Προς το περιεχόμενο

Η αγορά αμφιβόλου προελεύσεως σκευασμάτων αδυνατίσματος από το διαδίκτυο δεν είναι και τόσο λαμπρή ιδέα

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, NickTG είπε

Καμία σχέση βέβαια η πρωτεΐνη με αυτά. 

Το γνωρίζω αλλά ακόμα και αυτή δεν τη θεωρώ τόσο οκ όσο να την πάρω από κάποια τροφη. Προφανώς σκευάσματα που καίνε το λίπος η steroids που τρως πίτσα και κάνεις γράμμωση γονατιζουν την καρδιά πριν την ώρα της με τα αποτελέσματα που ανέφερα 22 23 χρόνων έφυγαν οι περισσότεροι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 ώρες πριν, NickTG είπε

Όπως οι γιατροί σε κρατάνε συνεχώς άρρωστο για να μη χάσουν τον πελάτη? 

Όταν έχεις έναν πόνο και παίρνεις χάπι,  το χάπι αυτό θεραπεύει τον πόνο η θεραπεύει τον λόγο που πονάς; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα σε κάνει να καταλάβεις τι είναι και οι γιατροί. Και όσον αφορά γιατρούς άστο καλύτερα δουλεύε η γυναίκα μου σε έναν πάρα πολύ γνωστό γιατρό στην Αθήνα που το μόνο που τον ενδιέφερε είναι πάνω από ένα τέταρτο να μην κάθεται πελάτης όπως τους έλεγε , να Αφήνουνε  πενηντάρικο και χωρίς απόδειξη μάλιστα. Και οι καλοί γιατροί όταν ζήτησε γυναίκα μου αύξηση από τα 200 € μαύρα και τα 200 νόμιμα για τετράωρό που πάντα ήτανε 6 με 07 ώρες την ημέρα + τα τηλέφωνα που τα είχε ολόκληρη την ημέρα η απάντηση ήταν δε βγαίνω υπήρξαν μέρες που έκανε ταμείο μαύρο πάνω από 1000 € γιατρός οπότε ας μην συζητήσουμε καλύτερα το τι είναι η διατροφολόγοι.

• Thanks 1

On 10/08/2024 at 23:47, pcos said:

αυξηση κινησης και μειωση τροφης. πιο απλο δε γινεται

Με την αύξηση της κίνησης και την γυμναστική κινδυνεύει κάποιος να σπάσει κανέναν στράγαλο ή ακόμα και την μέση του...

Με την μείωση της τροφής συνήθως κινδυνεύει να πεθάνει απο πείνα...

Απειρα παραδείγματα και για τα δύο,,, Πρέπει να βρεθεί άλλη λύση... :) :) :)

Μόλις τώρα, Eloy είπε

Με την αύξηση της κίνησης και την γυμναστική κινδυνεύει κάποιος να σπάσει κανέναν στράγαλο ή ακόμα και την μέση του...

Με την μείωση της τροφής συνήθως κινδυνεύει να πεθάνει απο πείνα...

Απειρα παραδείγματα και για τα δύο,,, Πρέπει να βρεθεί άλλη λύση... :) :) :)

Μόνο σεξ. Εκεί να δεις κάψιμο θερμίδων. 

• Like 1

1 minute ago, Arkin said:

Μόνο σεξ. Εκεί να δεις κάψιμο θερμίδων. 

Πάντα σκεφτόμουν τα γαλακτομπούρεκα διαίτης... - τρως 200gr γαλακτομπούρεκο και χάνεις 100gr λίπος και μάλιστα απο την κοιλιά... Με  1 κιλό γαλακτομπούρεκο χάνεις μισό κιλό σε 24 ώρες... Εχει και μπακλαβά αλλά είναι για λίπος στον κώλο... Δυσεύρετα και τα δύο όμως πιά...

• Haha 1

Στις 11/8/2024 στις 4:08 ΠΜ, Saggitaro είπε

Όταν έφτασα τα όρια της παχυσαρκίας  επειδή είμαι ψηλός νόμιζα ότι ήμουν υπέρβαρος και δεν έδινα τόσο σημασία.Κατα καιρούς προσπάθησα να χάσω κάποια κιλά χρησιμοποιώντας λιποδιαλυτές φυτικούς ή χημικούς (βλ.εφεδρινη) αλλά χωρίς θέληση και σωστό πρόγραμμα τα 20 κιλά που έχασα σ'ενα καλοκαίρι με εξουθενωσαν τόσο που ο οργανισμός μου μόλις έπιασε χειμώνας με έκανε πλήρως νωχελικο για να τα ξαναπάρω πίσω.Πριν λίγα χρόνια όμως το πήρα απόφαση και χάνω σταθερά λίπος το οποίο μετατρέπω σε μυϊκή μάζα τρώγοντας σωστά και αποφεύγοντας τα χημικά.Απο εμπειρίας λοιπόν σας λέω ότι αυτοί που θέλουν αλλά δεν χάνουν δεν έχουν θέληση να πάρουν την απόφαση,είναι τόσο επηρεασμένοι από την ευκολία του σημερινού τρόπου ζωής και της τεχνολογίας που περιμένουν το μαγικό χαπακι να τα κάνει όλα.Εχω δει άτομα να παρατάνε το γυμναστήριο επειδή δεν μπορούσαν να βγάλουν επαναλήψεις με ελάχιστα κιλά.Συγγενικο μου πρόσωπο μου έδειχνε το σώμα του και έδειχνε ενοχλημένο που είναι πλαδαρό κι όταν με ρώτησε τι να κάνει και απάντησα γυμναστική άρχισε τα "ααα βαριέμαι πήγα γυμναστήριο αλλά το παράτησα επειδή βαριόμουν".Μη σας κάνει λοιπόν εντύπωση που ακόμα ψάχνουν για μαγικά τσάγια,ματζουνια και χάπια αδυνατίσματος.Οταν ακούνε ότι κάτι αδυνατίζει πιστεύουν ότι σου καίει λίπος ότι και να κάνεις,θερμιδικό έλλειμμα τους είναι κινεζική φράση.

Όλα καλά, αλλά το λίπος δε μετατρέπεται σε μυϊκή μάζα. 

Το ozempic που παίρνω πάντως κάνει δουλίτσα. 10 κιλά σε 3 μηνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dimlevi είπε

Όλα καλά, αλλά το λίπος δε μετατρέπεται σε μυϊκή μάζα. 

Το ozempic που παίρνω πάντως κάνει δουλίτσα. 10 κιλά σε 3 μηνες

Αυτό σε ποια ιστοσελίδα το διάβασες;Γιατί απ'οτι κατάλαβα για να χάνεις κιλά με χάπια δεν πρέπει να έχεις περάσει ούτε απ'εξω από γυμναστήριο.Ειναι γνωστό τοις πάσι ότι για να χτίσεις μύες ο νούμερο ένα παράγοντας είναι το λίπος,γιατί μέσω της καύσης του προωθείται άμεσα ενέργεια στους μύες.Γι'αυτο και οι αδύνατοι είναι πολύ δύσκολο να χτίσουν μύες επειδή δεν έχουν επαρκή λιπώδη ιστό.

Επεξ/σία από Saggitaro
  • Haha 1

3 λεπτά πριν, adastra είπε

Η άσκηση δεν ρίχνει τα βάρος μετά από κάποιο σημείο. Είναι το The Workout Paradox

Το βίντεο έχει πολλά λάθος σημεία και ανακρίβειες.Η άσκηση πάντα σου μειώνει το βάρος αν γίνεται σε συνδυασμό φυσικά με σωστή διατροφή και θερμιδικό έλλειμμα.Η άσκηση πάντα σπαταλάει ενέργεια οπότε σε συνδυασμό με διατροφή είναι απίθανο να σταματήσεις να χάνεις κιλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...