Προς το περιεχόμενο

Η αγορά αμφιβόλου προελεύσεως σκευασμάτων αδυνατίσματος από το διαδίκτυο δεν είναι και τόσο λαμπρή ιδέα

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα μπορούσα να γράψω έκθεση πάνω στο θέμα αλλά γενικώς τα σκευάσματα "αδυνατίσματος" θα έπρεπε να αποφεύγονται από άτομα τα οποία δεν έχουν δοκιμάσει αυστηρά να αλλάζουν lifestyle και προσέγγιση του φαγητού και της άσκησης. Είσαι υπέρβαρος; Μαθαίνεις να τρως σωστά και να μετράς τις θερμίδες σου και αρχίζεις να γυμνάζεσαι και να κουνιέσαι γενικώς περισσότερο. Κάθε 6 μήνες εξετάσεις αίματος να δεις αν βελτιώνονται οι δείκτες σου - κακά τα ψέματα, οι υπέρβαροι άνθρωποι έχουν πολλά που βαράνε κόκκινο - και συνεχίζεις. Το να πάρεις ένα μαγικό "χάπι" και να κρατήσεις το ίδιο lifestyle είναι ότι χειρότερο.

Τώρα επειδή αναφέρθηκε ο ΕΟΦ: Μια έγκριση από τον ΕΟΦ είναι αρκετά καθησυχαστική για το τι αγοράζουμε αλλά δεν είναι πανάκεια. Πολλά φάρμακα και σκευάσματα - πρωτείνης πχ - δεν έχουν περάσει έγκριση γιατί δεν έχει ασχοληθεί ο ΕΟΦ ή γιατί δεν τον συμφέρει να ασχοληθεί. Παίζουν και εκεί συμφέρονται. Όποιος είναι OCD με αυτά πάει το σκεύασμα για ανάλυση για να δει αν όντως έχει αυτά που γράφει η συσκευασία ή έχει και τίποτα "εξτρα" το οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Τώρα αν αγοράζεις από το διαδίκτυο ότι να ναι επειδή στο πρότεινε ο trust me bro φίλος σου, good luck που έλεγε και ο Τούρκος Marko στο Taken.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακόμη θυμάμαι που είχαν ξεπατωσει ινσουλίνης κλπ και ήταν σε Έλληψη για κόσμο που όντος τα χρειαζωταν, και αυγεκριμενα επρναν φάρμακο και μέτα έτρωγαν μέχρι λυπηθημιας, δλδ και να φάνε σαν γουρούνια ήθελαν και να χάσουν κιλά (για κάποιο περίεργο λόγο αυγεκριμενο πράγμα έγινε κυρίος με της γιναικες)

το αρθρο θιγει ενα πολυ ενδιαφερον φιλοσοφικο και πολιτικο ζητημα

εχει δικαιωμα καποιος να ειναι ηλιθιος? ή πρεπει να τον σταματησουμε για το καλο του?

πριν απαντησετε σκεφτειτε που οδηγει η απαντηση σας

καπνισμα ορειβασια σερφ κτλ

• Like 1

3 hours ago, Mhlogiatros said:

Και το κανονικο οριτζιναλ ozempic μια χαρα ασφαλες ειναι ... βαρατε ενεσεις αφοβα god bless america  :devil:

Δεν είναι αμερικανική η εταιρία που το παράγει! Ήμαρτον διαβάζουμε και λίγο!

• Like 1

Τι να πούμε και μετά από αυτό το νέο....η διαμάχη του κέρδους έφτασε και σε αυτή την κατηγορία και σε λίγο θα εμφανιστούν πάλι υπερήφανα και δυναμικά κάποιοι "ωμοφάγοι" και θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι αδυνατίζεις πιο φτηνά και υγιεινά τρώγοντας ωμή την μπριζόλα! ( με διαφημιστικό σποτ από τον Hannibal. )      

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν έφτασα τα όρια της παχυσαρκίας  επειδή είμαι ψηλός νόμιζα ότι ήμουν υπέρβαρος και δεν έδινα τόσο σημασία.Κατα καιρούς προσπάθησα να χάσω κάποια κιλά χρησιμοποιώντας λιποδιαλυτές φυτικούς ή χημικούς (βλ.εφεδρινη) αλλά χωρίς θέληση και σωστό πρόγραμμα τα 20 κιλά που έχασα σ'ενα καλοκαίρι με εξουθενωσαν τόσο που ο οργανισμός μου μόλις έπιασε χειμώνας με έκανε πλήρως νωχελικο για να τα ξαναπάρω πίσω.Πριν λίγα χρόνια όμως το πήρα απόφαση και χάνω σταθερά λίπος το οποίο μετατρέπω σε μυϊκή μάζα τρώγοντας σωστά και αποφεύγοντας τα χημικά.Απο εμπειρίας λοιπόν σας λέω ότι αυτοί που θέλουν αλλά δεν χάνουν δεν έχουν θέληση να πάρουν την απόφαση,είναι τόσο επηρεασμένοι από την ευκολία του σημερινού τρόπου ζωής και της τεχνολογίας που περιμένουν το μαγικό χαπακι να τα κάνει όλα.Εχω δει άτομα να παρατάνε το γυμναστήριο επειδή δεν μπορούσαν να βγάλουν επαναλήψεις με ελάχιστα κιλά.Συγγενικο μου πρόσωπο μου έδειχνε το σώμα του και έδειχνε ενοχλημένο που είναι πλαδαρό κι όταν με ρώτησε τι να κάνει και απάντησα γυμναστική άρχισε τα "ααα βαριέμαι πήγα γυμναστήριο αλλά το παράτησα επειδή βαριόμουν".Μη σας κάνει λοιπόν εντύπωση που ακόμα ψάχνουν για μαγικά τσάγια,ματζουνια και χάπια αδυνατίσματος.Οταν ακούνε ότι κάτι αδυνατίζει πιστεύουν ότι σου καίει λίπος ότι και να κάνεις,θερμιδικό έλλειμμα τους είναι κινεζική φράση.

Επεξ/σία από Saggitaro
  • Like 10
  • Thanks 2

παρόμοια περίπτωση με τα φυτικά για στυτική δυσλειτουργία, που δεν ήταν μόνο φυτικά αλλά είχαν και ολίγη σιλδεναφιλη/ταδαλαφιλη...

https://www.iator.gr/2013/08/19/fytika-skevasmata-stytiki-dysleitourgia/

Το Ozempic , Victoza και αντιδιαβητικά σε χάπι Glucophase / Forxiga χρόνια τώρα τα προτείνουν οι και καλά διατροφολόγοι (άσχετοι του κερατά που ούτε ξέρουν να αναλύσουν την απογλυκογόνωση / υδατανθράκωση σωστά ) και τα προτείνουν ως fat burning 

είμαι διαβητικός από μικρό παιδί με τύπου 1 και το τι κάνει η ινσουλίνη στο λίπος είναι γνωστό. 

τα παραπάνω φάρμακα είναι για τύπου 2, δεν έχουν τις ιδιότητες της Tresiba και της Novorapid, απλά έχουν ξεκινήσει ένα και καλά κλάψα marketing… δεν έχουμε να δώσουμε , για να πουλάνε ασυστόλως. 

το όποιο αν θέλουν τα κόβουν με τις εξετάσεις που αποδεικνύουν αν έχεις ή όχι διαβήτη 

το ότι θα αδυνατίσει κάποιος είναι σίγουρο, τα υπόλοιπα προβλήματα τα γράφει στο χαρτί μέσα στην συσκευασία 

13 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι τα συμπληρωματα αδυνατισματος μαραναν τον κοσμο. Το να κοψει το φαι δεν το εχει σκεφτει ετσι. Ενα σωρο βλακειες απο ιντερνετ που βαζει ο κοσμος στον οργανισμο του ειτε για να αδυνατησει ειτε για να φουσκωσει ειτε για οτιδηποτε. Βιομηχανια αρκετων δις στην υγεια των κοροϊδων θα πω εγω. 

Αδύνατος να φανταστώ Ε ? Έτσι είναι αν δεν έχεις ιδέα λες ότι σου έρχεται. 

15 ώρες πριν, grgz είπε

Που να δείτε τα αναβολικά της μαύρης αγοράς τι έχουν μέσα και πως φτιάχνονται. 

Λες για αυτό να παθαίνουν καρκίνο πολλοί από τους αφύσικα φουσκωμένους ;;;

γενικά πάντως οι νέες έρευνες και για τα 2 αυτά επίσημα φάρμακα δεν είναι τόσο καλές. Προκαλούν τύφλωση κι άλλες παθήσεις στα μάτια σαν παρενέργειες. Η μόνη σωστή αντιμετώπιση είναι Fasting πάνω από 24 ώρες σε συνδυασμό Κετογονικη δίαιτα, ώστε ο οργανισμός να κάνει αποτοξίνωση και να παίρνει μόνο πρωτεΐνες και τα απαραίτητα λιπαρά. Μόνο έτσι χάνεις τα κιλά (είτε γυμνάζεσαι είτε όχι - αν και η γυμναστική με βάρη επιταχύνει τη διαδικασία άπειρα και βοηθάει στην ψυχολογία)

Και ναι μιλάω ως ΠΑΝΧΟΝΤΡΟΣ επί σειρά ετών που έχω δοκιμάσει αααααπειρους διατροφολόγους και δίαιτες με μόνο αποτέλεσμα η απόκτηση κιλών και απώλεια χρημάτων και χρόνου στα σουπερμάρκετ και την κουζίνα.

Και ναι γυμνάζομαι ασταμάτητα και συστηματικά άπειρα χρόνια σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές δίαιτες. 

1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Αδύνατος να φανταστώ Ε ? Έτσι είναι αν δεν έχεις ιδέα λες ότι σου έρχεται. 

να σου πω κι εγώ το ίδιο τότε που ήμουν πανχοντρος και μόλις φάω μια οποιαδήποτε μαλάκια παίρνω 2 κιλά έτσι για να μου υπενθυμίζει ο οργανισμός να βουλώσω το βρωμοστομα μου?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...