποστάρες βέβαια σε λάθος subforum. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από @topos
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 δεν είναι δερμάτινη. τίποτα άλλο να κάνω;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Dream_Killer είπε δεν είναι δερμάτινη. τίποτα άλλο να κάνω; Φώτο μάρκα κάτι παραπάνω? Τι υλικό είναι σε πιο σημείο Όπως το γράφεις είναι οριακά σαν να μας ζητάς να σου μαντέψουμε τα νούμερα για Τζόκερ 1
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Θα έπρεπε στο κουμπί αναφοράς να προστεθεί σαν επιλογή το "δεν έχει φωτογραφία" και το ποστ να διαγράφεται με συνοπτικές.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Φώτο μάρκα κάτι παραπάνω? Τι υλικό είναι σε πιο σημείο Όπως το γράφεις είναι οριακά σαν να μας ζητάς να σου μαντέψουμε τα νούμερα για Τζόκερ Woodwell BF7850 Υφασμάτινη σε διάφορα σημεία. Κυρίως σε κάποια σημεία της πλάτης είναι ξεθωριασμένη 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Θα έπρεπε στο κουμπί αναφοράς να προστεθεί σαν επιλογή το "δεν έχει φωτογραφία" και το ποστ να διαγράφεται με συνοπτικές. Είσαι από τους δημιουργούς του Insomnia; Τι κακία είναι αυτή που βγάζεις; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από Dream_Killer
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Από της εικόνες που βλέπω + την τιμή δυστηχως κάτι οικονομικό δεν νομίζω να υπάρχει που να σε συνφερει
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) με βερνικι μήπως τα κάνω χειρότερα; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2024 από Dream_Killer
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, Dream_Killer είπε με βερνικι μήπως τα κάνω χειρότερα; Βερνίκι και ύφασμα δεν πάνε μαζί, ανάλογα και τι βάση από το βερνίκι μπορεί να το κάνεις πολύ χειρότερα, όσο δεν ανεβάζεις φώτο να δούμε τη ζημιά σωστή απάντηση δεν θα πάρεις
czarjuly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Μηπως σε βολεψει κατι τετοιο;.....https://www.skroutz.gr/s/28081747/Royal-Talens-Art-Creation-Textile-Ygro-CHroma-CHeirotechnias-Mayro-gia-Yfasma-7001-Elegant-50ml-401470010.html
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 22 ώρες πριν, czarjuly είπε Μηπως σε βολεψει κατι τετοιο;.....https://www.skroutz.gr/s/28081747/Royal-Talens-Art-Creation-Textile-Ygro-CHroma-CHeirotechnias-Mayro-gia-Yfasma-7001-Elegant-50ml-401470010.html Ευχαριστώ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Στις 13/8/2024 στις 2:46 ΠΜ, Dream_Killer είπε Ευχαριστώ Προσοχή στα χρώματα υφασμάτων γιατί αν δεν πλυθεί το ύφασμα μετά (που είναι δύσκολο στην περίπτωση της καρέκλας) θα σου αφήνει σημάδια σε ρούχα
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Φίλε μου στα 77€ που κάνει αν έχει σοβαρό πρόβλημα στο ύφασμα απλά παίρνεις μία καινούρια. Κάτι άλλο, έχω μία Sparco υφασμάτινη την είχα πάρει 250€(απευθείας από Αφοί Σαρακάκη σε καλύτερη τιμή δλδ), αλλά με τα χρόνια έχει ποτίσει το ύφασμα σκόνη, πως μπορώ να την καθαρίσω;; Να την πάω εκεί που καθαρίζουν σαλόνια αυτοκινήτου;; Υπάρχει άλλος τρόπος;;; Είναι αυτή εδώ https://www.carxtreme.gr/kathisma-grafeiou-sparco.html Ευχαριστώ πολύ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Φίλε μου στα 77€ που κάνει αν έχει σοβαρό πρόβλημα στο ύφασμα απλά παίρνεις μία καινούρια. Κάτι άλλο, έχω μία Sparco υφασμάτινη την είχα πάρει 250€(απευθείας από Αφοί Σαρακάκη σε καλύτερη τιμή δλδ), αλλά με τα χρόνια έχει ποτίσει το ύφασμα σκόνη, πως μπορώ να την καθαρίσω;; Να την πάω εκεί που καθαρίζουν σαλόνια αυτοκινήτου;; Υπάρχει άλλος τρόπος;;; Είναι αυτή εδώ https://www.carxtreme.gr/kathisma-grafeiou-sparco.html Ευχαριστώ πολύ Ίσως σε μαγαζιά που κάνουν βιολογικό σε οχήματα να καθαρίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα