Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω δυο μαντεμένια καζανάκια Νιαγάρα τα οποία πριν λίγο καιρό έβαλα σε λειτουργία και από την πρώτη κιόλας μέρα άρχισαν να να εμφανίζουν καφέ κηλίδες που γινόντουσαν όλο και μεγαλύτερες, με αποτέλεσμα με κάθε τράβηγμα να βγαίνει σχεδόν καφέ νερό. Οι κηλίδες φεύγουν σχεδόν 100% απλά με τρίψιμο αλλά προφανώς μέσα στο νερό έχουν επανέλθει μέσα σε μια μέρα. Τα καζανάκια ήταν περασμένα με μια μπογιά την οποία προσπάθησα να βγάλω για να περάσω κάτι δικό μου που θα έχει καλύτερη αντοχή στο νερό. δοκίμασα διαβρωτικό βαφής (αφού προφανώς τα κατέβασα και τα άδειασα πρώτα) και την έβγαλε λίγο αλλά όχι πολύ καλά μιας και το υλικό φαίνεται να είναι πορώδες αρκετά και έχει μείνει μπογιά, οπότε το άφησα και απλά έτριψα τις καφέ κηλίδες όσο καλύτερα μπορούσα με σφουγγάρι και με σύρμα. Μετά μου πρότειναν τρία πράγματα.
• Σπρέι πορσελάνης για μπανιέρες, το οποίο έχω περάσει ένα χέρι σε 2 από τα μέρη του καζανακίου και θα περάσω το άλλο αύριο για να το βάλω μετά στο νερό να δω πως θα αντιδράσει
• Ηλεκτροστατική βαφή. Μου είπε ένα βαφείο οτι βάφεται το μαντέμι αλλά θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο και είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο μέχρι τότε μπας και καταφέρω κάτι.
• Χρώμα για πισίνες δυο συστατικών (μετά από αστάρωμα) για το οποίο δεν ξέρω κάτι.

Δεδομένου οτι τα καζανάκια είχαν κηλίδες μόνο εκεί που είχαν άμεση επαφή με το νερό και καθόλου ψεγάδια οπουδήποτε αλλού, θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλέψει ποια από τις λύσεις (ή κάποιά άλλη που δεν έχω γράψει) θα ήταν η καλύτερη για την αποφυγή παραπάνω καφέ κηλίδων?

IMG_20240730_215723.jpg

IMG_20240730_215744.jpg

IMG_20240730_215755.jpg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tsapadim είπε

με αποτέλεσμα με κάθε τράβηγμα να βγαίνει σχεδόν καφέ νερό. Οι κηλίδες φεύγουν σχεδόν 100% απλά με τρίψιμο αλλά προφανώς μέσα στο νερό έχουν επανέλθει μέσα σε μια μέρα. Τα καζανάκια ήταν περασμένα με μια μπογιά

NIAGARA  πλαστικό   γλυτώνεις και 10 κιλά βάρος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...