MaDaAmAx1985 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σας, μια ερώτηση, ξέρετε μήπως αν υπάρχει τρόπος εγκατάστασης εφαρμογών andoid σε windows 11? Σας ευχαριστώ πολύ.
coolnetgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη στο Windows Subsystem for Android. Η εναλλακτική που χρησιμοποιώ είναι το BlueStacks. 1
DJ_WOODY Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Καλησπερα το δοκιμασα και εγω εκανα εγκατασταση εβαλα τους κωδικους μου (google). οταν ομως πηγα για ασχετο λογο να τσεκαρω που ειναι το κινητο μου μεσω της ευρεσης συσκευης της Google βρηκα μια συσκευη που δεν ηταν δικια μου. Μηπως ξερεις τι παιζει ;
coolnetgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Το bluestacks δηλώνει ένα μοντέλο συσκευής για να δουλέψει. Αν ταιριάζει η ώρα σύνδεσης, λογικά είναι αυτό.
DJ_WOODY Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εντέλει το απεγκατεστησα μου κολούσε συνέχεια. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από DJ_WOODY
StavrosD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Αν εγκαταστήσεις το android studio σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξει android phone emulator. Τα παιχνίδια προφανώς δεν θα έχουν τις βέλτιστες επιδόσεις και δεν θα μπορείς να τρέξεις εφαρμογές ebanking αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργεί ικανοποιητικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα