jimis_vts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Αν δεν μπορεί κάποιος να βιώσει μια λάμπα ή να σφίξει δυο ρακόρ και λίγα σας παίρνουν. Το εννοώ. Εύκολα για λάμπα έπαιρνα και 50ρικο. Εκτός αν πρόκειται για ηλικιωμένο άνθρωπο ή κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να το κάνει μόνος του.
tzagaritos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 16 ώρες πριν, nickol-us είπε Διαφορά στην τιμή για το ίδιο πρακτικά προϊόν Επίσης θα πρέπει να βρεις και ξύλο όπως τον πάγκο για να βάλεις στην πρόσοψη 1 ώρα πριν, jimis_vts είπε Αν δεν μπορεί κάποιος να βιώσει μια λάμπα ή να σφίξει δυο ρακόρ και λίγα σας παίρνουν. Το εννοώ. Εύκολα για λάμπα έπαιρνα και 50ρικο. Εκτός αν πρόκειται για ηλικιωμένο άνθρωπο ή κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να το κάνει μόνος του. Εγώ μαζί σου, η απορία μου ήταν αν στην τιμή περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση διακόπτη νερού στην περίπτωση που υπάρχει η παροχή. Κατά τα άλλα είναι σαν να συνδέεις πλυντήριο ρούχων
jimis_vts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, tzagaritos είπε Εγώ μαζί σου, η απορία μου ήταν αν στην τιμή περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση διακόπτη νερού στην περίπτωση που υπάρχει η παροχή. Κατά τα άλλα είναι σαν να συνδέεις πλυντήριο ρούχων Δε γνωρίζω γι'αυτό αλλά μπορείς ν' αγοράσεις μόνος σου. Συνήθως μισή ίντσα θέλει.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 8 ώρες πριν, tzagaritos είπε Επίσης θα πρέπει να βρεις και ξύλο όπως τον πάγκο για να βάλεις στην πρόσοψη Εγώ μαζί σου, η απορία μου ήταν αν στην τιμή περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση διακόπτη νερού στην περίπτωση που υπάρχει η παροχή. Κατά τα άλλα είναι σαν να συνδέεις πλυντήριο ρούχων Μπορεί να έχει παροχή νερου χωρίς διακόπτη;
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μπορεί να έχει παροχή νερου χωρίς διακόπτη; Τι εννοείς?συνήθως αν δεν υπάρχει έξτρα παροχή για το πλυντήριο, πολύ συχνά μπαίνει ένα ΤΑΦ στο διακόπτη του κρύου νερού ώστε να πάρεις από εκεί
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 51 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Τι εννοείς?συνήθως αν δεν υπάρχει έξτρα παροχή για το πλυντήριο, πολύ συχνά μπαίνει ένα ΤΑΦ στο διακόπτη του κρύου νερού ώστε να πάρεις από εκεί Aλλο το ταφ και άλλο να υπάρχει παροχή χωρίς διακόπτη.
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aλλο το ταφ και άλλο να υπάρχει παροχή χωρίς διακόπτη. Ίσως δεν κατάλαβα την ερώτηση Παροχή χωρίς διακόπτη εννοώ αυτό που έχω στείλει στη φωτογραφία. Κλειστή παροχή δηλαδή 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Ίσως δεν κατάλαβα την ερώτηση Παροχή χωρίς διακόπτη εννοώ αυτό που έχω στείλει στη φωτογραφία. Κλειστή παροχή δηλαδή Παροχή χωρίς διακόπτη είναι η σωλήνα σχέτη ,άρα χωρίς διακόπτη θα τρέχει το νερό.
tzagaritos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Παροχή χωρίς διακόπτη είναι η σωλήνα σχέτη ,άρα χωρίς διακόπτη θα τρέχει το νερό. Έχει βιδωμενη τάπα μπροστά. Θέλει ξεβιδωμα της τάπας, τεφλόν και τοποθέτηση διακόπτη 1
spooker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 On 10/08/2024 at 22:20, nimik said: Απορία ,Για ποιο λόγο να μην πάρει κάποιος εντοιχιζόμενο αν υπάρχει η πρόβλεψη στα μέτρα αλλά να επιλέγει ελεύθερο και να αφαιρεί καπάκια κτλ ? Οτιδήποτε εντοιχιζομενο έχει μειονέκτηματα σε σχέση με τα normal. Πάντα υπάρχει κάποιο σοβαρό tradeoff με σοβαρότερο την τιμή και την ποικιλία
techartware Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) On 10/08/2024 at 23:29, nickol-us said: On 10/08/2024 at 22:20, nimik said: Απορία ,Για ποιο λόγο να μην πάρει κάποιος εντοιχιζόμενο αν υπάρχει η πρόβλεψη στα μέτρα αλλά να επιλέγει ελεύθερο και να αφαιρεί καπάκια κτλ ? Διαφορά στην τιμή για το ίδιο πρακτικά προϊόν Να προσθέσω ότι κατά περίπτωση μπορεί το ελεύθερο να δείχνει και ποιο ωραίο από το εντοιχιζόμενο, ανάλογα την κουζίνα. Για παράδειγμα αν η κουζίνα έχει ημι-εντοιχιζόμενο ψυγείο και είναι inox μπορεί να ταιριάζει καλύτερα ένα ελεύθερο inox, αν χωράει στη θέση του εντοιχιζόμενου (ύψος και πλάτος, λογικά στο βάθος δεν υπάρχει θέμα) Ωστόσο θα μπορούσε και ένα ελεύθερο να χαλάει την αισθητική, θέμα κουζίνας και γούστου. Αν αντικατασταθεί με εντοιχιζόμενο, πρέπει να μετρηθεί ότι το "καπάκι" (αυτό που βιδώνεται μπροστά και το κάνει να μοιάζει με ντουλάπι) που υπήρχε, ταιριάζει με το νέο εντοιχιζόμενο. Επίσης κάποια εντοιχιζόμενα δεν έχουν τις ενδείξεις και τα κουμπιά μπροστά αλλά είναι στο πάνω μέρος όταν ανοίγεις την πόρτα, ώστε να φαίνεται σαν ντουλάπι. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από techartware 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Aμα βγαλεις το καπακι δεν χανεις εγγυηση ομως;
sdikr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Just now, SagoniasSlutRos said: Aμα βγαλεις το καπακι δεν χανεις εγγυηση ομως; Το αναφέρει μέσα στο μανουαλ σαν διαδικασία που μπορείς να κάνεις 2
xsterg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Στις 11/8/2024 στις 1:19 ΜΜ, sdikr είπε Υπηρεσία σου παρέχουν, δεν σε υποχρεώνουν να την αγοράσεις, μπορείς να το κάνεις μόνος σου Εσύ πόσο θα χρέωνες μια επίσκεψη (με ΦΠΑ) σε σπίτι για να συνδέσεις ας πούμε μια τηλεόραση; μα δεν ειπα πουθενα οτι σε υποχρεωνει. ποσο θα χρεωνα με φπα? 50€ + φπα. φθηνοι ειναι. αλλα μου θυμιζουν τους αλλους που δεν ξερουν να αλλαξουν ενα λαστιχο αυτοκινητου και φωναζουν οδικη βοηθεια. πραγματικα γελαω με την ασχετοσυνη τους. κανονικα επρεπε να μην παιρνεις διπλωμα αυτοκινητου εαν δεν αλλαξεις πρακτικα και ρεζερβα. Στις 11/8/2024 στις 1:13 ΜΜ, gakost είπε Αμάν με το τσουβάλιασμα και τις προσβολές. Κόψε κάτι δεν προσβαλω κανεναν. την αληθεια λεω. και αυτο πειραζει τις περισσοτερες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα