amartolos79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Εισαι αμαρτωλος τελικα! Στο θεμα. Λογικα κυνδινευει το αυτοκίνητο. οτι δλδ εχεις... + το οτι απο εκει που ειναι 110 τωρα μπορει να πανε 1100 χωρις να το καταλαβεις. Οκ. Για 110€ λοιπόν θα διεκδίκηση η τράπεζα ένα αυτοκίνητο και θα πληρώσω και από πάνω πανωτόκια…. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Kάτσε,εχεις αφήσει απλήρωτες 2 δόσεις πριν ένα χρόνο και πληρώνεις τις δόσεις απο εκεί και μετά ;Δηλαδή απλήρωτος ο Μάιος απο τότε και πλήρωσες τον Ιούνιο;Γιατί δεν πλήρωσες τον Μάιο πρώτα και μετά τον Ιούνη κοκ? Με αλλά λόγια φαίνεται στην τράπεζα πως χρωστάω μια δόση από κάθε δανειο που έχω (έχω δυο δάνεια). Είμαι πίσω στην συνολική αποπληρωμή του δανείου δηλαδή έναν μήνα.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, amartolos79 είπε Οκ. Για 110€ λοιπόν θα διεκδίκηση η τράπεζα ένα αυτοκίνητο και θα πληρώσω και από πάνω πανωτόκια…. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Με αλλά λόγια φαίνεται στην τράπεζα πως χρωστάω μια δόση από κάθε δανειο που έχω (έχω δυο δάνεια). Είμαι πίσω στην συνολική αποπληρωμή του δανείου δηλαδή έναν μήνα. αφού εισαι μια δόση πίσω,σήκωσε το τηλέφωνο όταν σε καλούν,πες ότι έχεις να πεις και συνέχισε να πληρώνεις.Εχεις πολλές δόσεις ακόμα;
amartolos79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αφού εισαι μια δόση πίσω,σήκωσε το τηλέφωνο όταν σε καλούν,πες ότι έχεις να πεις και συνέχισε να πληρώνεις.Εχεις πολλές δόσεις ακόμα; Το έκανα δυο φορές φίλε μου και τους εξήγησα τον λόγο που έχασα την δόση του μήνα αλλά οι εισπρακτικές δεν το κατάλαβαν.. και παίρνουν κάθε μήνα τηλέφωνο για την αποπληρωμή της χρωστούμενης δόσης.. κάθε μήνα κάθε μέρα…για 100 ευρώ σύνολο… Μόλις τώρα, amartolos79 είπε Το έκανα δυο φορές φίλε μου και τους εξήγησα τον λόγο που έχασα την δόση του μήνα αλλά οι εισπρακτικές δεν το κατάλαβαν.. και παίρνουν κάθε μήνα τηλέφωνο για την αποπληρωμή της χρωστούμενης δόσης.. κάθε μήνα κάθε μέρα…για 100 ευρώ σύνολο… Έχω ακόμα 30 δόσεις μπροστά μου.
gorge18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Οπα μισο. εχεις 100 ευρω υπόλοιπο που πρεπει να εξοφλήσεις σε 30 δωσεις ακομα; Πες μου οτι κανω λαθος.
messinia3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 24 λεπτά πριν, gorge18 είπε Οπα μισο. εχεις 100 ευρω υπόλοιπο που πρεπει να εξοφλήσεις σε 30 δωσεις ακομα; Πες μου οτι κανω λαθος. Προφανώς όταν γράφει ότι έχει απληρωτο 110 ευρώ που προκύπτει από 2 δάνεια και οι υπολοιπομενες δοσεις του είναι άλλες 30. 1
asdfnikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 κρίμα να χάσεις καθαρό Τειρεσία για μια δόση των 100 ευρώ. Αν τόσο πολύ δυσκολεύεσαι να βάλεις 2 δόσεις (Αυτήν που χρωστάς + την τρέχον) μίλησε με την τράπεζα για να σου κάνουν ένα νέο πλάνο αποπληρωμής με μεγαλύτερη διάρκεια και να μπει κάπου εκεί η χαμένη δόση. Θα δώσεις παραπάνω σε τόκους όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα