tzagaritos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα, στο σπίτι ο πάγκος από κάτω έχει χώρο για πλυντήριο. Το ύψος όμως είναι 81.5 το οποίο το βρίσκει κανείς μόνο στα εντοιχιζόμενα. Τα αντίστοιχα ελεύθερα έχουν ύψος 84.5. στο public μου είπαν ότι μπορώ να βγάλω το καπάκι που έχει πάνω το ελεύθερο πλυντήριο και έτσι να το χρησιμοποιήσω κάτω από το πάγκο. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Και αν το βγάλεις κατεβαίνει 3 πόντους;Πολύ μου ακούγεται.
zanskou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 αυτά που δεν ειναι εντοιχιζόμενα δεν έχουν ρυθμιζόμενα ποδαράκια από κάτω ; έχεις τσεκάρει ;
dimviii Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 27 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Καλησπέρα, στο σπίτι ο πάγκος από κάτω έχει χώρο για πλυντήριο. Το ύψος όμως είναι 81.5 το οποίο το βρίσκει κανείς μόνο στα εντοιχιζόμενα. Τα αντίστοιχα ελεύθερα έχουν ύψος 84.5. στο public μου είπαν ότι μπορώ να βγάλω το καπάκι που έχει πάνω το ελεύθερο πλυντήριο και έτσι να το χρησιμοποιήσω κάτω από το πάγκο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Καλά σου είπαν. Απλά επιβεβαίωσε ότι βγαίνει το καπάκι. Το ίδιο έκανα πριν δύο μήνες σε ένα whirpool ελεύθερο που μπήκε σε θέση εντοιχισμενου 3
zmaskos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 30 minutes ago, dimviii said: Καλά σου είπαν. Απλά επιβεβαίωσε ότι βγαίνει το καπάκι. Το ίδιο έκανα πριν δύο μήνες σε ένα whirpool ελεύθερο που μπήκε σε θέση εντοιχισμενου Επιβεβαιώνω το ίδιο έκανα τον Ιανουάριο 1
tzagaritos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Βλέπω οι μεγάλες αλυσίδες (Κωτσόβολος, public κλπ) έχουν υπηρεσία εγκατάστασης κατά την παράδοση. Εμένα από ότι βλέπω παρόλο που έχει έξτρα παροχή για το πλυντήριο, δεν έχει μπει ο αντίστοιχος διακόπτης (check attached). Αυτό είναι μέρος της εγκατάστασης όμως? Αλλιώς δεν κάνουν και κάτι το κάνω μόνος μου 😅
xsterg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 φιλε μου και εγω ειχα θεμα με το υψος στο πλυντηριο πιατων στους γονεις μου. εβγαλα το καπακι και μπηκε ακριβως μεσα στον παγκο! επειδη δεν υπηρξε προβλεψη για πλυντηριο τοτε που αγοραστηκε το διαμερισμα θυσιασα ενα ντουλαπι και εκοψα με σεγα τα ξυλα μεσα στο ντουλαπι.
nimik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Απορία ,Για ποιο λόγο να μην πάρει κάποιος εντοιχιζόμενο αν υπάρχει η πρόβλεψη στα μέτρα αλλά να επιλέγει ελεύθερο και να αφαιρεί καπάκια κτλ ?
nickol-us Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, nimik είπε Απορία ,Για ποιο λόγο να μην πάρει κάποιος εντοιχιζόμενο αν υπάρχει η πρόβλεψη στα μέτρα αλλά να επιλέγει ελεύθερο και να αφαιρεί καπάκια κτλ ? Διαφορά στην τιμή για το ίδιο πρακτικά προϊόν 1
Xvipes Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 13 hours ago, tzagaritos said: Οπότε αυτό που περιλαμβάνει είναι το συνδέσουν την πρίζα, στην παροχή νερού και αποχέτευσης, κάτι που κάνεις πανεύκολα μόνος σου αν όλα είναι στη θέση τους και λειτουργούν. Ελπίζω να μην την χρεώνουν σαν υπηρεσία αλλά να είναι δωρεάν.
tzagaritos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Οπότε αυτό που περιλαμβάνει είναι το συνδέσουν την πρίζα, στην παροχή νερού και αποχέτευσης, κάτι που κάνεις πανεύκολα μόνος σου αν όλα είναι στη θέση τους και λειτουργούν. Ελπίζω να μην την χρεώνουν σαν υπηρεσία αλλά να είναι δωρεάν. Χαχα και όμως, το χρεώνουν 32€. Άρα εγώ δεν τον γλυτώνω τον υδραυλικό από ότι φαίνεται
xsterg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 11/8/2024 στις 9:57 ΠΜ, tzagaritos είπε Χαχα και όμως, το χρεώνουν 32€. Άρα εγώ δεν τον γλυτώνω τον υδραυλικό από ότι φαίνεται χρεωνουν 32 € για κατι που πρεπει να εισαι παντελως ασχετος για να μην το κανεις. ενα φις στην πριζα και μια συνδεση νερου και αλλη μια αποχετευσης σε ετοιμα δικτυα παρακαλω και χωρις ιχνος εξτρα ανταλλακτικου. πρέπει να εισαι τρομερα ασχετος η ατζαμης για να μην το εχεις. απο την αλλη βεβαια υπαρχουν ηλικιωμενοι η ανθρωποι που δεν μπορουν να βιδωσουν μια λαμπα οποτε για να υπαρχει η υπηρεσια αυτη παει να πει οτι περπαταει. μεσα στις χιλιαδες αγοραστων θα βρεθουν ασχετοι, πλουσιοι η και κοροιδα οπου θα τα δωσουν. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από xsterg 2
C(r)y Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, βγάζεις το καπάκι κ τέλος, επίσης και στα ελευθερα πλυντήρια , στη μια πλευρα έχει ρυθμιζομενα ποδαράκια. 1
gakost Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 1 hour ago, xsterg said: χρεωνουν 32 € για κατι που πρεπει να εισαι παντελως ασχετος για να μην το κανεις. ενα φις στην πριζα και μια συνδεση νερου και αλλη μια αποχετευσης σε ετοιμα δικτυα παρακαλω και χωρις ιχνος εξτρα ανταλλακτικου πρεπει εαν εισαι εως 65 ετων να εισαι τρομερα ασχετος η ατζαμης για να μην το εχεις. απο την αλλη βεβαια υπαρχουν ηλικιωμενοι η ανθρωποι που δεν μπορουν να βιδωσουν μια λαμπα οποτε για να υπαρχει η υπηρεσια αυτη παει να πει οτι περπαταει. μεσα στις χιλιαδες αγοραστων θα βρεθουν ασχετοι, πλουσιοι η και κοροιδα οπου θα τα δωσουν. Αμάν με το τσουβάλιασμα και τις προσβολές. Κόψε κάτι 1
sdikr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 1 hour ago, xsterg said: χρεωνουν 32 € για κατι που πρεπει να εισαι παντελως ασχετος για να μην το κανεις. ενα φις στην πριζα και μια συνδεση νερου και αλλη μια αποχετευσης σε ετοιμα δικτυα παρακαλω και χωρις ιχνος εξτρα ανταλλακτικου πρεπει εαν εισαι εως 65 ετων να εισαι τρομερα ασχετος η ατζαμης για να μην το εχεις. απο την αλλη βεβαια υπαρχουν ηλικιωμενοι η ανθρωποι που δεν μπορουν να βιδωσουν μια λαμπα οποτε για να υπαρχει η υπηρεσια αυτη παει να πει οτι περπαταει. μεσα στις χιλιαδες αγοραστων θα βρεθουν ασχετοι, πλουσιοι η και κοροιδα οπου θα τα δωσουν. Υπηρεσία σου παρέχουν, δεν σε υποχρεώνουν να την αγοράσεις, μπορείς να το κάνεις μόνος σου Εσύ πόσο θα χρέωνες μια επίσκεψη (με ΦΠΑ) σε σπίτι για να συνδέσεις ας πούμε μια τηλεόραση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα