Προς το περιεχόμενο

Η αγορά αμφιβόλου προελεύσεως σκευασμάτων αδυνατίσματος από το διαδίκτυο δεν είναι και τόσο λαμπρή ιδέα

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, apollonas7 είπε

Η μόνη σωστή αντιμετώπιση είναι Fasting πάνω από 24 ώρες σε συνδυασμό Κετογονικη δίαιτα, ώστε ο οργανισμός να κάνει αποτοξίνωση και να παίρνει μόνο πρωτεΐνες και τα απαραίτητα λιπαρά. Μόνο έτσι χάνεις τα κιλά (είτε γυμνάζεσαι είτε όχι - αν και η γυμναστική με βάρη επιταχύνει τη διαδικασία άπειρα και βοηθάει στην ψυχολογία)

μην λες ανακριβειες. Τι παει να πει η μονη σωστη αντιμετωπιση;;; συμφωνα με ποιον;; ποιος μπορει να πει με βεβαιοτητα; Το μονο σωστο με απλα μαθηματικα για να χασεις κιλα ειναι να καταναλωνεις λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που καις,με ή χωρις γυμναστικη. Το πως θα το κανει ο καθενας αυτο ειναι δικο του θεμα αλλα αυτο ισχυει κατα βαση

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 hours ago, apollonas7 said:

γενικά πάντως οι νέες έρευνες και για τα 2 αυτά επίσημα φάρμακα δεν είναι τόσο καλές. Προκαλούν τύφλωση κι άλλες παθήσεις στα μάτια σαν παρενέργειες. Η μόνη σωστή αντιμετώπιση είναι Fasting πάνω από 24 ώρες σε συνδυασμό Κετογονικη δίαιτα, ώστε ο οργανισμός να κάνει αποτοξίνωση και να παίρνει μόνο πρωτεΐνες και τα απαραίτητα λιπαρά. Μόνο έτσι χάνεις τα κιλά (είτε γυμνάζεσαι είτε όχι - αν και η γυμναστική με βάρη επιταχύνει τη διαδικασία άπειρα και βοηθάει στην ψυχολογία)

Και ναι μιλάω ως ΠΑΝΧΟΝΤΡΟΣ επί σειρά ετών που έχω δοκιμάσει αααααπειρους διατροφολόγους και δίαιτες με μόνο αποτέλεσμα η απόκτηση κιλών και απώλεια χρημάτων και χρόνου στα σουπερμάρκετ και την κουζίνα.

Και ναι γυμνάζομαι ασταμάτητα και συστηματικά άπειρα χρόνια σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές δίαιτες. 

να σου πω κι εγώ το ίδιο τότε που ήμουν πανχοντρος και μόλις φάω μια οποιαδήποτε μαλάκια παίρνω 2 κιλά έτσι για να μου υπενθυμίζει ο οργανισμός να βουλώσω το βρωμοστομα μου?

Αν έχεις βρει κάτι που δουλεύει για σένα και τον τρόπο ζωής σου, αυτό είναι το παν. Αλλά φίλε μου η διαλειμματική νηστεία και η κετογονική δίαιτα στηρίζονται στο θερμιδικό έλλειμμα. Χωρίς αυτό, κανείς δε θα χάσει βάρος. Δεν προσφέρουν κάτι μαγικό ή επιπλέον από μια κανονική δίαιτα απώλειας λίπους. Ειδικά για τη δ.ν. όλες οι μελέτες είναι σαφείς, π.χ. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38639542/ .

• Like 3

Όποιος θέλει να χάσει βάρος, απλά θα κάνει μία υγιεινή διατροφή χαμηλή σε θερμίδες και λίγη άσκηση, δεν υπάρχουν ''μαγικά'' σκευάσματα...

• Like 1

4 ώρες πριν, Eloy είπε

Οπως το λες -  έχουν επισημάνει την υπερκατανάλωση ζάχαρης (γιατί υπάρχει κι ένα επιστημονικό κύρος που πρέπει να προστατευθεί), χωρίς να λένε όμως ποιό είναι το οριο της υπερκατανάλωσης (εδώ είναι το τρικ - το όριο είναι πολύ χαμηλό). Το οτι υπάρχουν τα προιόντα  με μηδέν ζάχαρη δεν οφείλεται στους οργανισμούς αυτούς, αλλά στο οτι υπάρχει κόσμος που για τον αλφα-βήτα λόγο έχει κάποια πληροφόρηση και ζητάει να τα αγοράσει... Δεν έχουν εξηγήσει οτι το ανθρώπινο σώμα ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ λειτουργούν καλύτερα με ενέργεια που παίρνουν απο το ζωικό λίπος με την μορφή κετονών κι όχι απο τους υδατάνθρακες με την μορφή σακχάρων... Δεν κάνουν ευρέως γνωστή την εξάρτηση στην ζάχαρη και στο άμυλο (γενικά στους υδατάνθρακες) που έρχεται μαζί με την ινσουλινική αντίσταση (insulin resistance)...

Χωρίς ζάχαρη = ασπαρταμη. Οποίος δεν μπορεί να το κόψει καθόλου, καλύτερα να παίρνει αυτά με ζάχαρη 

• Super Moderators

Το καταλαβαίνετε πως το θέμα αυτό ΔΕΝ έγινε για να αρχίσετε τις συμβουλές για την καλύτερη δίαιτα… Να πάτε στους ειδικούς για αυτά τα θέματα. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, apollonas7 είπε

Και δυστυχώς η ψυχολογία παίζει τρομερό ρόλο πάλι ιδιαίτερα όταν έχεις άτομα δίπλα σου που τρώνε χειρότερα και περισσότερα από σένα και χάνουν ή δεν παίρνουν κιλά και είναι πάντα αδύνατοι, κι εσύ τρως και παλεύεις με γυμναστικές και δίαιτες και όχι μόνο δεν χάνεις αλλά παίρνεις κιλά...

Εκ πείρας σου λέω ότι οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίζουν απότομα πρόβλημα με κακή χοληστερίνη ή σάκχαρο και η ελάχιστη κοιλίτσα που εμφανίζουν μετέπειτα θέλει διπλάσια προσπάθεια ακόμα κι από έναν κλινικά παχύσαρκο για να φύγει.Το ότι δεν παίρνουν κιλά δεν σημαίνει ότι η σβούρα που ρίχνουν μέσα τους εξαφανίζεται.

Επεξ/σία από Saggitaro

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Το καταλαβαίνετε πως το θέμα αυτό ΔΕΝ έγινε για να αρχίσετε τις συμβουλές για την καλύτερη δίαιτα… Να πάτε στους ειδικούς για αυτά τα θέματα. 

Άστο όσο και να προσπαθείς δεν σε ακούνε.

• Sad 1

7 ώρες πριν, Arkin είπε

Αν και τρώω και πολλά γλυκά και τα πάντα από αυτά που παχαίνουν σχεδόν καθημερινά μέχρι στρατό ήμουν 57 κιλά 1.73 ύψος εκεί πήγα 65 και μεχρι σήμερα είμαι σταθερά 72 που θεωρώ ιδανικό για το ύψος. Αν δω ότι ξεφεύγω 74 75 κόβω άμεσα ένα γεύμα τη μέρα μέχρι να επανέλθω στα 72. Χειμώνα ψοφάω στη δουλειά χωράφι ότι και να φάω το χάνω άμεσα και καλοκαίρι λιώνω βάρη και διάδρομο κάνω 250χλμ το μήνα σχεδόν κάθε μέρα λίγο λίγο. Δεν έχω πάρει ποτέ είτε πρωτεΐνη είτε αλλά σκευάσματα και αποφεύγω κάθε είδους φάρμακο σκέψου έχω πάρει 10 ντεπον όλα και όλα στη ζωή μου και τα τελευταία χρόνια λόγο θυρωειδη το Τ4 για τη ρύθμιση του. Καταλαβαίνω αυτό που γράφεις ότι είναι δύσκολο αν ξεπεράσεις ένα όριο δεν καταλαβαίνω προσωπικά πως φτάνεις αυτό το όριο. Σκέφτομαι από μένα που αν δω ότι πάω 74 75 κόβω φαΐ κτλ και δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί κάποιος είναι στα φυσιολογικά κιλά και επιτρέπει στον εαυτό του ενώ βλέπει ότι ανεβαίνει η ζυγαριά να συνεχίσει να ανεβαίνει μέχρι να περάσει το όριο. Όπως λες ίσως να μην το καταλαβαίνω απλά η απορία που έχω θεωρώ ότι είναι λογική και πάνω στις σεβαστές απορίες που μπορεί να έχει κάποιος. 

Απλά κάποιοι πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι μόνο θέμα διατροφής. Εγώ μια ζωή ήμουν 110 με 120 κιλά , τώρα στα 38 έχει ένα χρόνο που προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου χωρίς γυμναστική μόνο με την πρωτεΐνη στη διατροφή μου κατάφεραν να φτάσω τα 83 κιλά, πίστεψε με όμως δεν έχει να κάνει με το πόσο τρώει κάποιος έχει να κάνει πραγματικά με την ψυχολογία του ανθρώπου. 

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχουν ειδική για την διατροφή γιατί από τη στιγμή που μπαίνει ο παράγοντας χρήμα κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για να χάσεις εσύ τα κιλά σου και πραγματικά να χάσει αυτός το μεροκάματο. 

• Like 1
  • Thanks 1

Εξακολουθώ να μη μπορώ να καταλάβω / χαρακτηρίσω ανθρώπους εν έτη 2024 με τόση πληροφορία να εξακολουθούν να αγοράζουν σκευάσματα αδυνατίσματος...πόσο μάλλον και αμφίβολης προέλευσης...

Σωτηρία#NOT

• Super Moderators
1 hour ago, Just_travel_everywhere said:

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχουν ειδική για την διατροφή γιατί από τη στιγμή που μπαίνει ο παράγοντας χρήμα κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για να χάσεις εσύ τα κιλά σου και πραγματικά να χάσει αυτός το μεροκάματο. 

Ναι σωστά. Ρωτήστε κάνα ταξιτζή τότε…

• Haha 1

2 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Όπως οι γιατροί σε κρατάνε συνεχώς άρρωστο για να μη χάσουν τον πελάτη? 

• Like 1

Οταν ημου ελλαδα φοιτητης στο γυμναστηριο που πηγαινα ενας τυπας επινε εφεδρινη που προμηθευοταν απο βουλγαρια θυμαμαι οτι αποκτουσε γραμμωση σε 1,5 μηνα ενω εμεις καθολου αν και σηκωναμς τα ιδια κιλα. Στο 4 ετος επαθε κατι με την καρδια του λογω της εφεδρινης που οπως του παν ειχε προδιαθεση αλλα δεν θα εκδηλωνοταν σε ετσι ηλικια.

14 λεπτά πριν, forgotten είπε

Οταν ημου ελλαδα φοιτητης στο γυμναστηριο που πηγαινα ενας τυπας επινε εφεδρινη που προμηθευοταν απο βουλγαρια θυμαμαι οτι αποκτουσε γραμμωση σε 1,5 μηνα ενω εμεις καθολου αν και σηκωναμς τα ιδια κιλα. Στο 4 ετος επαθε κατι με την καρδια του λογω της εφεδρινης που οπως του παν ειχε προδιαθεση αλλα δεν θα εκδηλωνοταν σε ετσι ηλικια.

Δεκάδες 20χρονα που έπερναν τέτοια σκευάσματα και έβλεπες να έχουν γράμμωση τρελή χωρίς πολύ γυμναστική ειναι τώρα πια στον άλλο κόσμο σε ηλικίες 23 24. Οι ανακοπες έγιναν η νόρμα σε όλους αυτούς μιας και όπως είναι λογικό η καρδιά δεν άντεξε. Από τότε δεν προωθούν τόσο την τρελή γράμμωση με αυτά τα συμπληρώματα. Μόνο που είναι αργά με τόσους που έφυγαν. Κάνω βάρη από 16 χρόνων 18 χρόνια τώρα ανά διαστήματα είχα σκεφτεί να πάρω πρωτεΐνη αλλά ποτέ δεν το έκανα. Χτυπούσα αρκετά αυγα τη μέρα όμως βρώμη κτλ. Την ευκολία πάντα θα την πληρώσεις κάποια στιγμή 

3 minutes ago, Arkin said:

Δεκάδες 20χρονα που έπερναν τέτοια σκευάσματα και έβλεπες να έχουν γράμμωση τρελή χωρίς πολύ γυμναστική ειναι τώρα πια στον άλλο κόσμο σε ηλικίες 23 24. Οι ανακοπες έγιναν η νόρμα σε όλους αυτούς μιας και όπως είναι λογικό η καρδιά δεν άντεξε. Από τότε δεν προωθούν τόσο την τρελή γράμμωση με αυτά τα συμπληρώματα. Μόνο που είναι αργά με τόσους που έφυγαν. Κάνω βάρη από 16 χρόνων 18 χρόνια τώρα ανά διαστήματα είχα σκεφτεί να πάρω πρωτεΐνη αλλά ποτέ δεν το έκανα. Χτυπούσα αρκετά αυγα τη μέρα όμως βρώμη κτλ. Την ευκολία πάντα θα την πληρώσεις κάποια στιγμή 

Καμία σχέση βέβαια η πρωτεΐνη με αυτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...