tutuyo Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 14 minutes ago, AkisLeoforia said: προφανώς με νοιάζει και η αποζημιώσει. αλλα και να τιμωρηθεί . εγώ όσους ρώτησα δικηγόρους μου είπαν ότι και μονο με μια IP είναι δυνατό αποδεικτικό. και στην τελική που ξέρω εγώ εάν είναι αυτός η όχι . ήδη έχω δώσει αρκετά λεφτά για δικηγόρους . αλλα αύριο θα ρωτήσω και τον δικηγόρο εάν τελικά δεν καταδικαστεί του πληρώνω 100% εγώ τα έξοδα ? Δεν καταλαβαίνω γιατί η ip είναι δυνατό αποδεικτικό Πώς αποδυκνυεις ότι καθόταν αυτός στον υπολογιστή και όχι ο αδερφός του, ένας φίλος του, ο θείος του; 1
VonLoutsos Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 11 minutes ago, tutuyo said: Δεν καταλαβαίνω γιατί η ip είναι δυνατό αποδεικτικό Πώς αποδυκνυεις ότι καθόταν αυτός στον υπολογιστή και όχι ο αδερφός του, ένας φίλος του, ο θείος του; Αφου το είπαν οι δικηγόροι!!! Ξέρουν καλύτερα τους νόμους από εμένα και εσένα!!! 1
DreamAxe Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 8 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Αφου το είπαν οι δικηγόροι!!! Ξέρουν καλύτερα τους νόμους από εμένα και εσένα!!! Αν ο δικηγόρος του άλλου δεν είναι τελείως ηλίθιος δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί μια διεύθυνση IP από μόνη της σαν αποδεικτικό για τίποτα όπως έχει αναλυθεί και παραπάνω. 4
JakeKaufman Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Η σύζυγος που χρησιμοποιεί το εταιρικό account για να κερδίσει δωράκια και δίνει αέρα πατέρα τα στοιχεία έχει την μεγαλύτερη ευθύνη. Απο αυτή να τα ζητήσεις 6
AkisLeoforia Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 6 ώρες πριν, DreamAxe είπε Αν ο δικηγόρος του άλλου δεν είναι τελείως ηλίθιος δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί μια διεύθυνση IP από μόνη της σαν αποδεικτικό για τίποτα όπως έχει αναλυθεί και παραπάνω. Και τότε με την δικη σας λογική, σε ένα υποθετικό σενάριο τι αλλα στοιχεια θεωρείς ότι θα πρέπει να έχω για να σταθεί η υπόθεση? Όταν λέμε σε περίπτωση που αθωωθεί και ζήτηση αποζημίωση για δικαστικά έξοδα εννοείτε προφανώς μονο τα 88.90 euro που είναι το παραβολο για μονομελές ? η ακόμα και τα λεφτά που έδωσε για δικηγόρο? 2
greekfragma Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 minutes ago, AkisLeoforia said: Και τότε με την δικη σας λογική, σε ένα υποθετικό σενάριο τι αλλα στοιχεια θεωρείς ότι θα πρέπει να έχω για να σταθεί η υπόθεση? Όταν λέμε σε περίπτωση που αθωωθεί και ζήτηση αποζημίωση για δικαστικά έξοδα εννοείτε προφανώς μονο τα 88.90 euro που είναι το παραβολο για μονομελές ? η ακόμα και τα λεφτά που έδωσε για δικηγόρο? όλα. ακόμα και την απόδειξη από το ταξί που τον έφερε στο δικαστήριο αν έχει κρατήσει. 5
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, AkisLeoforia είπε Και τότε με την δικη σας λογική, σε ένα υποθετικό σενάριο τι αλλα στοιχεια θεωρείς ότι θα πρέπει να έχω για να σταθεί η υπόθεση? Όταν λέμε σε περίπτωση που αθωωθεί και ζήτηση αποζημίωση για δικαστικά έξοδα εννοείτε προφανώς μονο τα 88.90 euro που είναι το παραβολο για μονομελές ? η ακόμα και τα λεφτά που έδωσε για δικηγόρο? Γιατί δεν ρωτάς τον δικηγόρο; Εσύ στην περίπτωση του τι θα ζήταγες;Δεν θα ζήταγες και αποζημίωση για την ταλαιπωρία ; Σαν να κρύωσε λίγο το πράγμα;Σαν να μπήκαν δευτερες σκέψεις; 4
nikopoup Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Κάποτε μια διεύθυνση IP μπορεί να βοηθούσε για να βρεθούν κάποια στοιχεία. Με τα εργαλεία που υπάρχουν τώρα για αλλαγές στην IP καλή τύχη να βρεις τι έγινε. Πάντως ο δικηγόρος σα να έχει μείνει λίγο πίσω στην τεχνολογία. Σου είπε μια βλακεία και εσύ περιμένεις να πάρεις πίσω χρήματα. Και αν δήλωνε ότι πέρασε ένας και του ζήτησε τον κωδικό του Wifi για να πάρει τηλέφωνο την οικογένεια του στην Παλαιστίνη και από την καλή του την καρδιά το έδινε? BTW τι νούμερο έχετε στο μυαλό σας? 1 1
AkisLeoforia Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, nikopoup είπε Κάποτε μια διεύθυνση IP μπορεί να βοηθούσε για να βρεθούν κάποια στοιχεία. Με τα εργαλεία που υπάρχουν τώρα για αλλαγές στην IP καλή τύχη να βρεις τι έγινε. Πάντως ο δικηγόρος σα να έχει μείνει λίγο πίσω στην τεχνολογία. Σου είπε μια βλακεία και εσύ περιμένεις να πάρεις πίσω χρήματα. Και αν δήλωνε ότι πέρασε ένας και του ζήτησε τον κωδικό του Wifi για να πάρει τηλέφωνο την οικογένεια του στην Παλαιστίνη και από την καλή του την καρδιά το έδινε? BTW τι νούμερο έχετε στο μυαλό σας? Λογικά θα έχει δώσει πάνω κάτω ότι και εγώ ... παράσταση στο δικαστήριο 400-500 και σίγουρα αλλα 500$ γιατί έκανε κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις αφού παρέλαβε όλοι την δικογραφία.. Mε βρήκε που με βρήκε η πρώτη συμφορά. Δεν θα το επιτρέψω και την δεύτερη φορα ... Συνήθως μου είπε ο δικηγόρος μπαίνουν αρχείο γιατί δεν βρίσκαν τίποτα αλλα εμείς τώρα έχουμε και όνομα και IP είναι όλα με το μέρος μας. και ας έχει λευκό ποινικό μητρώο 1 14
vorlon68 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλά..... περίμενε εσυ να αποζημιωθείς..... Κανονικά σε τετοια θέματα θα πρεπει να καταδικάζεται λόγω ηλιθιότητας και αυτός που την πάτησε μπας και σταματησουν να κάνουν βλακείες 🤣 3 3
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 59 λεπτά πριν, AkisLeoforia είπε Mε βρήκε που με βρήκε η πρώτη συμφορά. Δεν θα το επιτρέψω και την δεύτερη φορα ... Εκπαίδευσε την σύζυγο για να αποφευχθει η δευτερη φορά.Ή όποιον τέλως πάντων χειρίζεται τα του ιντερνετ. 1
GamingMaster424 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Με όλο τον σεβασμό έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Για τέτοιες περιπτώσεις θα χρειαστείς εμπειρογνώμονα που θα συντάξει ολόκληρη αναφορά αρχικά με το αν είναι εφικτά αυτά για τα οποία κατηγορείς τον άλλον (με αυτά που λες ως τώρα μάλλον δεν είναι) και στη συνέχεια με το πως ακριβώς αποδεικνύονται (μια σκέτη διεύθυνση IP δεν λέει και πολλά). Αν κρίνω και από την ορθογραφία σου μάλλον δεν ανήκεις στον χώρο της τεχνολογίας (κανένα πρόβλημα με αυτό), οπότε διάβασε ξανά και προσεκτικά τα σχόλια που άφησαν ήδη άτομα που κάτι παραπάνω ξέρουν, αλλιώς θα συνεχίσεις να είσαι το "εύκολο 500άρικο" που λένε και οι δικηγόροι πίσω από κλειστές πόρτες. 6
godfather0991 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Επίσης δεν είναι μόνο τα έξοδα του δικαστηρίου γιατί ο άλλος μπορεί να του κάνει μύνηση για ψυχική οδύνη, για ότι του στέρησε μέρες δουλειάς που αντιστοιχούν σε μισθό, συκοφαντική δυσφήμηση και ότι άλλο σκεφτεί ο δικηγόρος του, οπότε αυτό σημαίνει και άλλα έξοδα για το ts. Και όλα αυτά λόγω ελληνικών δικαστηρίων σε 5-6 χρόνια μπορεί και περισσότερο. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από godfather0991 3
VonLoutsos Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 11 hours ago, DreamAxe said: Αν ο δικηγόρος του άλλου δεν είναι τελείως ηλίθιος δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί μια διεύθυνση IP από μόνη της σαν αποδεικτικό για τίποτα όπως έχει αναλυθεί και παραπάνω. Μαζί σου και εγώ. Ο ΤΣ δεν το έχει καταλάβει ακομα...
aromeo Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 3 hours ago, godfather0991 said: Επίσης δεν είναι μόνο τα έξοδα του δικαστηρίου γιατί ο άλλος μπορεί να του κάνει μύνηση για ψυχική οδύνη Ποιος πέθανε; 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις