asmilon Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Πόσο σπάνιος συνδυασμός να είναι κάποιος να αγοράσει τέτοια σκευάσματα από το ίντερνετ και να το παίζει αντιεμβολιαστης; Από περιέργεια ρωτάω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, apollonas7 said: ...Η μόνη σωστή αντιμετώπιση είναι Fasting πάνω από 24 ώρες σε συνδυασμό Κετογονικη δίαιτα, ώστε ο οργανισμός να κάνει αποτοξίνωση και να παίρνει μόνο πρωτεΐνες και τα απαραίτητα λιπαρά. Μόνο έτσι χάνεις τα κιλά (είτε γυμνάζεσαι είτε όχι - αν και η γυμναστική με βάρη επιταχύνει τη διαδικασία άπειρα και βοηθάει στην ψυχολογία)... Καταλαβαίνεις όμως οτι οι διάφοροι ΕΟΦ, ο ΠΟΥ, και οι άλλοι εθνικοί και διεθνείς οργανισμοί δεν θα προτείνουν ποτέ την κετο διατροφή που ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ την ζάχαρη και το άμυλο, γιατί το μισό παγκόσμιο διατροφικό εμπόριο περιστρέφεται γύρω απο αυτά τα δύο... Επεξ/σία 11 Αυγούστου από Eloy 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Αδύνατος να φανταστώ Ε ? Έτσι είναι αν δεν έχεις ιδέα λες ότι σου έρχεται. Αν και τρώω και πολλά γλυκά και τα πάντα από αυτά που παχαίνουν σχεδόν καθημερινά μέχρι στρατό ήμουν 57 κιλά 1.73 ύψος εκεί πήγα 65 και μεχρι σήμερα είμαι σταθερά 72 που θεωρώ ιδανικό για το ύψος. Αν δω ότι ξεφεύγω 74 75 κόβω άμεσα ένα γεύμα τη μέρα μέχρι να επανέλθω στα 72. Χειμώνα ψοφάω στη δουλειά χωράφι ότι και να φάω το χάνω άμεσα και καλοκαίρι λιώνω βάρη και διάδρομο κάνω 250χλμ το μήνα σχεδόν κάθε μέρα λίγο λίγο. Δεν έχω πάρει ποτέ είτε πρωτεΐνη είτε αλλά σκευάσματα και αποφεύγω κάθε είδους φάρμακο σκέψου έχω πάρει 10 ντεπον όλα και όλα στη ζωή μου και τα τελευταία χρόνια λόγο θυρωειδη το Τ4 για τη ρύθμιση του. Καταλαβαίνω αυτό που γράφεις ότι είναι δύσκολο αν ξεπεράσεις ένα όριο δεν καταλαβαίνω προσωπικά πως φτάνεις αυτό το όριο. Σκέφτομαι από μένα που αν δω ότι πάω 74 75 κόβω φαΐ κτλ και δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί κάποιος είναι στα φυσιολογικά κιλά και επιτρέπει στον εαυτό του ενώ βλέπει ότι ανεβαίνει η ζυγαριά να συνεχίσει να ανεβαίνει μέχρι να περάσει το όριο. Όπως λες ίσως να μην το καταλαβαίνω απλά η απορία που έχω θεωρώ ότι είναι λογική και πάνω στις σεβαστές απορίες που μπορεί να έχει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaIdoror Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Πέφτω από τα σύννεφα!!! Είναι δυνατόν να μην μπορείς να εμπιστευτείς τον τυχαίο σκάμμερ από το διαδίκτυο;;; Που έχουμε φτάσει πια ως κοινωνία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Eloy είπε Καταλαβαίνεις όμως οτι οι διάφοροι ΕΟΦ, ο ΠΟΥ, και οι άλλοι εθνικοί και διεθνείς οργανισμοί δεν θα διαφημίσουν ποτέ την κετο διατροφή που ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ την ζάχαρη και το άμυλο, γιατί το μισό παγκόσμιο διατροφικό εμπόριο περιστρέφεται γύρω απο αυτά τα δύο... ώπα, ο Ε.Ο.Φ ή ο ΠΟΥ έχουν επισημάνει τις βλαβερές συνέπειες την υπερκατανάλωσης της ζάχαρης και για αυτό υπάρχουν τόσα προϊόντα με μηδέν ζάχαρη… μήπως το πρόβλημα είναι κάποιο άλλο και όχι η απαγόρευση της χρήσης της ζάχαρης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollonas7 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, AtiX είπε ώπα, ο Ε.Ο.Φ ή ο ΠΟΥ έχουν επισημάνει τις βλαβερές συνέπειες την υπερκατανάλωσης της ζάχαρης και για αυτό υπάρχουν τόσα προϊόντα με μηδέν ζάχαρη… μήπως το πρόβλημα είναι κάποιο άλλο και όχι η απαγόρευση της χρήσης της ζάχαρης??? Η ζάχαρη δε νομίζω ότι κάνει κάποιο συγκεκριμένο καλό στον οργανισμό δεδομένου πως οποιαδήποτε καλά σάκχαρα τα παίρνει ο οργανισμός από φρούτα τα οποία έχουν κι αλλά καλά διατροφικά στοιχεία. Η προσθήκη ζάχαρης όμως σε οποιοδήποτε καθημερινό τρόφιμο, όπως το ψωμί κλπ κλπ κλπ δε νομίζω ότι χρειάζεται πουθενά άλλου εκτός από τη δημιουργία εθισμού στον ανθρώπινο οργανισμό για υπερβολική κατανάλωση φαγητού που δεν χρειάζεται. Άρα ναι το πρόβλημα είναι η μη απαγόρευση χρήση της ζάχαρης. Επιπλέον πολλά από τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη έχουν τα ίδια αποτελέσματα (αύξηση της ινσουλίνης) και δημιουργία καρκίνου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, AtiX said: ώπα, ο Ε.Ο.Φ ή ο ΠΟΥ έχουν επισημάνει τις βλαβερές συνέπειες την υπερκατανάλωσης της ζάχαρης και για αυτό υπάρχουν τόσα προϊόντα με μηδέν ζάχαρη… μήπως το πρόβλημα είναι κάποιο άλλο και όχι η απαγόρευση της χρήσης της ζάχαρης??? Οπως το λες - έχουν επισημάνει την υπερκατανάλωση ζάχαρης (γιατί υπάρχει κι ένα επιστημονικό κύρος που πρέπει να προστατευθεί), χωρίς να λένε όμως ποιό είναι το οριο της υπερκατανάλωσης (εδώ είναι το τρικ - το όριο είναι πολύ χαμηλό). Το οτι υπάρχουν τα προιόντα με μηδέν ζάχαρη δεν οφείλεται στους οργανισμούς αυτούς, αλλά στο οτι υπάρχει κόσμος που για τον αλφα-βήτα λόγο έχει κάποια πληροφόρηση και ζητάει να τα αγοράσει... Δεν έχουν εξηγήσει οτι το ανθρώπινο σώμα ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ λειτουργούν καλύτερα με ενέργεια που παίρνουν απο το ζωικό λίπος με την μορφή κετονών κι όχι απο τους υδατάνθρακες με την μορφή σακχάρων... Δεν κάνουν ευρέως γνωστή την εξάρτηση στην ζάχαρη και στο άμυλο (γενικά στους υδατάνθρακες) που έρχεται μαζί με την ινσουλινική αντίσταση (insulin resistance)... Επεξ/σία 11 Αυγούστου από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, apollonas7 είπε Η ζάχαρη δε νομίζω ότι κάνει κάποιο συγκεκριμένο καλό στον οργανισμό δεδομένου πως οποιαδήποτε καλά σάκχαρα τα παίρνει ο οργανισμός από φρούτα τα οποία έχουν κι αλλά καλά διατροφικά στοιχεία. Η προσθήκη ζάχαρης όμως σε οποιοδήποτε καθημερινό τρόφιμο, όπως το ψωμί κλπ κλπ κλπ δε νομίζω ότι χρειάζεται πουθενά άλλου εκτός από τη δημιουργία εθισμού στον ανθρώπινο οργανισμό για υπερβολική κατανάλωση φαγητού που δεν χρειάζεται. Άρα ναι το πρόβλημα είναι η μη απαγόρευση χρήση της ζάχαρης. Επιπλέον πολλά από τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη έχουν τα ίδια αποτελέσματα (αύξηση της ινσουλίνης) και δημιουργία καρκίνου 26 λεπτά πριν, Eloy είπε Οπως το λες, έχουν επισημάνει την υπερκατανάλωση ζάχαρης, χωρίς να λένε όμως ποιό είναι το οριο της υπερκατανάλωσης (εδώ είναι το τρικ - το όριο είναι πολύ χαμηλό). Το οτι υπάρχουν τα προιόντα με μηδέν ζάχαρη δεν οφείλεται στους οργανισμούς αυτούς, αλλά στο οτι υπάρχει κόσμος που για τον αλφα-βήτα λόγο έχει κάποια πληροφόρηση και ζητάει να τα αγοράσει... Δεν έχουν εξηγήσει οτι το ανθρώπινο σώμα ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ λειτουργούν καλύτερα με ενέργεια που παίρνουν απο το λίπος κι όχι απο την ζάχαρη... Δεν κάνουν ευρέως γνωστή την εξάρτηση στην ζάχαρη και στο άμυλο (γενικά στους υδατάνθρακες) που έρχεται μαζί με την ινσουλινική αντίσταση (insulin resistance)... Δεν έχω καμία ένσταση στο να κάνει κάποιος κετονική διατροφή, φτάνει να ξέρει τι κάνει και να μην φτάνει στην άλλη άκρη… πιο πολύ μπήκα στην συζήτηση γιατί φάνηκε πως κάποιος την πολεμάει, όπως και το ότι η ζάχαρη πρέπει να απαγορευτεί, αυτά τα θεωρώ ακρότητες… προσωπικά είναι υπέρ της μεσογειακής διατροφής σε συνδυασμό με την άθληση… ΥΓ: αιτίες παχυσαρκίας δεν δεν είναι το είδος της τροφής αλλά η υπερκατανάλωση τροφής που δεν καίει ή μεταβάλει ο οργανισμός… Επεξ/σία 11 Αυγούστου από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, AtiX said: ...ΥΓ: αιτίες παχυσαρκίας δεν δεν είναι το είδος της τροφής αλλά η υπερκατανάλωση τροφής που δεν καίει ή μεταβάλει ο οργανισμός… Το στομάχι είναι το πιο "θηριώδες" και μη τιθσεύσιμο μέρος του σώματος γιατί έχει να κάνει με τις πιο αρχέγονες οδηγίες κατα την κατασκευή του σώματος - την αυτοσυντήριση... Οταν πεινάμε, εκκρίνονται ουσίες στον εγκέφαλο που μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά απ'ότι όταν είμαστε χορτάτοι - κυριολεκτικά φέρνουν στην επιφάνεια μια άλλη προσωπικότητα. - (πόσες φορές έχουμε πει "αυτό είναι το τελευταίο" και μετά απο λίγο λέμε "άντε άλλο ένα")... Με τα σάκχαρα (ζάχαρες, άμυλα - όλοι οι υδατάνθρακες γενικά) που φέρνουν ινσουλινική αντίσταση, πεινάμε πιο συχνά άρα υπερκαταναλώνουμε... Επεξ/σία 11 Αυγούστου από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Eloy είπε Το στομάχι είναι το πιο "θηριώδες" και μη τιθσεύσιμο μέρος του σώματος γιατί έχει να κάνει με τις πιο αρχέγονες οδηγίες κατα την κατασκευή του σώματος - την αυτοσυντήριση... Οταν πεινάμε, εκκρίνονται ουσίες στον εγκέφαλο που μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά απ'ότι όταν είμαστε χορτάτοι - κυριολεκτικά φέρνουν στην επιφάνεια μια άλλη προσωπικότητα. - (πόσες φορές έχουμε πει "αυτό είναι το τελευταίο" και μετά απο λίγο λέμε "άντε άλλο ένα")... Με τα σάκχαρα (ζάχαρες, άμυλα - όλοι οι υδατάνθρακες γενικά) που φέρνουν ινσουλινική αντίσταση, πεινάμε πιο συχνά άρα υπερκαταναλώνουμε... Έχω μια μικρη αμφιβολία για το αν είναι το στομάχι ή ο εγκέφαλος η κύρια αιτία υπερκατανάλωσης… μια χαρά έχω δει απότομα που κάνουν κετονική διατροφή να φτάνουν στο όριο της παχυσαρκίας σε αντίθεση από άτομα που δεν βλέπουν το φαγητό ως απόλαυση ή γέμισμα συναισθηματικών κενών… Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε… κάθε διατροφή έχει τα υπέρ και τα κατά της… το θέμα είναι να μην