akumakos Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Η επαφή μου με το παιχνίδι του lol, είναι απειροελάχιστη. Την σειρά όμως την έχω δει και μου άρεσε. Είναι προσβλητικό προς τους δημιουργούς του ίδιου του arcane και του κάθε arcane να μπαίνουν σε τσουβαλι επειδή έτσι θέλουν. Το arcane έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από ανιμε. Ας αφήσουμε έξω μάνγκα, μυθιστορηματα(shiki) και άλλα παρεμφερή που έγιναν άνιμε. Καθαρά στον τομέα της εικόνας το όλο σχέδιο είναι τελείως έξω από άνιμε. Εννοείται και οι ίδιοι οι δημιουργοί δεν θέλαν να το κάνουν έτσι. Προσωπικά με άρεσε το σχέδιο του arcane. Αυτή η αίσθηση των χρωμάτων με πινέλο ήταν όλα τα λεφτά. Αν θέλαν να το κάνουν άνιμε, θα πήγαιναν σε κάποιο στούντιο πχ κάνα α1 pictures λόγω Σόνυ και νετφλιξ. Δεν το έκαναν, διάλεξαν γαλλικό, αν θυμάμαι σωστά όταν το είχα τσεκαρει. Κλείνοντας να προσθέσω επειδη κάποιοι μπορεί να μην το γνωρίζουν. Στα περισσότερα πρότζεκτ του Μιγιαζάκι, ghibli, τα σκηνικά εκτός των χαρακτήρων πάνω στην εικόνα είναι καθαρά σχέδιο στο χέρι.
fmarulezkd Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Saggitaro είπε Γιατί θα πρέπει πάντα να έχει κάποιος πρόβλημα εκφράζοντας την κριτική του και ακόμα περισσότερο γιατί θα πρέπει να απολογηθεί σε κάποιον.Καλο είναι να μάθεις ανάλυση κειμένου πριν σχολιάσεις άσκοπα και λανθασμένα κάτι που κάποιος είπε και δεν κατάλαβες. Μίλησα για το σύμπαν του λολ και δεν ανέφερα καν το θέμα των ηρώων,τώρα αν έχεις χαμηλά στάνταρ και σου άρεσε δικαίωμα σου εμένα με χάλασε γιατί ενώ είχε προοπτικές να βγει μια πολύ καλή σειρά με πολύ πλοκή και δράση το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει τις οικογενειακές ιστορίες σε καρτούν. Στο πρόβλημά σου με την σειρά με σειρά αναφέρομαι. Ο ίδιος είπα εξάλλου ότι δε το καταλαβαίνω. Κάνεις μια αρνητική κριτική. Την αρνητικότητα αυτή την βασίζεις κάπου: "Αντι να δώσει έμφαση στο σύμπαν του κόσμου ασχολήθηκε με την πλοκή μερικών ηρώων και έφτιαξε χαρακτήρες που μόνο όσοι είχαν διαβάσει την ιστορία του κάθε παίχτη ήταν σε θέση να ξέρουν." "Το παιχνίδι του λολ αποτελείται από πάρα πολλούς χαρακτήρες κι έχει ένα σύμπαν στο οποίο μπορούσε να επικεντρωθεί εκεί." Και ερωτώ, από τη στιγμή που η σειρά απεικονίζει ήρωες, πιστά στο lore και σε περιοχές εντός του σύμπαντος του ΛοΛ (pitlover, zeun), από που πηγάζει αυτή η αρνητικότητα, πέρα από τις προσωπικές σου προτιμήσεις; Και εγώ θα προτιμούσα η σειρά να περιστρεφόταν γύρω από την Leona, αλλά δεν είναι αρνητικό στοιχείο ότι αποφάσισαν για κάτι άλλο. Εν τέλη η σειρά δεν έχει τελειώσει (βάση των θελήσεων των δημιουργών τουλάχιστον) και οι επόμενες σεζόν, αν πάρουμε το πράσινο φως, θα αφορούν άλλα κομμάτια του κόσμου. "
Saggitaro Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Πάλι γενικά πράγματα μου λες. Η σειρά είχε καμιά δεκαριά ήρωες μέσα τους οποίος ανέπτυξε κατάφερε να αναπτύξει. Έχει πρόβλημα με την ακρίβεια του origin story κάθε ήρωα; Μπορεί και το δέχομαι. Το ότι όμως η σειρά δεν παίζει στον κόσμο του lol δεν ισχύει! Αυτό πάντως που λες είναι ότι οι Ιάπωνες έχουν διαφορετική αισθητική στις animation ταινίες που ίσως και να συμφωνούμε άρα δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε την ιαπωνική λέξη Anime για τις animation στο οποίο διαφωνούμε. Η ξεχωριστή ονομασία στοχεύει απλώς στο ότι μιλάνε Ιαπωνικά. Αν ήταν Έλληνες θα τα έλεγαν παιδικά! Edit: Λέω βλακείες, αρκετοί παραπάνω ήταν! Δε λέω τίποτα γενικό όλα ειδικά είναι και με συγκεκριμένη στόχευση.Το θέμα δεν είναι ποιοι ήρωες εμφανίστηκαν αλλά πόσο και τι ρόλο είχαν.Ολη η σειρά επικεντρωνόταν στη ζωή της Ζινξ με τους υπόλοιπους να μοιάζουν φιλική συμμετοχή ενώ θα μπορούσε να το ξεκινήσει αλλιώς και να δώσει περισσότερο θέαμα και εν συνεχεία περισσότερο ενδιαφέρον. Τώρα το αν συμφωνούμε στο θέμα των Ιαπώνων και της αισθητικής το ανέλυσα παραπάνω.Δεν είναι θέμα αισθητικής η άποψης του καθενός μας αλλά γεγονότων της πραγματικότητας,οι Ιάπωνες εκτός από λαογραφία, κουλτούρα,και αστικό μύθο πολλές φορές εκφράζουν πολιτικές απόψεις με μια επαναστατική διάθεση να υποβόσκει. 1 ώρα πριν, fmarulezkd είπε Στο πρόβλημά σου με την σειρά με σειρά αναφέρομαι. Ο ίδιος είπα εξάλλου ότι δε το καταλαβαίνω. Κάνεις μια αρνητική κριτική. Την αρνητικότητα αυτή την βασίζεις κάπου: "Αντι να δώσει έμφαση στο σύμπαν του κόσμου ασχολήθηκε με την πλοκή μερικών ηρώων και έφτιαξε χαρακτήρες που μόνο όσοι είχαν διαβάσει την ιστορία του κάθε παίχτη ήταν σε θέση να ξέρουν." "Το παιχνίδι του λολ αποτελείται από πάρα πολλούς χαρακτήρες κι έχει ένα σύμπαν στο οποίο μπορούσε να επικεντρωθεί εκεί." Και ερωτώ, από τη στιγμή που η σειρά απεικονίζει ήρωες, πιστά στο lore και σε περιοχές εντός του σύμπαντος του ΛοΛ (pitlover, zeun), από που πηγάζει αυτή η αρνητικότητα, πέρα από τις προσωπικές σου προτιμήσεις; Και εγώ θα προτιμούσα η σειρά να περιστρεφόταν γύρω από την Leona, αλλά δεν είναι αρνητικό στοιχείο ότι αποφάσισαν για κάτι άλλο. Εν τέλη η σειρά δεν έχει τελειώσει (βάση των θελήσεων των δημιουργών τουλάχιστον) και οι επόμενες σεζόν, αν πάρουμε το πράσινο φως, θα αφορούν άλλα κομμάτια του κόσμου. " Δεν έχω πρόβλημα το ξαναλέω για δεύτερη φορά εξέφρασα αρνητική γνώμη απλά και δυσαρέσκεια για αυτό που είδα το οποίο δε το λες και πίστη απόδοση της ιστορίας.Οποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με τα lore γνωρίζει ακριβώς σε τι αναφέρομαι.Θα μπορούσε να δώσει έμφαση στο σύμπαν βγάζοντας μεγαλύτερη πλοκή εμπλέκοντας περισσότερους ήρωες, κατάσταση που ίσως συνέχιζε και τη σειρά ως τώρα.Αντ'αυτου το έστησε όλο πάνω στη ζωή της Ζινξ.Κι εγώ ήθελα να δω τη Λεονα όπως και Γκαρεν,Μάστερ γι,Ας,Λισαντρα,Λουξ,Ντάριους,Ντρειβεν, αντί να βλέπω μια σειρά με τα ψυχολογικά της ζινξ.Το ένα θα θύμιζε game of thrones φάση και αυτό πιστεύω θα το γουσταραν ασυζητητί όλοι.
manolis940 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 19 ώρες πριν, Saggitaro είπε Δε λέω τίποτα γενικό όλα ειδικά είναι και με συγκεκριμένη στόχευση.Το θέμα δεν είναι ποιοι ήρωες εμφανίστηκαν αλλά πόσο και τι ρόλο είχαν.Ολη η σειρά επικεντρωνόταν στη ζωή της Ζινξ με τους υπόλοιπους να μοιάζουν φιλική συμμετοχή ενώ θα μπορούσε να το ξεκινήσει αλλιώς και να δώσει περισσότερο θέαμα και εν συνεχεία περισσότερο ενδιαφέρον. Τώρα το αν συμφωνούμε στο θέμα των Ιαπώνων και της αισθητικής το ανέλυσα παραπάνω.Δεν είναι θέμα αισθητικής η άποψης του καθενός μας αλλά γεγονότων της πραγματικότητας,οι Ιάπωνες εκτός από λαογραφία, κουλτούρα,και αστικό μύθο πολλές φορές εκφράζουν πολιτικές απόψεις με μια επαναστατική διάθεση να υποβόσκει. Δεν έχω πρόβλημα το ξαναλέω για δεύτερη φορά εξέφρασα αρνητική γνώμη απλά και δυσαρέσκεια για αυτό που είδα το οποίο δε το λες και πίστη απόδοση της ιστορίας.Οποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με τα lore γνωρίζει ακριβώς σε τι αναφέρομαι.Θα μπορούσε να δώσει έμφαση στο σύμπαν βγάζοντας μεγαλύτερη πλοκή εμπλέκοντας περισσότερους ήρωες, κατάσταση που ίσως συνέχιζε και τη σειρά ως τώρα.Αντ'αυτου το έστησε όλο πάνω στη ζωή της Ζινξ.Κι εγώ ήθελα να δω τη Λεονα όπως και Γκαρεν,Μάστερ γι,Ας,Λισαντρα,Λουξ,Ντάριους,Ντρειβεν, αντί να βλέπω μια σειρά με τα ψυχολογικά της ζινξ.Το ένα θα θύμιζε game of thrones φάση και αυτό πιστεύω θα το γουσταραν ασυζητητί όλοι. Τώρα τουλάχιστον έγινες λίγο πιο συγκεκριμένος και μπορούμε σε κάτι συγκεκριμένο να διαφωνήσουμε. 21 ώρες πριν, akumakos είπε Η επαφή μου με το παιχνίδι του lol, είναι απειροελάχιστη. Την σειρά όμως την έχω δει και μου άρεσε. Είναι προσβλητικό προς τους δημιουργούς του ίδιου του arcane και του κάθε arcane να μπαίνουν σε τσουβαλι επειδή έτσι θέλουν. Το arcane έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από ανιμε. Ας αφήσουμε έξω μάνγκα, μυθιστορηματα(shiki) και άλλα παρεμφερή που έγιναν άνιμε. Καθαρά στον τομέα της εικόνας το όλο σχέδιο είναι τελείως έξω από άνιμε. Εννοείται και οι ίδιοι οι δημιουργοί δεν θέλαν να το κάνουν έτσι. Προσωπικά με άρεσε το σχέδιο του arcane. Αυτή η αίσθηση των χρωμάτων με πινέλο ήταν όλα τα λεφτά. Αν θέλαν να το κάνουν άνιμε, θα πήγαιναν σε κάποιο στούντιο πχ κάνα α1 pictures λόγω Σόνυ και νετφλιξ. Δεν το έκαναν, διάλεξαν γαλλικό, αν θυμάμαι σωστά όταν το είχα τσεκαρει. Κλείνοντας να προσθέσω επειδη κάποιοι μπορεί να μην το γνωρίζουν. Στα περισσότερα πρότζεκτ του Μιγιαζάκι, ghibli, τα σκηνικά εκτός των χαρακτήρων πάνω στην εικόνα είναι καθαρά σχέδιο στο χέρι. Για το Anime μέσα απ' την wikipedia: Αναφορά σε κείμενο Anime (Japanese: アニメ, IPA: [aꜜɲime] ⓘ) is hand-drawn and computer-generated animation originating from Japan. Outside Japan and in English, anime refers specifically to animation produced in Japan.[1] However, in Japan and Japanese, anime (a term derived from a shortening of the English word animation) describes all animated works, regardless of style or origin.
Saggitaro Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Φιλαράκι συγκεκριμένος είμαι εξ αρχής σε οτιδήποτε λέω,μεγάλωσα αρκετά για να ασχολούμαι με την εμμονή του καθενός να έχει δίκιο η να προσπαθεί να γκριζαρει ένα θέμα λευκό ή μαύρο.
manolis940 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, Saggitaro είπε Φιλαράκι συγκεκριμένος είμαι εξ αρχής σε οτιδήποτε λέω,μεγάλωσα αρκετά για να ασχολούμαι με την εμμονή του καθενός να έχει δίκιο η να προσπαθεί να γκριζαρει ένα θέμα λευκό ή μαύρο. Χαίρομαι που γίναμε και φιλαράκια. Αντικειμενικά αυτό που λες δεν παίζει. Μάλλον δεν έχεις δει την σειρά. Δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο η Vi; Μπορεί να μην είδες το πως μεγάλωσε η Caitlyn αλλά είχε πάρα πολύ τριβή και story με τον Jayce και εκείνος με τον Victor. Sorry αλλά ή δεν έχεις δει καθόλου την σειρά ή είδες 1-2 επεισόδια ή δεν την θυμάσαι καλά. 1
Saggitaro Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, manolis940 είπε Χαίρομαι που γίναμε και φιλαράκια. Αντικειμενικά αυτό που λες δεν παίζει. Μάλλον δεν έχεις δει την σειρά. Δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο η Vi; Μπορεί να μην είδες το πως μεγάλωσε η Caitlyn αλλά είχε πάρα πολύ τριβή και story με τον Jayce και εκείνος με τον Victor. Sorry αλλά ή δεν έχεις δει καθόλου την σειρά ή είδες 1-2 επεισόδια ή δεν την θυμάσαι καλά. Δεν είμαι εχθρός με κανέναν κι ούτε σκορπάω χρόνο σε άσκοπους καυγαδες.Βγάλε δικά σου συμπεράσματα απλά για να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω.Τα λεγόμενα μου είναι σαφέστατα και σε πολλά από αυτά εμπλέκονται σκηνές της σειράς.Η σειρά ήταν φτωχή και επικεντρώθηκε απλά γύρω από τη ζωή της Ζινξ με τους άλλους σε ρόλο κομπάρσων γύρω της.Δυο σεζόν Zaun είδε κανείς Warwick; Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Saggitaro
manolis940 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Saggitaro είπε Δεν είμαι εχθρός με κανέναν κι ούτε σκορπάω χρόνο σε άσκοπους καυγαδες.Βγάλε δικά σου συμπεράσματα απλά για να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω.Τα λεγόμενα μου είναι σαφέστατα και σε πολλά από αυτά εμπλέκονται σκηνές της σειράς.Η σειρά ήταν φτωχή και επικεντρώθηκε απλά γύρω από τη ζωή της Ζινξ με τους άλλους σε ρόλο κομπάρσων γύρω της.Δυο σεζόν Zaun είδε κανείς Warwick; Αρχικά καυγαδίζεις μόνο σου. Εγώ κουβέντα κάνω. Έθεσα απλώς κάποια σημεία καθώς διαφωνώ με το ότι η σειρά είναι γύρω από την Jinx. Την δεύτερη δεν την είδαμε ακόμα αλλά στην πρώτη Warwick οι λίιιιιιγο προσεκτικοί είδαν Επεξ/σία 13 Αυγούστου από manolis940
Saggitaro Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 40 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αρχικά καυγαδίζεις μόνο σου. Εγώ κουβέντα κάνω. Έθεσα απλώς κάποια σημεία καθώς διαφωνώ με το ότι η σειρά είναι γύρω από την Jinx. Την δεύτερη δεν την είδαμε ακόμα αλλά στην πρώτη Warwick οι λίιιιιιγο προσεκτικοί είδαν Πάλι βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου,κανείς δεν καυγαδίζει και γνωρίζεις ήδη το γιατί.Μην προσπαθείς μάταια να ερμηνεύσεις το συνομιλητή σου.Η σειρά ήταν βασισμένη στη Ζινξ κι αυτό διαφαίνεται πεντακάθαρα σε όποιον την παρακολούθησε.Τωρα όσον αφορά το Warwick εννοώ κανονική συμμετοχή κι όχι sneap peak πάνω σε πλάνο,υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό.
manolis940 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 13 ώρες πριν, Saggitaro είπε Πάλι βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου,κανείς δεν καυγαδίζει και γνωρίζεις ήδη το γιατί.Μην προσπαθείς μάταια να ερμηνεύσεις το συνομιλητή σου.Η σειρά ήταν βασισμένη στη Ζινξ κι αυτό διαφαίνεται πεντακάθαρα σε όποιον την παρακολούθησε.Τωρα όσον αφορά το Warwick εννοώ κανονική συμμετοχή κι όχι sneap peak πάνω σε πλάνο,υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό. Εσύ μίλησες για καυγάδες αλλά οκ. Χαίρομαι που δεν καυγαδίζουμε εν τέλει. Δεν μπορώ να παραθέσω κάτι άλλο πέραν απ' τα όσο έχω δει στην σειρά και ανέφερα παραπάνω. Μπορώ απλώς να διαφωνήσω ότι είναι γύρω από την Jinx η σειρά. Ωστόσο και αυτό να ισχύει δεν την κάνει κακή σειρά. Σενάριο έχει, ανάπτυξη χαρακτήρων πολύ σωστή έχει. Της λείπει ο Warwick(σε μορφή warwick) για να γίνει καλή σειρά;
Saggitaro Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Εσύ μίλησες για καυγάδες αλλά οκ. Χαίρομαι που δεν καυγαδίζουμε εν τέλει. Δεν μπορώ να παραθέσω κάτι άλλο πέραν απ' τα όσο έχω δει στην σειρά και ανέφερα παραπάνω. Μπορώ απλώς να διαφωνήσω ότι είναι γύρω από την Jinx η σειρά. Ωστόσο και αυτό να ισχύει δεν την κάνει κακή σειρά. Σενάριο έχει, ανάπτυξη χαρακτήρων πολύ σωστή έχει. Της λείπει ο Warwick(σε μορφή warwick) για να γίνει καλή σειρά; Εγώ ανέφερα ότι μεγάλωσα αρκετά για να αναλώνομαι σε καυγάδες δεν ανέφερα ποτέ ότι τσακώνομαι,αυτό προσπαθείς να αφήσεις να εννοηθεί κι απλά δε σε αφήνω.Τωρα όσον αφορά τη σειρά είπα και πριν και τεκμηρίωσα πως είναι βασισμένη στη Ζινξ,η καλύτερα για να είμαι πιο ακριβής περιστρέφεται γύρω από τη Ζινξ.Ειναι αδύνατο να ξεκινάς με τη Zaun και να μην έχει ενεργό ρόλο ο κύριος ήρωας της που είναι ο Warwick.Ειναι σαν Demacia χωρίς Garen και Lux η σαν Noxus χωρίς Draven και Darius.Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν ξεκινούσε σε επίπεδο βασιλείων και ανέπτυσε τους χαρακτήρες μέσα σε αυτά.Οπως ακριβώς και στο game of thrones. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από Saggitaro
manolis940 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 14/8/2024 στις 3:34 ΜΜ, Saggitaro είπε Εγώ ανέφερα ότι μεγάλωσα αρκετά για να αναλώνομαι σε καυγάδες δεν ανέφερα ποτέ ότι τσακώνομαι,αυτό προσπαθείς να αφήσεις να εννοηθεί κι απλά δε σε αφήνω.Τωρα όσον αφορά τη σειρά είπα και πριν και τεκμηρίωσα πως είναι βασισμένη στη Ζινξ,η καλύτερα για να είμαι πιο ακριβής περιστρέφεται γύρω από τη Ζινξ.Ειναι αδύνατο να ξεκινάς με τη Zaun και να μην έχει ενεργό ρόλο ο κύριος ήρωας της που είναι ο Warwick.Ειναι σαν Demacia χωρίς Garen και Lux η σαν Noxus χωρίς Draven και Darius.Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν ξεκινούσε σε επίπεδο βασιλείων και ανέπτυσε τους χαρακτήρες μέσα σε αυτά.Οπως ακριβώς και στο game of thrones. Πως να υπάρχει Warwick όταν ξεκινάει πριν την δημιουργία του; Είναι σαν να παραπονιέσαι πως το Gotham δεν έχει batman.
Saggitaro Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, manolis940 είπε Πως να υπάρχει Warwick όταν ξεκινάει πριν την δημιουργία του; Είναι σαν να παραπονιέσαι πως το Gotham δεν έχει batman. Πώς γίνεται να μην υπάρχει Warwick από τη στιγμή που η Ζινξ είναι μεταγενέστερη στο παιχνίδι; Συγγνώμη αλλά αν το Gotham δεν έχει Batman τότε τι θα δεις;
manolis940 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Saggitaro είπε Πώς γίνεται να μην υπάρχει Warwick από τη στιγμή που η Ζινξ είναι μεταγενέστερη στο παιχνίδι; Συγγνώμη αλλά αν το Gotham δεν έχει Batman τότε τι θα δεις; Αν και απ' τα λίγα που θυμάμαι το LOL έχει ανεξάρτητες ιστορίες από χαρακτήρα σε χαρακτήρα. Πχ η Ιστορία του Worwick αν θυμάμαι σωστά αναφέρει μόνο τον Sirtcz ή όπως γράφεται δεν θυμάμαι. Δεν αναφέρει καν το όνομα του ανθρώπου πριν από αυτόν. Της Τζινξ νομίζω ότι δεν αναφέρει κανέναν άλλο. Χρονικές αναφορές επίσης δεν γίνονται. Εκτός και αν εννοείς ότι στο lol η Τζινξ ήρθε μεταγενέστερα του Warwick που αυτό δεν έχει να λέει κάτι με το origin story. Για να συνδεθούν αυτές οι μικρές ιστορίες φυσικά και πρέπει να φτιαχτεί ένα νέο σενάριο και κάπου να γίνουν εκπτώσεις γιατί δεν μπορούν όλα να ταιριάζουν μεταξύ τους. Στην περίπτωση του Warwick ωστόσο δεν βλέπουμε καμία έκπτωση σχετικά με το Origin story του αλλά θεωρώ ότι έχει ταιριάξει τέλεια και βλέπουμε τον τρόπο δημιουργίας του και αναρωτιέμαι γιατί κάποιος που είναι fan του warwick να παραπονιέται γι αυτό. Όπως και να χει, αυτό δεν είναι κριτήριο να κρίνουμε μία τέτοια σειρά. Η σειρά φτιάχτηκε. Το σενάριο στηρίζεται στο lol αλλά δεν μπορούσε ποτέ να είναι το ίδιο του lol γιατί δεν έχει σενάριο και μέσα σε ένα χάος πιθανών και 100+ ηρώων επέλεξε μια δεκαπενταριά στους οποίους πήρε μια ιδέα από τις ανεξάρτητες ιστορίες τους και έφτιαξε ένα ωραιαότατο σενάριο. Νομίζω ότι αναλονώμαστε πολύ για την ποιότητα του Arcane σε ένα θέμα που έχει να κάνει με την διαρροή επεισοδίων και όχι μ αυτό που συζητάμε. Υπάρχει το αντίστοιχο topic όπου μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση. Αν σε ενδιαφέρει κάνε quote και mention αντίστοιχο θέμα. Προσωπικά δεν έχω σκοπό να συνεχίσω εδώ. Για την Ιστορία το Gotham δεν έχει batman!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα