greekfragma Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 2 hours ago, AkisLeoforia said: το δικαστήριο γίνετε για αρχή για να καταδικαστεί ως υπαίτιος. αφού καταδικαστεί ως υπαίτιος τότε θα κάνουμε και την ανάλογη αγωγή μη χαθείς όμως....να μας ανεβάσεις και τα αποδεικτικά της απόφασης του δικαστηρίου (κρύβοντας τα στοιχεία σου ε...) όχι σα τη γυναίκα και μάθουμε ποιος είσαι που μένεις και που είναι τα λεωφορεία του Άκη. 1 2
GamingMaster424 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 2 hours ago, AkisLeoforia said: για φανταστείτε όμως εάν δεν καταφέρει να απόδειξη τίποτα από όλα αυτά στο δικαστήριο θέλω να δω τότε τι θα λέτε. εδώ θα είμαι και θα είστε ..θα επισημάνω ακριβώς την απόφαση του δικαστηρίου όταν έρθει η ώρα Ελπίζω τουλάχιστον να σου είπε ο δικηγόρος σου και να το κατάλαβες (δεν φαίνεται με βάση αυτό που μόλις είπες) πως ο κατήγορος είναι αυτός που οφείλει να αποδείξει την ενοχή του αντίδικου και όχι το αντίστροφο. Με πιο απλά λόγια, εσύ φέρεις την ευθύνη να αποδείξεις στο δικαστήριο πως αυτός είναι ένοχος πέραν πάσης αμφιβολίας και όχι αυτός πως είναι αθώος. Innocent until proven guilty που λέμε και στο χωριό μου. 4
sakis697 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε Ελπίζω τουλάχιστον να σου είπε ο δικηγόρος σου και να το κατάλαβες (δεν φαίνεται με βάση αυτό που μόλις είπες) πως ο κατήγορος είναι αυτός που οφείλει να αποδείξει την ενοχή του αντίδικου και όχι το αντίστροφο. Με πιο απλά λόγια, εσύ φέρεις την ευθύνη να αποδείξεις στο δικαστήριο πως αυτός είναι ένοχος πέραν πάσης αμφιβολίας και όχι αυτός πως είναι αθώος. Innocent until proven guilty που λέμε και στο χωριό μου. Presumed Innocent 😀 1
Mhdenistis Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 5 ώρες πριν, mechpanos είπε Να διαχωρίσουμε, άλλο η τιμωρία, άλλο η αποζημίωση. Θα σου το είπε αυτό ο δικηγόρος έτσι; Με την μήνυση τον τιμωρείς, θα φάει εκεί 3 μήνες με αναστολή ξέρω'γω και αυτό είναι. Για την αποζημίωση πρέπει να υποβάλεις και αγωγή γυρεύοντας να σου πληρώσει την ζημιά που έπαθες. Οι ποινές με αναστολή είναι και αυτές εξαγοράσιμες με κάποια 100άρια ευρώ την ημέρα, τα πληρώνεις επί τόπου στο δικαστήριο μετά την δίκη. 1
cpc464 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Έγινε καταγγελία και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν πήγε να κατασχέσει τους υπολογιστές του κατόχου της I.P, οι μητρικές από το 2000 και μετά έχουν όλες σειριακό αριθμό, θα μπορούσε να φανεί άνετα εάν ήταν ο κατηγορούμενος η αν κάποιος απλά μπήκε στο wifi του, και ρωτάω, ο νηματοθέτης δέν γνωρίζει από πληροφορική, η δίωξη τι έκανε?. Δεν ξέρω αλλά εγώ θα έκοβα την χασούρα μου τώρα που προλαβαίνω και δεν θα άκουγα δικηγόρους, πελάτες θέλουν τι θα πουν?,μην τρέχεις στα δικαστήρια?.
forgotten Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) δυο τρια σεναρια ετρεξαν γρηγορα απο το μυαλο μου. μαλλον εκλεψαν τα στοιχεια προσβασης στον λογαριασμο και αλλαξαν τα παντα οποτε χασατε προσβαση, το μονο στοιχειο που εχετε ειναι μια ip η οποια εκ των πραγματων δεν θα σας βοηθησει σε τπτ. οποιος κανει τετοιες απατες τρεχει πισω απο vpn και ως εκ τουτου δεν ειναι ευκολο να δεις τα αληθινα του στοιχεια , ( μεγαλο ποσοστο ειναι απο ινδια ,νεπαλ πακισταν κλπ) υπολογιζω οτι ο τυπος που θεωρειται ως ενοχο επεσε και αυτος θυμα τους και εγινε απατη με τα δικα του ψηφιακα ιχνη. απο αυτα ολα και το γεγονος οτι εχει αλλοθι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα παρετε αποζημιωση διοτι δεν θα μπορεσει να στηθει υποθεση στα δικαστηρια. Τωρα αν πεισμωνεις και εισαι σιγουρος βασισμενος σε λογια ατομων που δεν εχουν ιδεα απο την τεχνολογια αλλα θελουν χρηματα συνεχισε το μεχρι το τερμα , δικα σου λεφτα ειναι. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από forgotten 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις