fanis23gr Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Καλησπέρα έχω βάλει ένα ρουτερακι στο σπίτι που υποστηριζει dlna.Συνεδεσα έναν εξ.δισκο με usb πάνω στο ρουτερακι και έβαλα και μερικές ταινίες μέσα. Από το κινητό android με vlc player βλέπω τον δίσκο και παίζω σε real time μάλιστα "τρέχω" την ταινία σε όποιο σημείο θέλω και μάλιστα πολύ γρήγορα λες και είναι τοπικά. Όμως σε win 10 που δοκίμασα με vlc player η με bsplayer media player κτλ όταν ανοίγεις κάποια ταινία πρέπει να την κατεβάσει τοπικά στον υπολογιστή για να την δεις "τα win 10 μου εμφανίζουν τον dlna φάκελο δεν έχω βάλει κάποιο πρόγραμμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Μηπως πρέπει να αναργοποιησεις το smb 1.0 στα 10αρια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanis23gr Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Θα το τσεκαρω σε ευχαριατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα