1comment Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AkisLeoforia είπε έτσι όπως τα λες είναι σαν να λες ότι το έχω χάσει ήδη. Μην ξεχνάς ότι η IP είναι στο όνομα του . αυτός έχει την ευθύνη Εφόσον όμως έκανες ήδη τη διαδικασία, ας μην το παρατήσεις. Εγώ θα συνέχιζα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από 1comment
greekfragma Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 10 ώρες πριν, AkisLeoforia είπε έτσι όπως τα λες είναι σαν να λες ότι το έχω χάσει ήδη. Μην ξεχνάς ότι η IP είναι στο όνομα του . αυτός έχει την ευθύνη σου κλέβουν το αμάξι και πας και δηλώνεις την κλοπή στην ασφάλεια. οι κλέφτες βαράνε τράπεζα και μετά παρατάνε το αμάξι. το αμάξι βρίσκεται. λες να έρθει η ασφάλεια να σου ζητήσει τα λεφτά της τράπεζας; λογικό ε; 4
nikopoup Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Plot twist Τελικά είναι αυτός ο πραγματικός ένοχος, ενώ ήταν στην δουλειά είχε συνεργό που τα έκανε όλα. Προσπαθεί να σας ρίξει στάχτη στα μάτια με την δήθεν προθυμία του. Ή απλά βλέπω πολλές αστυνομικές σειρές 8
godfather0991 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Μεταφέρθηκε η Παρασκευή στο Σάββατο και δεν με ενημέρωσε κάνεις 😅 1 8
DreamAxe Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 48 λεπτά πριν, AkisLeoforia είπε έτσι όπως τα λες είναι σαν να λες ότι το έχω χάσει ήδη. Μην ξεχνάς ότι η IP είναι στο όνομα του . αυτός έχει την ευθύνη Οι IP δεν είναι ονομαστικές, είναι ό,τι τύχει να πάρεις εκείνη την ώρα και άνετα μπορεί να είναι και άλλος απο το wifi του (για να μην πιάσουμε την περίπτωση spoofing). Δεν έχεις υπόθεση να στηριχτεί σε δικαστήριο αν το μόνο στοιχείο σου είναι η IP του.
lector Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Οι ανθρωποι που εχασαν τα μεροκαματα χωρις να φταινε σε κατι θα αποζημιωθουν καπως...;
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 58 minutes ago, AkisLeoforia said: έτσι όπως τα λες είναι σαν να λες ότι το έχω χάσει ήδη. Μην ξεχνάς ότι η IP είναι στο όνομα του . αυτός έχει την ευθύνη και στα free wifi η ip αλλου ανηκει. ps. αλλος ενας δικηγορος που ταζει λεφτσ.εχει γινει της μοδας 2
Black Demis Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) κανεις δεν κανει παραβιάσεις χυμα σηνηθος κάνει χρήση ιχνών άλλου ατόμου ετσι κατα 99,9% ψάχνεσαι με ενα άτομο που δεν ξερει τπτ και δεν εκανε και τπτ οσο για το δικαστήριο αν το μόνο που τον συνδέει μετά από έρευνα που θα γίνει ειναι η ip του δύσκολα να δεχθεί δικαστήριο (καθώς μπορει να είχε γίνει spoofing πχ να του έχουν φυτρώσει καποιο λογισμικό και περνούσαν κίνηση από εκεί η να είχε παραβιαστεί το wifi κλπ κλπ Επεξ/σία 10 Αυγούστου από Black Demis
cpc464 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τι διαβάζω σήμερα θεέ μου, καταρχάς κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει λεφτά μόνο με το iban, πρέπει να δώσει το θύμα κάποιο είδος έγκρισης (authorazation), επιπλέον είναι δυνατόν να μην εμφανίζεται στην τράπεζα ποιος παρέλαβε τα χρήματα?. Τίποτα σε αυτή την ιστορία δεν στέκει. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από cpc464 3
piccolino Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 9 ώρες πριν, lector είπε Οι ανθρωποι που εχασαν τα μεροκαματα χωρις να φταινε σε κατι θα αποζημιωθουν καπως...; Έλα τώρα, στην Ελλάδα είσαι. Γιατί να πληρωθούν για τη βλακεία που έκανε το αφεντικό; Που δε θα αποζημιωθεί κιόλας. Θα δουλέψουν τσάμπα μέχρι να ισοφαρίσουν τη ζημιά απ τη βδομάδα που έμεινε κλειστό το μαγαζί και τη χαμένη αποζημίωση. 1 1
Nabuko Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 9 ώρες πριν, lector είπε Οι ανθρωποι που εχασαν τα μεροκαματα χωρις να φταινε σε κατι θα αποζημιωθουν καπως...; Σύμφωνα με τη νοοτροπία του μέσου εργοδότη, θα χρεωθούν άδεια. Problem solved. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 11 ώρες πριν, AkisLeoforia είπε έτσι όπως τα λες είναι σαν να λες ότι το έχω χάσει ήδη. Ετοιμασου να δωσεις και αποζημιωσεις. Κανετε που κανετε οτι σας κατεβει,ζητατε και τα ρεστα. Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι καποιος εχει χακαρει τον τυπο που χακαρε εσενα. Εγω θα σε ρωτησω το αλλο ομως. Αν αυτος που σε χακαρε,χρησιμοποιησει το προφιλ σας για να χακαρει τον επομενο και ο επομενος ερθει να ζητησει απο σενα τα ρεστα,πως θα σου φανει; Γιατι αυτο θα γινοταν 100% , ισως τη γλυτωσατε επειδη δρασατε οπως δρασατε. Ψηφιακα αναλφαβητοι,εσυ ,η γυναικα σου και ο δικηγορος σας. 13 ώρες πριν, smpt είπε εγώ δεν καταλαβαίνω πως μπορεί από αυτόν τον λόγο να κλείσει ένα κατάστημα για μια εβδομάδα. 12 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Τυχαία θα πω <<κατάστημα>> χωρίς φυσικό κατάστημα που πουλάει αποκλειστικά μέσω FB/Insta και λοιπές εφαρμογές. Τυχαια και μονο απο το nick του OP λεω οτι εχουν ανοιξει μαγαζαρα στο insta , χωρις να εχουν προηγουμενη επαφη με το αντικειμενο και το διαδικτυο γενικα. 4
tutuyo Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Από ότι κατάλαβα τον TS τον ενδιαφέρει αν θα πάρει λεφτά
AkisLeoforia Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, tutuyo είπε Από ότι κατάλαβα τον TS τον ενδιαφέρει αν θα πάρει λεφτά προφανώς με νοιάζει και η αποζημιώσει. αλλα και να τιμωρηθεί . εγώ όσους ρώτησα δικηγόρους μου είπαν ότι και μονο με μια IP είναι δυνατό αποδεικτικό. και στην τελική που ξέρω εγώ εάν είναι αυτός η όχι . ήδη έχω δώσει αρκετά λεφτά για δικηγόρους . αλλα αύριο θα ρωτήσω και τον δικηγόρο εάν τελικά δεν καταδικαστεί του πληρώνω 100% εγώ τα έξοδα ? 1 4
george1807 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, AkisLeoforia είπε προφανώς με νοιάζει και η αποζημιώσει. αλλα και να τιμωρηθεί . εγώ όσους ρώτησα δικηγόρους μου είπαν ότι και μονο με μια IP είναι δυνατό αποδεικτικό. και στην τελική που ξέρω εγώ εάν είναι αυτός η όχι . ήδη έχω δώσει αρκετά λεφτά για δικηγόρους . αλλα αύριο θα ρωτήσω και τον δικηγόρο εάν τελικά δεν καταδικαστεί του πληρώνω 100% εγώ τα έξοδα ? Προφανώς και του πληρώνεις εσυ τα έξοδα αν δεν καταδικαστεί. Αλίμονο να σέρνεις κάποιον σε δίκη άδικα και να πρέπει να πληρώσει κιόλας στο τέλος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις