Προς το περιεχόμενο

Powerbank & aegean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ProponitisTouKanape said:

Πάντως εμένα μου έχουν καταστρέψει powerbank που είχα σε παραδοτέα αποσκευή, πριν περίπου 10 χρόνια. Και είχε χαρτί από την αστυνομία οτι βρήκαν τη συσκευή και την κατέστρεψαν. Κι έτσι έμαθα να το παίρνω μαζί μου :P 

απαγορευονται τα powerbanks στις παραδοτεες αποσκευες εδω και πολλα χρονια οσο ξερω

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Χαιρομαι που κατά κάποιο τρόπο εξελίχθηκε σε συζήτηση το thread.

Προσωπικά ήξερα ανεκαθεν ότι πρέπει να το έχω μαζί μου και όχι στην παραδοτέα, για αυτό και αγχωνόμουν αν θα περάσει τον έλεγχο.

Τελικά το είχα μέσα στο backpack δε το είχαν καν έξω όπως το λάπτοπ και πέρασε κανονικότατα.

είναι στα 30.000 mAh και 114 Watt/H. 

το είχα ξαναπεράσει από έλεγχο σε πρηγούμενό μου ταξίδι σε Θεσσαλονίκη (τώρα πήγα Κέρκυρα). 

ΓΙα εξωτερικό δεν έχω δοκιμάσει (όχι αν θα το περάσουν από το βενιζέλος, αν θα το περάσουν από το αεροδρόμιο του εξωτερικού περισσότερο, για πίσω Αθήνα)

Δημοσ.
22 hours ago, geomalliv said:

Χαιρομαι που κατά κάποιο τρόπο εξελίχθηκε σε συζήτηση το thread.

Προσωπικά ήξερα ανεκαθεν ότι πρέπει να το έχω μαζί μου και όχι στην παραδοτέα, για αυτό και αγχωνόμουν αν θα περάσει τον έλεγχο.

Τελικά το είχα μέσα στο backpack δε το είχαν καν έξω όπως το λάπτοπ και πέρασε κανονικότατα.

είναι στα 30.000 mAh και 114 Watt/H. 

το είχα ξαναπεράσει από έλεγχο σε πρηγούμενό μου ταξίδι σε Θεσσαλονίκη (τώρα πήγα Κέρκυρα). 

ΓΙα εξωτερικό δεν έχω δοκιμάσει (όχι αν θα το περάσουν από το βενιζέλος, αν θα το περάσουν από το αεροδρόμιο του εξωτερικού περισσότερο, για πίσω Αθήνα)

παντα παιρνω Powerbank μαζι μου ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο (αεροπλανο). συνηθως παιρνω ενα 10.000mah και πιο παλια ενα 20.000. ουτε μια φορα δεν θυμαμαι να μου εχουν πει να το τσεκαρουν να δουν αν ειναι 20.000 αν ειναι 30.000 ή δεν ξερω τι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

παντα παιρνω Powerbank μαζι μου ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο (αεροπλανο). συνηθως παιρνω ενα 10.000mah και πιο παλια ενα 20.000. ουτε μια φορα δεν θυμαμαι να μου εχουν πει να το τσεκαρουν να δουν αν ειναι 20.000 αν ειναι 30.000 ή δεν ξερω τι

ε ενταξει στο scanner θα δειξει αν ειαι 30.000 απο τον ογκο και την ποσοτητα των μπαταριων. Τωρα το αν θα ασχοληθουν ειναι αλλο θεμα..

Δημοσ.
Just now, gorge18 said:

ε ενταξει στο scanner θα δειξει αν ειαι 30.000 απο τον ογκο και την ποσοτητα των μπαταριων. Τωρα το αν θα ασχοληθουν ειναι αλλο θεμα..

απλα παλια πολλες μπαταριες ηταν οι κλασσικες 18650 ενω τωρα μπαινουν σαν φυλλα μπαταριων οποτε ειναι ισως λιγο πιο δυσκολο επειδη το ενα ειναι πανω απο το αλλο. μαλλον δεν τους πολυενδιαφερει κιολας.αλλωστε πιστευω οτι λιγοι παιρνουν τοσο μεγαλα Powerbanks.ειναι και ογκος αλλα και βαρος.ειχα και 20.000 και απλο και solar και τελικα εφαγαν σουτο και κρατησα ενα 10.000 compact.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Ποτέ δεν μου έχουν τσεκάρει το powerbank,ακόμα και όταν είχα δύο στην τσάντα.Ουτε στο ΕλΒεν ούτε στα αγγλικά αεροδρόμια .Κάτι εργαλεία τους φάνηκαν περίεργα αλλά τα πέρασα.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Ukforthemoment said:

Ποτέ δεν μου έχουν τσεκάρει το powerbank,ακόμα και όταν είχα δύο στην τσάντα.Ουτε στο ΕλΒεν ούτε στα αγγλικά αεροδρόμια .Κάτι εργαλεία τους φάνηκαν περίεργα αλλά τα πέρασα.

σε τσαντακι το εχω το Power bank δεν το βαζω ξεχωριστα και οπως ειπες και εσυ ποτε δεν μου εχουν πει καν να το δουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

σε τσαντακι το εχω το Power bank δεν το βαζω ξεχωριστα και οπως ειπες και εσυ ποτε δεν μου εχουν πει καν να το δουν

ετσι και εγω,με το κινητό ( που το βάζω στο καλάθι ) και τα χαρτιά μου .

Τωρα θα κατέβω με μια xiaomi τρόμπα αερα  ,ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.

Δημοσ.
4 minutes ago, Ukforthemoment said:

ετσι και εγω,με το κινητό ( που το βάζω στο καλάθι ) και τα χαρτιά μου .

Τωρα θα κατέβω με μια xiaomi τρόμπα αερα  ,ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.

δεν νομιζω να σου πουν κατι.το βασικο παντα ειναι να καταλαβουν τι ειναι αυτο που εχεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...