AtiX Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, cpc464 είπε Και πάμε πάλι, στον καπιταλισμό αποχωρώ από όποια Εταιρεία γουστάρω και διαφημίζομαι σε όποιον γουστάρω, δεν υπάρχει κάτι παράνομο σε αυτό. Όπως επίσης η οποιαδήποτε διαφημιστική εταιρία έχει δικαίωμα να προτείνει οποιαδήποτε πλατφόρμα πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τον πελάτη της… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2 minutes ago, AtiX said: Όπως επίσης η οποιαδήποτε διαφημιστική εταιρία έχει δικαίωμα να προτείνει οποιαδήποτε πλατφόρμα πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τον πελάτη της… Δεν έχει όμως δικαίωμα να λένε ψέματα και να δυσφημούν εταιρίες. Πχ καλούμε τους διαφημιστές να αποφεύγουν το Χ γιατί θεωρούμε ότι είναι αντισημιτικό. Αυτό είναι ένα απο τα πράγματα που κάνανε και θα πρέπει να το αποδείξουν στο δικαστήριο πως το Χ είναι περισσότερο αντισημιτικό απο όλα τα άλλα social που προτείνανε. Βλέπεις άλλο ελευθερία λόγου και πράξεων, άλλο λέω ότι ψέμα μου κατεβει για να καταστρέψω όποιον δεν χωνεύω. Επίσης δεν έχουν δικαίωμα σε καμία περίπτωση να συνεννοούνται ανταγωνιστικές εταιρίες με τρόπο που παραβιάζει την ελεύθερη αγορά και τον ανταγωνισμό. Αυτό είναι μια απο τις κατηγορίες και είναι πολύ χοντρή παραβίαση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, fast8 είπε Ξανά ακόμα μια φορά ΔΕΝ μήνυσε διαφημιζόμενους. Μήνυσε καρτέλ που διαχειρίζεται και κατευθύνει κονδύλια διαφημιζόμενων με όχι διαφανείς τρόπους. Αυτό είναι παραπάνω απο παράνομο στον καπιταλισμό. Με άλλα λόγια οι διαφημιζόμενοι δεν διαφημίζονταν όπου γουστάρανε αλλά όπου τους επέβαλαν κάποιοι gatekeepers. Όταν πάω σε μία εταιρεία και τους λέω θέλω να με διαφημίσουν όπου πιστεύουν ότι είναι καλύτερα, αυτό δεν τους κάνει καρτέλ, είναι εντολοδόχοι μου, και ρωτάω, ποιος θα διαφημιζόταν σε μια πλατφόρμα με αφεντικό που κάνει δηλώσεις τέτοιου τύπου?, κανείς. 7 λεπτά πριν, fast8 είπε Δεν έχει όμως δικαίωμα να λένε ψέματα και να δυσφημούν εταιρίες. Πχ καλούμε τους διαφημιστές να αποφεύγουν το Χ γιατί θεωρούμε ότι είναι αντισημιτικό. Αυτό είναι ένα απο τα πράγματα που κάνανε και θα πρέπει να το αποδείξουν στο δικαστήριο πως το Χ είναι περισσότερο αντισημιτικό απο όλα τα άλλα social που προτείνανε. Βλέπεις άλλο ελευθερία λόγου και πράξεων, άλλο λέω ότι ψέμα μου κατεβει για να καταστρέψω όποιον δεν χωνεύω. Επίσης δεν έχουν δικαίωμα σε καμία περίπτωση να συνεννοούνται ανταγωνιστικές εταιρίες με τρόπο που παραβιάζει την ελεύθερη αγορά και τον ανταγωνισμό. Αυτό είναι μια απο τις κατηγορίες και είναι πολύ χοντρή παραβίαση. Βασικά επειδή έχω ανθρώπους στην οικογένεια που σπούδασαν νομικά ξέρω πως το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κατηγορεί,όχι ο κατηγορούμενος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, cpc464 said: Όταν πάω σε μία εταιρεία και τους λέω θέλω να με διαφημίσουν όπου πιστεύουν ότι είναι καλύτερα, αυτό δεν τους κάνει καρτέλ, είναι εντολοδόχοι μου, και ρωτάω, ποιος θα διαφημιζόταν σε μια πλατφόρμα με αφεντικό που κάνει δηλώσεις τέτοιου τύπου?, κανείς. Αν συνεργάζονται ανταγωνιστές μεταξύ τους για να ελέγχουν την αγορά, είναι ο ορισμός του καρτέλ. 31 minutes ago, cpc464 said: Βασικά επειδή έχω ανθρώπους στην οικογένεια που σπούδασαν νομικά ξέρω πως το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κατηγορεί,όχι ο κατηγορούμενος. Οχι αναγκαστικά γιατί δεν μιλάμε για μια εικασία που έκαναν στην Χ που πρέπει να αποδείξουν. Βλέπεις όταν ο διαφημιζόμενος ρωτάει γιατί όχι στο Χ και του απαντάνε ρητά γιατί είναι αντισημίτες και οι άλλοι δεν είναι, έχεις δυσφημίσει κάποιον. Και ακριβώς γιατί είναι η δουλειά τους να ψάχνουν πριν βγάλουν πόρισμα ή είναι αλήθεια ή είναι ψέμα και έχουν κινητρο. Οπότε η Χ δεν έχει να αποδείξει ότι δεν είναι αντισημίτες, αλλά ότι γίνανε τα γεγονότα της μήνυσης, δηλαδή ότι αυτές είναι οι προτάσεις του καρτελ. Το καρτέλ έχει να αποδείξει πως η έρευνα του και οι προτάσεις του στους διαφημιστές είναι δικαιολογημένες, όχι η Χ. Δεν θα είχαν οι διαφημιστές κανένα πρόβλημα αν λέγανε δεν διαφημιζόμαστε γιατί δεν γουστάρουμε τον Musk. Αν όμως βρήκανε μια βαριά δικαιολογία, όπως αντισημίτης και μάλιστα το φωνάζανε απο τις ταράτσες, πρέπει να πουν κάτι παραπάνω στο δικαστήριο. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από fast8 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, fast8 είπε Αν συνεργάζονται ανταγωνιστές μεταξύ τους για να ελέγχουν την αγορά, είναι ο ορισμός του καρτέλ. 37 λεπτά πριν, fast8 είπε Οχι αναγκαστικά γιατί δεν μιλάμε για μια εικασία που έκαναν στην Χ που πρέπει να αποδείξουν. Όπως και έχει το X πρέπει να τα αποδείξει αυτά όπως είπα και παραπάνω, και όχι με εικασίες αλλά απτά στοιχεία. Εγώ πάντως αν ήμουν δικηγόρος υπεράσπισης των κατηγορούμενων θα τύπωνα και μερικά σχόλια να μου πει ο δικαστής αν είναι αντισημιτικά η όχι. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από cpc464 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, cpc464 said: Όπως και έχει το X πρέπει να τα αποδείξει αυτά όπως είπα και παραπάνω, και όχι με εικασίες αλλά απτά στοιχεία. Σωστά, να αποδείξουν ότι είναι καρτέλ, είναι όλο πάνω στη Χ. Λένε ότι έχουν τα στοιχεία που σχεδόν 2 χρόνια τα μαζευανε. Οταν η WFA λέει θα πολεμήσει, εννοεί ότι θα αρνηθεί ότι δεν είναι καρτέλ. Η δυσφήμιση όμως είναι άλλο θέμα και εκεί έχει ευκολότερη δουλειά η Χ, γιατί οι δηλώσεις ανεντίων της ήταν δημόσιες. Εκεί οι άλλοι πρέπει να δικαιολογηθούν. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από fast8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, fast8 είπε Σωστά, να αποδείξουν ότι είναι καρτέλ, είναι όλο πάνω στη Χ. Λένε ότι έχουν τα στοιχεία που σχεδόν 2 χρόνια τα μαζευανε. Οταν η WFA λέει θα πολεμήσει, εννοεί ότι θα αρνηθεί ότι δεν είναι καρτέλ. Η δυσφήμιση όμως είναι άλλο θέμα και εκεί έχει ευκολότερη δουλειά η Χ, γιατί οι δηλώσεις ανεντίων της ήταν δημόσιες. Εκεί οι άλλοι πρέπει να δικαιολογηθούν. Άλλο τι λένε άλλο τι έχουνε,θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, cpc464 είπε Άλλο τι λένε άλλο τι έχουνε,θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Πάντως μόνο μια μη κερδοσκοπική εταιρία αναγκάστηκε να κλείσει, οι υπόλοιπες μια χαρά φαίνεται να πηγαίνουν στην δίκη… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, cpc464 said: Όπως και έχει το X πρέπει να τα αποδείξει αυτά όπως είπα και παραπάνω, και όχι με εικασίες αλλά απτά στοιχεία. Εγώ πάντως αν ήμουν δικηγόρος υπεράσπισης των κατηγορούμενων θα τύπωνα και μερικά σχόλια να μου πει ο δικαστής αν είναι αντισημιτικά η όχι. Εδώ είναι το ζουμί. Αν λες μόνο στο Χ υπάρχει αντισημιτισμός, δεν θα πρέπει να βρεις τέτοια post μηνύματα στα άλλα μέσα όπως youtube, facebook, instagram, αυτά που παίρνουν την μερίδα του λέοντος στις διαφημίσεις. Αν συμβούλεψες μόνο εναντίων του Χ και συμβαίνουν τα ίδια στα υπόλοιπα, υπάρχει νομικό θέμα. Και ξέρουμε πως και τα άλλα έχουν τέτοιους περιθωριακούς. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από fast8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 4 ώρες πριν, fast8 είπε Ξανά οι ίδιοι και οι ίδιοι το ίδιο τροπάριο σαν χαλασμένος δίσκος. Trying so hard, ρε φίλε… Ούτε να σε πλήρωνε η Λίντα η Γιοκαρίνη. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, fast8 είπε Εδώ είναι το ζουμί. Αν λες μόνο στο Χ υπάρχει αντισημιτισμός, δεν θα πρέπει να βρεις τέτοια post μηνύματα στα άλλα μέσα όπως youtube, facebook, instagram, αυτά που παίρνουν την μερίδα του λέοντος στις διαφημίσεις. Αν συμβούλεψες μόνο εναντίων του Χ και συμβαίνουν τα ίδια στα υπόλοιπα, υπάρχει νομικό θέμα. Και ξέρουμε πως και τα άλλα έχουν τέτοιους περιθωριακούς. Βάλε στοιχεία όπως έκανα εγώ αλλιώς δεν συνέβη ποτέ. 9 λεπτά πριν, SeaLion είπε Trying so hard, ρε φίλε… Ούτε να σε πλήρωνε η Λίντα η Γιοκαρίνη. Αυτό λέω και εγώ,ούτε μετοχές στις εταιρείες του Musk να είχαν μερικοί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, cpc464 said: Βάλε στοιχεία όπως έκανα εγώ αλλιώς δεν συνέβη ποτέ. https://www.bbc.com/news/technology-58058428 https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-05-28/alphabet-meta-among-tech-giants-pressed-on-antisemitic-posts https://www.isdglobal.org/digital_dispatches/rise-in-antisemitism-on-both-mainstream-and-fringe-social-media-platforms-following-hamas-terrorist-attack/ 1 hour ago, SeaLion said: Trying so hard, ρε φίλε… Ούτε να σε πλήρωνε η Λίντα η Γιοκαρίνη. Και εσυ προσπαθείς πολύ να τον απαξιώσεις. Γιατί ρε φίλε, την γκόμενα σου έκλεψε ή σου έφαγε λεφτά; Επεξ/σία 10 Αυγούστου από fast8 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, fast8 είπε https://www.bbc.com/news/technology-58058428 https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-05-28/alphabet-meta-among-tech-giants-pressed-on-antisemitic-posts https://www.isdglobal.org/digital_dispatches/rise-in-antisemitism-on-both-mainstream-and-fringe-social-media-platforms-following-hamas-terrorist-attack/ Αστείο το λιγότερο, ούτε ένα δεν παραπέμπει σε post με αντισημιτικό περιεχόμενο απο τα αντίστοιχα site, μόνο στον λόγο του bbc του bloomberg και λοιπών γελοίων παραπέμπει,ούτε ένα στοιχείο. εγώ σου έβαλα ποστ απο το x που δεν έχει κατέβει ακόμα, εσύ μιλάς μόνο με υποθέσεις. 46 λεπτά πριν, fast8 είπε Ενώ εσύ try so hard να απαξιώσεις ότι και να κάνει. Μέχρι και αγράμματους μας είπες γιατί δεν συμφωνούμε με την άποψη σου, για καραγκιόζιδες και φιδέμπορες λέει ο άλλος. Γιατί ρε φίλε, την γκόμενα σου έφαγε, σου έκλεψε την εταιρεία, ζήλεια; Να απαξιώσουμε τι?, τον καραγκιόζη που σου λέει φύγε από το μαγαζί μου έχω λεφτά, και σου κάνει μήνυση μόλις κάνεις αυτό που θέλει?, ποια ζήλια?,η με θέλεις πελάτη η όχι,θα μου κάνεις μήνυση γιατί έκανα αυτό που μου ζήτησες?,νομικά ούτε υποχρεωμένος είμαι να κάνω αυτό που θες ούτε δικαίωμα έχεις έναντι του εντολοδόχου μου. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από cpc464 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 7 minutes ago, cpc464 said: Αστείο το λιγότερο, ούτε ένα δεν παραπέμπει σε post με αντισημιτικό περιεχόμενο απο τα αντίστοιχα site, μόνο στον λόγο του bbc του bloomberg και λοιπών γελοίων παραπέμπει,ούτε ένα στοιχείο. εγώ σου έβαλα ποστ απο το x που δεν έχει κατέβει ακόμα, εσύ μιλάς μόνο με υποθέσεις. LOL, το ότι εσύ έχεις bookmarks απο αντισημιτικό περιεχόμενο δεν σημαίνει ότι και εμείς θα κάτσουμε να ψάξουμε. Εψαξε η Countering Digital Hatred (CCDH) για εμάς. 10 minutes ago, cpc464 said: Να απαξιώσουμε τι?, τον καραγκιόζη που σου λέει φύγε από το μαγαζί μου έχω λεφτά, και σου κάνει μήνυση μόλις κάνεις αυτό που θέλει?, Ελεος σαν τα χρυσόψαρα ξεχνάμε τι είπαμε πέντε γραμμές πιο πάνω. Δεν συνέβει αυτό που περιγράφεις. Link αλλιώς δεν έγινε. Μην βάλεις τον Elon να λέει στον Bob να πάει να γ**. Δεν είναι αυτό που περιγράφεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, fast8 είπε Ενώ εσύ try so hard να απαξιώσεις ότι και να κάνει. Μέχρι και αγράμματους μας είπες γιατί δεν συμφωνούμε με την άποψη σου, για καραγκιόζιδες και φιδέμπορες λέει ο άλλος. Γιατί ρε φίλε, την γκόμενα σου έφαγε, σου έκλεψε την εταιρεία, ζήλεια; Κάποια πράγματα τα οποία έχουν καταφέρει οι εταιρίες στις οποίες είναι CEO δεν μπορώ να τα αρνηθώ ή να τα αγνοήσω. Η παρουσία του στα social και την πολιτική σκηνή μου προκαλεί αποστροφή - και δεν τον αποφεύγεις κιόλας, και στα νέα θα τον δεις και παντού, δεν χρειάζεται να τον ακολουθείς... Spoiler Δεν είναι άποψη η παρατήρησή μου πως δεν έχει κάνει ακόμα κάποια πράγματα με το οποία hype-άρεστε και εν τέλει αλλοιώνεται η αντίληψή σας ("όλες οι εταιρίες ΑΙ έχουν χρησιμοποιήσει το Twitter ως βασική πηγή εκπαίδευσης") πόσο μάλιστα όταν το Χ είναι τίγκα στην παραπληροφόρηση που ο ίδιος ο Μασκ ποστάρει μούφες και μετά τις σβήνει, και θεωρείτε πως το AI πόνημά του θα βγει γ@μ$το επειδή θα έχει έναν υπερυπολογιστή και real time πηγή το Χ ... 😏 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα