Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Motorola g32 hotspot wi-fi

tzitzikas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Έχω 2 κινητά Motorola g32 με την ίδια έκδοση android. Το ένα έχει Cosmote το άλλο Vodafone αν παίζει κάποιο ρόλο. Ενώ αυτό με cosmote όταν  ενεργοποιω το σημείο πρόσβασης wi-fi μπορώ να συνδέσω το λάπτοπ αμέσως στα 2,4ghz όμως μόνο (όχι στα 5ghz) στο άλλο με Vodafone δεν συνδέεται με.τιποτα (γράφει στο λάπτοπ windows 10 χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ) παρόλο που βλέπει το δίκτυο. Στο σημείο πρόσβασης έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις (ενεργοποιημένη την επέκταση συμβατότητας αλλιώς δεν συνδέεται ούτε στο cosmote κινητό). Καμία ιδέα??

Και στα 2 κινητά έχω τον ίδιο κωδικό βάλει για το hotspot. Παίζει κάποιο ρόλο? 

Ευχαριστώ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Καλημέρα. Έχω 2 κινητά Motorola g32 με την ίδια έκδοση android. Το ένα έχει Cosmote το άλλο Vodafone αν παίζει κάποιο ρόλο. Ενώ αυτό με cosmote όταν  ενεργοποιω το σημείο πρόσβασης wi-fi μπορώ να συνδέσω το λάπτοπ αμέσως στα 2,4ghz όμως μόνο (όχι στα 5ghz) στο άλλο με Vodafone δεν συνδέεται με.τιποτα (γράφει στο λάπτοπ windows 10 χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ) παρόλο που βλέπει το δίκτυο. Στο σημείο πρόσβασης έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις (ενεργοποιημένη την επέκταση συμβατότητας αλλιώς δεν συνδέεται ούτε στο cosmote κινητό). Καμία ιδέα??

Και στα 2 κινητά έχω τον ίδιο κωδικό βάλει για το hotspot. Παίζει κάποιο ρόλο? 

Ευχαριστώ!!

Οταν δοκιμάζεις με το ένα κινητό έχεις και το άλλο ενεργό στο hot spot?Αν και δεν βλέπω γιατί να παίζει ρόλο ο κωδικός,έχουν διαφορετικο όνομα τα δύο hot spots,σωστα;

Εχεις δοκιμάσει να δώσεις απο το βοντα στο κοσμοτέ να δεις τι γίνεται;

20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οταν δοκιμάζεις με το ένα κινητό έχεις και το άλλο ενεργό στο hot spot?Αν και δεν βλέπω γιατί να παίζει ρόλο ο κωδικός,έχουν διαφορετικο όνομα τα δύο hot spots,σωστα;

Εχεις δοκιμάσει να δώσεις απο το βοντα στο κοσμοτέ να δεις τι γίνεται;

Όχι έχω απενεργοποιημένο το άλλο hotspot.

Δοκίμασα μόλις δεν συνδέεται το άλλο κινητό cosmote με αυτό που έχει Vodafone κάνοντας το Vodafone hotspot. Λέει συνδέθηκε αλλά χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Έχουν διαφορετικό όνομα.

Ευχαριστώ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...