Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ ρομπότ που θα μπορούσε να κερδίσει εμένα στο ping pong, θα μπορούσε να είναι και ένα σιδερένιο κουτί που θα είχε κολλημένο πάνω του μια ρακέτα, οπότε το "κέρδισε όλους τους ερασιτέχνες, δε λέει και πολύ.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, atypicalcoder said:

Αυτό γιατί θεωρείται ΑΙ και όχι image recognition πως το λένε που υπάρχει δεκαετίες.

Έχεις δίκιο, αυτό που βλέπουμε είναι η εξέλιξη αυτού που λες. Και τότε ΑΙ ηταν. 

Είναι computer vision με machine learning και deep learning. 

Σύστημα το οποίο μαθαίνει μόνο του. 

Τώρα απλά βλέπουμε συνδυασμό μεγαλύτερης επεξεργαστικης ισχύος και καλύτερων αλγορίθμων μηχανικής μάθησης. 

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.

Οκ, η ΑΙ εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και δεν μου κάνει έκπληξη καθόλου το συγκεκριμένο γεγονός. Πρώτα με τον Κασπάροφ , τώρα με τα ρομποτάκια, μετά με τον πίθηκο της Neuralink , σε λίγο με τα ανδροειδή και κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε στο Μάτριξ. (εάν δεν πάρουμε τα μέτρα μας)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/8/2024 στις 12:08 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Οπως............ ?

Να απλώνει και να μαζεύει τη μπουγάδα, να στρώνει τραπέζι, να το μαζεύει και να πλένει τα πιάτα για να έχω εγώ το χρόνο να τελειοποιήσω τη τεχνική μου. Πρακτικά πράγματα.

Spoiler

Επεξ/σία από QueenOfStars
Ο editor κάνει ότι γουστάρει
Δημοσ.

Αν το ρομπότ σκάει μπαλιές με δύναμη 3 φορές από το ανθρώπινο θα πάρει τους ολυμπιακούς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...