είμαστε απόλυτοι όπως πχ μην τρως ζάχαρη, φρούτα ή όσπρια και να την προσαρμόζουμε ανάλογα τον στόχο και την υγεία μας… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, svartevarg είπε Λες για αυτό να παθαίνουν καρκίνο πολλοί από τους αφύσικα φουσκωμένους ;;; Όχι. Κάτι καρκίνοι στο συκώτι έχουν να κάνουν με την κατάχρηση χαπιών τέτοιου είδους, που είναι 17 αλκαλιώμενα, δηλαδή φτιαγμένα με ένα τρόπο που να τους επιτρέπει να μπουν στη ροή του αίματος, ζορίζοντας όμως το συκώτι. Αν δεν ήταν φτιαγμένα έτσι θα διαλύονταν απλά στο στομάχι. Για να φτάσεις όμως να το πάθεις πρέπει να είσαι εντελώς φελλός και ανεύθυνος. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από grgz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, svartevarg είπε Λες για αυτό να παθαίνουν καρκίνο πολλοί από τους αφύσικα φουσκωμένους ;;; Από καρδιά πάνε συνήθως Σε ότι αφορά τα κιλά καλό είναι να κοιτάζετε και τον θυρεοειδή που και που γιατί πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ευθύνεται και αυτός. Δεν είναι ακριβή η εξέταση ώστε να είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από Nabuko 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2 ώρες πριν, apollonas7 είπε γενικά πάντως οι νέες έρευνες και για τα 2 αυτά επίσημα φάρμακα δεν είναι τόσο καλές. Προκαλούν τύφλωση κι άλλες παθήσεις στα μάτια σαν παρενέργειες. Η μόνη σωστή αντιμετώπιση είναι Fasting πάνω από 24 ώρες σε συνδυασμό Κετογονικη δίαιτα, ώστε ο οργανισμός να κάνει αποτοξίνωση και να παίρνει μόνο πρωτεΐνες και τα απαραίτητα λιπαρά. Μόνο έτσι χάνεις τα κιλά (είτε γυμνάζεσαι είτε όχι - αν και η γυμναστική με βάρη επιταχύνει τη διαδικασία άπειρα και βοηθάει στην ψυχολογία) Και ναι μιλάω ως ΠΑΝΧΟΝΤΡΟΣ επί σειρά ετών που έχω δοκιμάσει αααααπειρους διατροφολόγους και δίαιτες με μόνο αποτέλεσμα η απόκτηση κιλών και απώλεια χρημάτων και χρόνου στα σουπερμάρκετ και την κουζίνα. Και ναι γυμνάζομαι ασταμάτητα και συστηματικά άπειρα χρόνια σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές δίαιτες. να σου πω κι εγώ το ίδιο τότε που ήμουν πανχοντρος και μόλις φάω μια οποιαδήποτε μαλάκια παίρνω 2 κιλά έτσι για να μου υπενθυμίζει ο οργανισμός να βουλώσω το βρωμοστομα μου? Λογικά με βάση τα όσα αναφέρεις, με την προσπάθεια και τον συνδυασμό διατροφής και γυμναστικής που κάνεις θα πρέπει να έχεις άρτια φυσική κατάσταση (αντοχή και δύναμη) παρά το επιπρόσθετο βάρος και εφόσον όλα τα όργανα δουλεύουν άριστα. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο αδύναμος ψυχικά μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που καταφεύγει σε τέτοιες λύσεις... Μείωση τροφής/σαβούρας και άσκηση. Τόσο απλό το πράγμα. Υ.Γ Το λέω αυτό σαν άνθρωπος που ήταν κλινικά παχύσαρκος από μικρό παιδί άρα σίγουρα μόνο έξω από τον χορό δεν είμαι. Υ.Γ Δεν αναφέρομαι σε κλινικές περιπτώσεις που και εκεί πάλι συνήθως προχωράνε οι γιατροί σε μια επέμβαση αλλά μετά πάλι στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τρόπο ζωής για να απαλλαγείς από τα κιλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollonas7 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, svartevarg είπε Λογικά με βάση τα όσα αναφέρεις, με την προσπάθεια και τον συνδυασμό διατροφής και γυμναστικής που κάνεις θα πρέπει να έχεις άρτια φυσική κατάσταση (αντοχή και δύναμη) παρά το επιπρόσθετο βάρος και εφόσον όλα τα όργανα δουλεύουν άριστα. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος! oχι δεν κανεις λάθος. είχα χρόνια θέμα με το θυρεοειδή μου χωρίς να το ξέρω. Για χρόνια ήμουν παχουλός και αγύμναστος χωρίς να τρώω αρκετά. τελικά ήταν καρκίνος, τον αφαίρεσα. ξεκίνησα γυμναστικές και διατροφές και δεν έχανα κιλά. έκανα fasting έχασα 30-35 κιλά σε 3 μήνες (με αρκετή πείνα και γυμναστική βέβαια) και ήμουν άλλος άνθρωπος και δεν εννοώ (μόνο) εμφανισιακά, κυρίως σωματικά και ψυχικά από τις ενδορφινες. όμως όταν ξαναξεκινησα σιγά σιγά να τρώω αμυλουχα και σακχαρούχα τρόφιμα δεν μπορούσα να συγκρατήσω την εικονική πείνα μου. την ακατανόητη πείνα μου χωρίς να χρειάζομαι φαγητό. μετά από αρκετές πάλι διατροφές και γιατρούς και και και (πάντα με γυμναστική 5-7 φορές τη βδομάδα) ποτέ δεν ξαναχασα κιλά εκτός από όταν ξανάεκανα fasting και κετογονικη για να μπορώ να διατηρώ μυϊκή μάζα. πάντα το πάχος μου ήταν σπλαχνικό και όχι υποδόριο που είναι δείκτης για το ποιον των τροφών που καταναλώνουμε. Αλλά οι εξετάσεις μου πάντα ήταν και είναι τέλειες από όταν ξεκίνησα να κάνω γυμναστική, ενώ παλαιότερα πριν το θέμα μου με το θυρεοειδή δεν ήταν καλές (δεν γυμναζόμουν τότε) 3 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο αδύναμος ψυχικά μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που καταφεύγει σε τέτοιες λύσεις... Μείωση τροφής/σαβούρας και άσκηση. Τόσο απλό το πράγμα. Υ.Γ Το λέω αυτό σαν άνθρωπος που ήταν κλινικά παχύσαρκος από μικρό παιδί άρα σίγουρα μόνο έξω από τον χορό δεν είμαι. Υ.Γ Δεν αναφέρομαι σε κλινικές περιπτώσεις που και εκεί πάλι συνήθως προχωράνε οι γιατροί σε μια επέμβαση αλλά μετά πάλι στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τρόπο ζωής για να απαλλαγείς από τα κιλά. δεν είναι τόσο απλό όχι δυστυχώς. μπορεί να σου φαίνεται εύκολο αλλά όταν το ίδιο σου το σώμα πολεμάει τις ίδιες σου τις προσπάθειες, τότε δεν είναι καθόλου εύκολο. και στο λέω διότι έχω περάσει κι από τις 2 φάσεις. Ναι, χρειάζεται τρομερή ψυχική δύναμη για να το κανείς αυτό, και ΝΑΙ είναι τόσο εύκολο όσο λες...μείωση τροφής και έναρξη άσκησης. Αλλά καθόλου εύκολο...ιδιαίτερα όταν είσαι ένα άτομο που τρως ένα απλό γεύμα και παίρνεις 2 κιλά (ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ) και για να χάσεις 2 κιλά πρέπει να μη φας για μια βδομάδα τίποτα. και δυστυχώς η ψυχολογία παίζει τρομερό ρόλο πάλι ιδιαίτερα όταν έχεις άτομα δίπλα σου που τρώνε χειρότερα και περισσότερα από σένα και χάνουν ή δεν παίρνουν κιλά και είναι πάντα αδύνατοι, κι εσύ τρως και παλεύεις με γυμναστικές και δίαιτες και όχι μόνο δεν χάνεις αλλά παίρνεις κιλά... όποτε μην το θεωρείς εύκολο χωρίς να έχεις έρθει στη θέση αυτή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα